Možná by to mělo být spíš do přiznání. Dneska ráno jsme chvátali, abychom byli včas u zubaře, v rámci urychlení jsem zavazovala mladšímu tkaničky, najednou mi oči vyjely na jeho koleno a tam díra. Jako fakt už jsme neměli čas převlíkat, krom toho to byly poslední neděravé (během 14 dnů prošoupal troje), musela bych mu propašovat bráchovy. Od zubaře jsem je strčila rovnou do školy, kde je dneska mimochodem slavnost k 70ti letům školy. Doufám, že tu díru budou všichni považovat za modní výstřelek a já jdu shánět gatě.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek Ten je ale šikovnej! ![]()
Náš pětileťák nemá o kreslení zájem, o písmena a číslice taky ne. Tenhle týden byl nemocný a já s ním byla doma na HO. Postřehla jsem zájem, že by něco psal, tak jsem nechala práce a snažila se ho podnítit k psaní. Říkám, hele, to je M jako máma, čára, čára a uprostřed PR-SA. To se mu líbilo, tak čmáral M jedno za druhým. Druhý den přišel ke mně, když jsem seděla u laptopu a říká: můžu mačkat prsa? Myslel M na klávesnici...![]()
Jinak teda klobouk dolů přede všemi, co jsou schopni pracovat z domova s dítětem na krku a fakt něco smysluplného vyprodukovat.
brrr poznám...držím doma zásobu nažehlovačiek...ešte furt!!!
Potľapkávam....
Tabea prsa ![]()
Jinak teda produkovat něco doma je v mám případě nemožné, pokud dítě nespí, tak asi od 8 měsíců věku. Akorát že pak vlastně zbývá jenom noc, a to je zase nepříjemné a i o smysluplnosti by se dalo diskutovat ![]()
Mohučanka tlapkám moc, to je teda den :(
Syn dneska po obědě nemohl usnout, asi moc těšení a očekávání. Stálo mě to zatím jednu a půl washi pásky, kterou jsem obětovala jeho hrám jako úplatek, abych mohla dodělat v klidu bez pomoci dort.
Bojím, že občerstvení už bude chtít chystat se mnou, au :-))
žluťásek všetko najlepšie trojrocnemu sikovnikovi!
žluťásek gratulace oběma ![]()
MaeGandal Kraťasy jsou naše záchrana a spása! ![]()
brrr Naše taky. A hlavně nemusím žádné kraťasy kupovat, bude mít už třetí léto tytéž ![]()
Pinot Noir dcera taky ![]()
Ríšu začalo bavit nářadí a šroubky, tak jsem si vzpomněla na svou nejoblíbenější stavebnici. Včera přišla ![]()

Pinot Noir dcera taky ![]()
Mohučanka Aspoň za něco ušetříme ;) Kdyby jim radši vydržely boty ![]()
Pinot Noir boty!
teď zase na jaro, kolikery, jakého druhu, taky nějaké k šatičkám nebo se bez nich obejde??? ![]()
Už aby bylo na ty šortky ![]()
Kdysi sem někdo dával článek, kde byly popsány takové ty nejčastější chyby ve snaze urychlit vývoj miminek, jako posazování, když ještě nesedí a pod. Nemá ho náhodou někdo uložený, prosím?
Já to zkusím na drsňáka, teď ještě podzimní a koupit sandále, boty do vody mu ještě jsou.
Evaeva Asi to nebude přímo ten článek, já přeposílala babičce toto ![]()
https://www.poliklinikaprosek.cz/stranka-nejcastejsi-chyby-rodicu-eho-vyvoje-deti-do-1-roku-61
Pinot Noirděkuju, na ten jsem natrefila, ale já bych potřebovala něco o plazení. Je teda možné, že to nebylo ani v něm, už si to tak nepamatuju
dynda Tak já zas vůbec nekupovala zimní, má ty fleecové od listopadu, kdy jsme se vrátili z jihu, doteď. Štěstí, že jí nevyrostla noha.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY