Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 10:53

Evaeva My už chodíme bez kočáru, max s batohem, ale naposledy do něj nechtěl vlézt ani po 5 kilometrech.
Nakonec stejně nějaký koupíme, ale vzhledem k tomu, že to znamená se s ním někam popovézt autem a pak zase autem vrátit, to zatím odkládám.

Online Tabea
8092 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 10:57

Evaeva Ty jo, o razítkách z výletů jsem nikdy neslyšela, pokud nepočítám Alpy. Kde po jich mám koukat?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:02

Tabea třeba v těch Alpách, ve Schladmingu na nás koukali dost divně a pak vytáhli nějaké s adresou organizace. Možná jinde mají, nevím.

V Čechách mají v každém městečku v infocentru aspoň čtyři razítka, má ho každá rozhledna, museum, zámek,...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:04

Zina to je malý teda slušný chodec! My ho brali na dovolené, dost nás to zrychlilo a rozšířilo rádius. Máme na něj i popruh na rameno, ale na dlouhé nošení to není.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:05

Zina skákací hrad. Doufám, že má babička velký barák.

Online Tabea
8092 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:07

Evaeva aha, o tom jsem v životě neslyšela. Je na to nejakej speciální sešit?

Já znám právě jen v Alpách (DE) razítka, co jsou k mání někde na kopci, když se tam doštracháš (nebo vyjedeš lanovkou ). 
Asi se v AT divili, že chcete razítka už pod kopcem.

Online Karja
44624 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:08

Evaeva To je to jen do Vánoc, no jako příště tam zustanu asi, už mi to vychází jen na dvě tři lekce, pak tam jezdí tatínek. Ale jakoby on si to nepřeje moc ani ten trenér, minule i předminule rodiče požádal o odchod ze střídaček. Plus jako je to v pracovní době že jo:-D:-D. Ale podle mě to je k ničemu, leda tak že jí to utvrdí v tom, že si jde leccos vyřvat. Už vloni jsem byla na každém konání jejich kroužku, celý rok, až asi tři poslendí lekce jsem odcházela a nebylo to uplně jakože "čau a ahoj" a pohoda:D

Online Tabea
8092 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:09

Zina Se skákacím hradem budete cíl výletů rodin z okolí.

Online Karja
44624 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:15

Zina Ty jo, evidentně babička nemá hluboko do kapsy! Takže bych se toho držela:D Nechcete teda třeba nějakou to prolézačku do interiéru, nebo na to jsou už dvouleté děti velké? nebo žebřiny třeba s prknem jako skluzavkou atd atd. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:19

Tabea já je tam právě neviděla ani na kopci, ale možná jen nevím, kde hledat.

Na razítka je jakýkoliv sešit, ale prodávají tu i nálepky a na ty je ten sešit, co má Husa.

Offline Lamicka
14171 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:20

Jaké menstruační kalhotky koupit? Jak sedí velikosti, potřebuji na drobnou dívčí postavu. Má smysl kupovat v řetězcích nebo nejsou spolehlivé? Co byste ještě doporučily pro mladou dívku? Já díky Mireně plno let nemenstruuju, tak netuším...

Třeba poradí continuity a Garfie

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:20

Karja hm, to je naprd. Příští rok jde do školy?

Online Potrefenáhusa
38816 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:23

Zina ten hrad je bozi

to odrazedlo je celkem otrava, když člověk nebydlí v místě, kde na něm muže dite nonstop jet (a naše ani nechce), tahat sebou jdou leda ty první lehký plastový motorky, pak ty kovový už moc ne. My ho berem jen když jedem někam, kde je rovina (a vesime ho pak na kocar) - naše dite nijak vasnivej cyklista není a nechci ji to zmechutit úplně, takže ji to nasilim necpu, ze když ho chtěla, musi jet 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:25

Potrefenáhusa já dávala na kočár i kovový, my ho brali i do metra třeba. Akorát mi ten kočár občas přepadl, když jsem vyndala dítě

Offline notna
9422 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:25

Karja Moc ti přeju, abys našla s velkoumalou společnou řeč. Třeba se mýlím, ale soudě podle situace u nás, naše dítě je podobným způsobem svoje pořád. A moc dobře si pamatuju tu frustraci z toho jejího nestandardního chování. Včera jsem byla na kafe s kamarádkama, máme děti stejně staré. A nejvíc historek mám pořád já :-D Na druhou stranu já zavidím dceři, že se neostýchá se projevit. A i díky ní mám ten život fakt zajímavý. To co já s dcerou, moje kamarádky nezažívají :-D

Online Potrefenáhusa
38816 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:28

Evaeva já dávám na kocar taky i kovový, pavoukem z boku, když starší dite jede na skejtu a nedá se dat na madlo, ale Zina psala, ze už chodej bez kočáru 

já už zkusila i na odrazedle do školky, po školce na hřiště, ale druhej den už nechtěla a zas to zbytecne vlacet...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:31

Potrefenáhusa starší syn to miloval, chtěl ho všude. Zboku nevím jak to dáváš, já ho dávala mezi boudu a madlo u sporťáku, jinak se mi vešlo pod korbu.

Kdyby si ve školce mohli nechat nějaký prostředek, bylo by to super.

Online Karja
44624 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:32

Evaeva hele jde, ona je teda v červnu, takže jako právě mě i napadlo, jestli by nebyl třeba vhodný odklad...ale pak říkám "joo, vlastně jí ani nikdo nevyšetří, tak to ani nezjistíme"...Ona teda jde do naší vesnické školy, to není takový šok a jsou tam dva učitelé chlapi, strašně fajn a poměrně výrazný typy, slibuju si od nich moc:-D.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:33

Karja já si spíš říkala, že tam vyřeší kroužky v rámci družiny a nebudeš to muset řešit.

Online Karja
44624 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 11:35

Evaeva Jo takhle, no to tam asi něco mají;-). No ale to bude pěkně naprd, škola začíná a družina končí 7:30-15:30....D