Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8714 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 18:08

Karja no to mas pekne galeje, zadny gaucink a tura do kopce! Ja si to ted uzivam, dite byva ve skolce a ja se regulerne valim.dnes jsem sla s duchodcema od jedne do kina - no kdy jindy se tohle cloveku postesti?

A jsem v takovem zvlastnim rozpolozeni, jsem uplne zenova! Vcera jsem tu mela na navsteve kamaradku, deti si tise hraly nahore a my si gratulovaly, jaka je to pohoda. Pak jsem se sla vecer nahoru osprchovat a co nevidim - plne umyvadlo vody, v tom rozmocena tuna toaletaku.to same nocnik (tam si netroufam rict, co to bylo za tekutinu). Plne zrcadlo, steny i strop prilepenych kouli z toaletakove papírmaše. Ja jen zkontrolovala, jestli neni ucpany odpad, a rekla si, ze je super, ze to funguje a ze je dobre, ze nebylo uklizeno :)) Ani jsem nejecela, nic, jen jsem se sla vyklidnene osprchovat mezi odpadavajici zmolky pochcaneho toaletaku. Uplne jak kdybych si zobla nejake prasky. To tak asi zaridila matka priroda.

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 18:39

Evaeva Jo, tak u nas nefungovalo, takze poprosim kontakt na manzela!

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 18:54

Gatita Tak ono to chce se trochu zrelaxovat, ze! Ja mela volnej den a pul o vikendu, tak to byla parada, jakmile jsem ale takhle sama doma, tak na me padne desna, ale desna unava a jsem uplne prejeta:-D:-D

Offline Janulik03
20393 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 19:10

Tak tu citam a vidim ze delenie v rodindveste frci. My sme sa nastahovali do rodicovskeho domu kde ma otec stale svoju polovicu. Ja som sestru vyplatila a mame druhu polovicu. Dali sme hrozne peniaze do prerabky a neviem ako to v buducnosti dopadne. Sestrabude mat zas narok na cast domu. Ale je prerobeny a zaroven sa starame o otca. Nirkedy ma napadne ze co urobim ak bude chciet cast z toho novehk tym padom to bude viac penazi. A co urobim fakt neviem. 

No keby mi to napisal otec dozvirm sa ze ma protezuje. Pritom ta nim skoro vobec nechodi a ak ano tak pride za mnou a ani sa nenamaha m nemu nakuknut len ja krava hl vzdy idem zavolat za nami. 

Jo a deckam pomaham rozne, syn byva u nas na poschodi a prispieva financne  a dcere zas pomahame s deckami. Neviem ci to vnimaju ako spravodlive a popravde je mi to fuk. Vyvhadzajj spolu sj s nami v pohode. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 19:13

Karja nehon se a odpocivej.

Offline Gatita
8714 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 19:16

Karja Ja jsem taky urvana, jako kdybych delala kdo vi co. Ale nedelala jsem nic - puvodne jsem chtela jeste se synem obehat nejake doktory, sobe dentalni hygienu a tak, ale vzpomnela jsem si pozde a lze objednat az po terminu. Takze mi vlastne nic nez relax nezbyva;)

Musi byt drsne byt tehotna a mit doma takhle male dite

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 19:42

Gatita Jo, ale sambic je velkej pomocnik, spim ted sama v pokoji dokonce!!!. Ja bych snad rekla, ze horsi byly ty zacatky, kdy jsem mela nevolnosti, a takovou tu prvotni spavost, to bylo fakt horsi a takovej ten pocit, ze jeste o nic nejde, tak mam byt jeste normalne v procesu. ted dceri pustim televizi, nebo jsme celej den doma a nemam zadne vycitky, proste prezivame no!

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 19:44

Zarinya Pecu dokonce curovi, ale pro sebe, zitra to planuju sezrat!

Edit: Protoze jsem hrozne moc snedla svy mame! Snazila jsem se jist ty kousky, co jsou zatim jen meziprodukt, nejsou slepene a tak, takze to nepozna....myslim, ze pozna. Tak jsem si dneska ty meziprodukty taky nadelala, ze to zpucuju, at na to nechodim, ale vubec to nemam tak dobry, nechapu kde je chyba. 

Offline Garfie
28657 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 19:50

Janulik03 To s tím vaším domem je pěkně na nic, znám podobný případ, kdy to skončilo soudem, protože jeden z bratrů chtěl v dědictví adekvátní část po opravě, ten druhý zase prokazoval, kolik do domu nainvestoval....a vztahy rozbité pochopitelně. 

U nás se svého podílu vzdala i mamka, teď mi došlo, že mě tím pádem vlastně obrala o dědictví po ní!  No co už, tak doufám, že se sestře něco nestane, nezdědí to švagr, který si coby veselý vdovec najde nějakou megeru a máma skončí na dlažbě (teda u nás)! 

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 19:59

Díky za pochopení. Školka je soukromá, takže i pokaděné oblečení mi předávají s úsměvem, nicméně by jim nepochybně ulehčilo práci, kdyby se to nedělo. Dcera má takovou zvláštní povahu, je hrozně tvrdohlavá a neskutečně se stydí. Dneska se ve školce raději počurala, než by si při obědě řekla na záchod, bohužel já byla úplně stejná, a to jsem byla o pár let starší. No a jak se v té školce včera pokakala a dneska počurala, tak jí chtěli dát na odpolední odpočinek plínku, a prý vyváděla tak, že se jim to nepovedlo. Pak si úplně v klidu hodinu a půl prohlížela sama knížku, zatímco ostatní děti spaly

Plínku určitě neodepírám, dcera kadí zásadně ve stoje a  bohužel máme v rodině případ, kdy dítě nešlo na velkou klidně 3 týdny, a to je problém.

Ale jak to tu píšu, manžel zrovna dceru koupe, a slyším:

Kakat!

Na nočník nebo na záchod?

Na záchod!

A povedlo se

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 20:00

Janulik03 Hele, to je presne jeden z dalsich duvodu, proc nechci zustat u nasich. Proste si nedokazu predstavit to vyrovnavani. Ja se sourozenci vychazim velice dobre, ale nedelam si iluze, jak by to jednou vzhleden k souvisejicim okolnostem vypadalo. Myslim si, ze tohle muze nadelat paseku I v jinak dobrejch vztazich.

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 20:03

Mohučanka Hele ta nase neter byla jak ztracenej pripad, sestra kvuli tomu jejimu wc chtela odlozit I nastup do prace, fakt stres pro ni, pro rodice....no a pak najednou uplne samo se to opravilo snad behem mesice, takze nezoufej!

Offline letfenixa
10968 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 20:07

Mohučanka ono to je vzdy tak zrazu, cvak!, aj syn bol uz akože odplienkovany, ale kakal postojačky do plienky, potom sam zacal na nocnik, zrazu na zachod a teraz kakanie hlási a vydrží, a cikanie nehlási, alebo až keď mu trochu ujde

Offline Torrah
3429 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 20:11

Mohučanka jestli se to už jednou povedlo na záchod nebo na nočník, tak je vyhráno. Moje vnouče mělo podobný problém a pak se to zlomilo ze dne na den - jednou došlo na nočník a pak už žádná plínka. Za každé povedené kakání na nočník s velkou slávou nalepili nálepku a jak to panečku šlo. Držím palce, ať už je po problému.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2019 20:13

Karja je pravda, že já už několik dní přenášela, dítě přes čtyři kila. Prostě už nebylo zbytí.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 20:21

Torrah u nasho to bohuzial neplati. Raz sa sam pekne vykakal do nocnika, pochvalila som, s radostou siel splachnut ale odvtedy zase nic. Nasa skolka je statna a ja budem len dufat, ze to do vecera vydrzi a vecer mu dam plienku. Alebo ze ho ostatne deti motivuju a zacne chodit aj on.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 20:24

Karja a ty uz prenasas? . Mne povedali pri obidvoch detoch, ze na porod to v žiadnom pripade nevyzera a na druhy den boli na svete. Tak aby si stihla tie kolaciky aj zjest

Offline Tabea
8313 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 20:30

Mrakoplas A jak je starý?

U nás to bylo jak u vnoučata Torrah, dcera nevěděla, jak kakat do zachodu, do kalhot nechtěla. Tři dny vždycky hlásila potřebu, ale na záchodě/nočníku to neklaplo. Potom to třetí den nějak s pláčem zvládla do nočníku a pak už věděla jak na to. Je fakt teda, že další den už bych jí dala plínu, protože jsem byla taky nervózní, abych jí nezadelala na problém. 

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 21:06

Evaeva Jo takhle, ne to u nas funguje, ale ten vysledek nefunguje! No ono taky nebude zbyti a nejak to vyjde!

Mrakoplas No na to spoleham, ze ti doktori vi prd! No ja mela minule stejnej proces co ty, ale ted me ten doktor nejak vystresoval a vsechny moje ,,kolegyne,, z poradny u veta uz porodily a mnohem driv pred terminem a vsechny tri zajimave noc pred tim, nez chodime k vetovi, proste psychika je mocna!

Offline Pinot Noir
30085 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 21:13

Gatita Takhle jsem si to taky malovala - měsíc před porodem seknu s prací, kluk bude dál chodit do školky a já si užiju měsíc pohody, nákupy, kafíčka, čtení, klavír... No a dostal tu mononukleózu . Od té doby jsem si od něj odpočinula jen v porodnici.