Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:36
Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:42

Lamicka jsem moc spokojena se Snuggs, maji je i v DM, ty "teen"  tak muzete okouknout velikost. Vsimla jsem si, ze ma Lindex i M&S, ale zkusenost nemam. Vyzkousela jsem i DM brand, DIM a Sayu a doporucit fakt muzu hlavne Snuggs. Jinak ony se zdaj vsechny stejny, ale pak jde spis o ten pocit pri pouzivani.

Offline dupali
471 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:48

Lamicka já kupovala dceři kalhotky Luna, mají rozumný střih a nejsou na omak umělé, využívá je hodně

Offline Potrefenáhusa
38815 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:53
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa starší syn to miloval, chtěl ho všude. Zboku nevím jak to dáváš, já ho dávala mezi boudu a madlo u sporťáku, jinak se mi vešlo pod korbu.

Kdyby si ve školce mohli nechat nějaký prostředek, bylo by to super.

​ve školce maj venku stojan se stříškou, kde jde to kolo zamknout, takže nic drahyho bych tam nenechavala 

Offline continuity
42998 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:56

Lamicka dcera má jedny z Lindexu a jedny jsem koupila na zkoušku z DM. Ptala jsem se jí a říkala, že ty z Lindexu jsou trochu lepší, ale když došlo na cenu, tak že 3x lepší prý rozhodně nejsou.

Já jsem strašná matka, už jsem se 3x koukala na číslo a pořád ho zapomenu. Jinak číslování asi sedí. Já jim kupuji ale i prádlo trochu menší, jinak by to asi padalo. 

Online Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 12:09

Potrefenáhusa jé, naše kolo. Viktor je přesvědčen, že ta značka je T8T8.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 12:20

Potrefenáhusa u nás není nic, není kam dát ani koloběžku. Dřív jsem staršímu nosila kolo, ale dvě kola a kočár, to už nedám

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 12:22

Karja aha, to mají krátce teda. Nevím, do kolika přesně mají u nás, ale počítám, že do pěti cca. 

A ranní družinu nemáte?

Offline Potrefenáhusa
38815 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 13:15
Reakce na Pinot Noir:

Potrefenáhusa jé, naše kolo. Viktor je přesvědčen, že ta značka je T8T8.

​nedivím se

Offline letfenixa
10862 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 13:17

Zina za mňa vasa babička vedie

Offline Karja
44624 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 13:29

Evaeva Ranní družina není, ted teda škola zvýší kapacitu, ale nevím, jestli to organizačně něco změní, asi ne. 

Offline Karja
44624 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 13:32

Lamicka Já jsem si ted ty snuggs koupila a hrozně mi to nevyhovuje, jako celkově ten princip, jinak ten výrobek je OK a mají často nějaké výrazné akce. Vidím v tom jen výhodu, že kdo má třeba ne příliš pravidelnou menses a je to takový, že najednou to začne a pořádně, tak jako že může ty kalhotky nosit "preventivně". Ale ty mladé holky to používají dost, asi jsem stará na změnu:-D

Offline Allysa
894 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 13:37

Lamicka za sebe doporucuju snuggs, zkusila jsem i jiný, ale tyhle.vyhovuji nejvíc. I mají výběr střihů a materiálů,  mám bavlnu a tencell a obojí super, už nych neměnila. 

Offline Mohučanka
7362 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 13:42
Reakce na Evaeva:

Karja já si spíš říkala, že tam vyřeší kroužky v rámci družiny a nebudeš to muset řešit.

No na to bacha, naše škola kroužky v rámci družiny nenabízí kromě doučování pro 2. stupeň a češtiny pro cizince. Na začátku školního roku jsme dostali takovou brožuru se seznamem kroužků, a u každého bylo razítko "neprobíhá"

Jediná výjimka je školní keramika, kterou vede výtvarnice, a ta je teda moc fajn. Dcera chodí každý den kromě čtvrtka domů mezi jednou a půl druhou, protože od půl druhé do tří je družina uzavřená, tak aby stihla mimoškolní kroužky. Kromě dneška, kdy je v družině "až" do tří, protože dnešní kroužek je až navečer. Já nepracuju fulltime, takže vyzvednu a ty kroužky s miminem na hrbu oběhám, ale netuším, jak to zorganizujeme, až pracovat začnu, to bude v půlce druhé třídy. Ale zatím se tím nezatěžuju...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 14:00

Mohučanka u nás ty kroužky fungují. Neorganizuje je teda škola, ale probíhají ve škole a nějak si ty děti vyzvedávají v družině, aspoň doufám. Ale je to velká škola.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 14:02

Karja já normálně používám kalíšek, ale teď po porodu jsou ty kalhotky teda k nezaplacení. Mám ecomodi, velikost sedí, jsem spokojená, ale s jinými nemám zkušenost Lamicka 

Offline Karja
44624 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 14:22

Evaeva

No ten kalíšek taky mám! Někde, zabalenej:-D

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 14:27

Mohučanka Tak tomu říkám služba, zavřená družina od půl druhé do tří. 

Online Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 14:29

Mohučanka uf, co to máte za družinu? Jak zavřená? To jsem nikdy neslyšela.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 14:39

To není zavřená, ale nejde vyzvednout děti, chodí ven. To tu mají v okolí všude.