Vše o těhotenství a dětech
Lamicka jsem moc spokojena se Snuggs, maji je i v DM, ty "teen" tak muzete okouknout velikost. Vsimla jsem si, ze ma Lindex i M&S, ale zkusenost nemam. Vyzkousela jsem i DM brand, DIM a Sayu a doporucit fakt muzu hlavne Snuggs. Jinak ony se zdaj vsechny stejny, ale pak jde spis o ten pocit pri pouzivani.
Lamicka já kupovala dceři kalhotky Luna, mají rozumný střih a nejsou na omak umělé, využívá je hodně
Potrefenáhusa starší syn to miloval, chtěl ho všude. Zboku nevím jak to dáváš, já ho dávala mezi boudu a madlo u sporťáku, jinak se mi vešlo pod korbu.
Kdyby si ve školce mohli nechat nějaký prostředek, bylo by to super.
ve školce maj venku stojan se stříškou, kde jde to kolo zamknout, takže nic drahyho bych tam nenechavala

Lamicka dcera má jedny z Lindexu a jedny jsem koupila na zkoušku z DM. Ptala jsem se jí a říkala, že ty z Lindexu jsou trochu lepší, ale když došlo na cenu, tak že 3x lepší prý rozhodně nejsou. ![]()
Já jsem strašná matka, už jsem se 3x koukala na číslo a pořád ho zapomenu. Jinak číslování asi sedí. Já jim kupuji ale i prádlo trochu menší, jinak by to asi padalo.
Potrefenáhusa jé, naše kolo. Viktor je přesvědčen, že ta značka je T8T8. ![]()
Potrefenáhusa u nás není nic, není kam dát ani koloběžku. Dřív jsem staršímu nosila kolo, ale dvě kola a kočár, to už nedám ![]()
Karja aha, to mají krátce teda. Nevím, do kolika přesně mají u nás, ale počítám, že do pěti cca.
A ranní družinu nemáte?
Potrefenáhusa jé, naše kolo. Viktor je přesvědčen, že ta značka je T8T8.
nedivím se ![]()
Zina za mňa vasa babička vedie ![]()
Evaeva Ranní družina není, ted teda škola zvýší kapacitu, ale nevím, jestli to organizačně něco změní, asi ne.
Lamicka Já jsem si ted ty snuggs koupila a hrozně mi to nevyhovuje, jako celkově ten princip, jinak ten výrobek je OK a mají často nějaké výrazné akce. Vidím v tom jen výhodu, že kdo má třeba ne příliš pravidelnou menses a je to takový, že najednou to začne a pořádně, tak jako že může ty kalhotky nosit "preventivně". Ale ty mladé holky to používají dost, asi jsem stará na změnu:-D
Lamicka za sebe doporucuju snuggs, zkusila jsem i jiný, ale tyhle.vyhovuji nejvíc. I mají výběr střihů a materiálů, mám bavlnu a tencell a obojí super, už nych neměnila.
Karja já si spíš říkala, že tam vyřeší kroužky v rámci družiny a nebudeš to muset řešit.
No na to bacha, naše škola kroužky v rámci družiny nenabízí
kromě doučování pro 2. stupeň a češtiny pro cizince. Na začátku školního roku jsme dostali takovou brožuru se seznamem kroužků, a u každého bylo razítko "neprobíhá" ![]()
Jediná výjimka je školní keramika, kterou vede výtvarnice, a ta je teda moc fajn. Dcera chodí každý den kromě čtvrtka domů mezi jednou a půl druhou, protože od půl druhé do tří je družina uzavřená, tak aby stihla mimoškolní kroužky. Kromě dneška, kdy je v družině "až" do tří, protože dnešní kroužek je až navečer. Já nepracuju fulltime, takže vyzvednu a ty kroužky s miminem na hrbu oběhám, ale netuším, jak to zorganizujeme, až pracovat začnu, to bude v půlce druhé třídy. Ale zatím se tím nezatěžuju...
Mohučanka u nás ty kroužky fungují. Neorganizuje je teda škola, ale probíhají ve škole a nějak si ty děti vyzvedávají v družině, aspoň doufám. Ale je to velká škola.
No ten kalíšek taky mám! Někde, zabalenej:-D
Mohučanka Tak tomu říkám služba, zavřená družina od půl druhé do tří.
Mohučanka uf, co to máte za družinu? Jak zavřená? To jsem nikdy neslyšela.
To není zavřená, ale nejde vyzvednout děti, chodí ven. To tu mají v okolí všude.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články