Pinot Noir krtek a orel a krtek ve městě jsou u nás taky nejoblíbenější. Mně je u nich ale do breku, vůbec na to nemůžu koukat s ním ![]()
Krtek je teď hrdina, cokoliv s krtkem je terno.
Pinot Noir krtek a orel a krtek ve městě jsou u nás taky nejoblíbenější. Mně je u nich ale do breku, vůbec na to nemůžu koukat s ním ![]()
Krtek je teď hrdina, cokoliv s krtkem je terno.
Karja ty jsou sikovny
to sezenes hrave, prekvalifikuj sr na programatorku a oni at se staraj o decka!:) Ty dve sestinedeli byly peklo....jako kdyz uz sem vyhodila vsecky ty sitovany spodary a tlusty vlozky, sup, jelo se nanovo.
711990 Ty vogo! A to jsem tuhle volala sambovi at mi je koupi a on rika, vzdyt jsem to kupoval, tak jsem mu vysvetlila, ze je to spotrebni zbozi:-D:-D
Karja
hezky pekne preprat v lavoru!!!
711990 Se savem,to jiste I leci!
Karja jak jinak! Jen nevim, co by z nich zbylo, po tom savu![]()
Tabea jo, taky si říkám, že se učitelkám ještě bude po té uťápnuté holčičce stýskat...Ale mám radost, já byla uťápnutá ještě na gymplu ![]()
žluťásek hlásím, že u nás taky frčí Krtek ve městě. A ještě Krtek chemikem. Krtek a orel jsem viděla jednou a raději se tomu od té doby vyhýbám...
Zarinya Prosím tě, mně šili rozbitou hlavu a doktor měl furt komentáře jako "co nám to dopr. zase poslali za nitě? To je úplně k hovnu takovej materiál, dyť se to furt škube kur..a práce..." Když jsem nesměle pípla něco jako "prosím?" Tak se úplně vyděsil a prý, že všechno je v pořádku, on si tady jen tak něco mumlá pod nos....![]()
Garfie
uaaaa
Garfie Některý lidi si holt potřebujou při práci zanadávat, jinak ji neudelají pořádně :)
Můj muž nadává podobně a ani si to neuvědomuje, že to říká nahlas, ale naštěstí není doktor :)
Garfie Já zažila jednu operaci v lokálním umrtvení, vůbec se mi to nelíbilo. Nikdo sice nenadávsl, ale odkládali si na mne nástroje a bavili si, jako bych tam vůbec nebyla![]()
711990 Ja hlavne nechapu, kdy jsi ty dve sestinedeli stihla, vzdyt jsi tu hned mela to behani s kocarem!
A nejvic me dere, ze jsme tam nechali miminka cepici, uplne cute, uz ji v obchodech nemaji. Ja tak zitra volam do cely nemocnice, musi se najit. (Taky jsem tam nechala nausnici, jedina moje ze zlatnictvi nebizuterni:-D, ale to me tolik nestve:-D)
Garfie Já zažila jednu operaci v lokálním umrtvení, vůbec se mi to nelíbilo. Nikdo sice nenadávsl, ale odkládali si na mne nástroje a bavili si, jako bych tam vůbec nebyla
neni nad to kdyz se clovek prospi v narkoze a o nicem nevi.![]()
Jsem divna, kdyz me samotna operace hrozne zajimala a snazila jsem se co nejvic videt v odrazu zrcadel na svetlech? Kdyby sundali tu plentu byla bych naprosto spokojena.![]()
Karja no na konci toho prvniho uz jsem zacla behat a tak....a pak se na kontrole po nem ukazalo ze teda si jdu strihnout druhy. Nic mi nebylo, jen jsem porad krvacela a myslela sem si ze je to normalni:D teda to byl fakt vejlet za vsecky prachy, kdyz ste tam nechali tolik veci:((( snad aspon cepice se najde!
Ruku mi delali v lokálni, doktor byl strasne milý a celou dobu mi vysvetloval, co dela.
Dědeček na za sebou dve totalky kolene v epidurální, mne to fakt přijde lepší než velka narkoza, hlavně od jistého věku.
A nohu mu sily sponkami do sešívačky ![]()
Lamicka Nedavno prisla pani se zlomenym kotnikem, chtela spinal a sledovat operaci. Tak se natocila kamera a jak byla baba spokojena
.
711990 Jojo:-D A jeste myho tatu malem omyli, kdyz pro me jel a videl moji utratu v bufetu, ale ja mela fakt hlad! Tu cepici ale dostanu zpatky, to ti rikam!
No, ze je krvaceni normalni tvrdila moje mama jeste i po tom, co me videli ctyri doktori:-D. Ze jsem to prej uspechala a od toho je sestinedeli.....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.