continuity Jj, presne
Vše o těhotenství a dětech
tv s bratom sa vzdy smejeme ako sme tiez museli hulakat na mamu aby nas vpustila dnu. Vsetky maminky vystrcili z okna hlavu iba ta nasa nie.
Tak sme hucali a hucali az kym nevyliezla aj ona
eless a nas naopak maminky svolavaly.. hodinky nikdo nemel tak kdyz byl cas jit domu, vysla kazda maminka na balkon a Evickooooo:-)
viktorka_od splavu no ale kdyžs chtěla rohlík nebo napít, taks musela volat!
Potrefenáhusa dokud jsem nedosahla na zvonek, tak jsem ani nedokrikla:-) cekala u vchodu az nekdo pujde:-)
edit: ze bych chtela jidlo to vazne nehrozilo![]()
Já si pamatuju, jak ty mokrý bavlněný punčocháče lepily a šly strašně špatně svlíknout!
V místní fb skupině se matky trumfujou, kdo ještě nedal dětem punčocháče, zimní boty a teplý bundy. Já nevím teda, tady půl dopoledne sněžilo. Je potřeba čekat na holomrazy? :-))
Nějak nevím, kdy jindy to vytáhnout, než když mrzne a je sníh
žluťásek Já už vytáhla tenké punčocháče před časem, teď už zateplené. A včera i teplejší ze zimních bund (aby ji vzápětí poblinkal).
Pinot Noir já jsem teda vytáhla punčocháče až teď: když babička minulej tejden viděla odhaleny lýtko v ponozce, skoro omdlela :-))) ale dávala jsem podšitý kalhoty, tak snad nemrznul. O víkendu jsem teda už vybalila i poděděný zimní boty a půjdem dnes koupit pořádný nový.
Já si z dětství v zimě pamatuju to utrpení, když mi mrzly prsty u nohou a tu promočenou kombinézu ze ze sáňkování. Budu se snažit toho u svého dítěte vyvarovat. Reimu teda nekupujeme, pochybuju, že by byla v Praze třeba :)
žluťásek to je každý rok, predháňanie sa, kto lepšie otužuje a je sparťanskejšia matka. Že to dieťa ovšem mnohokrát prejde vonkajškom tak akurát z auta do dverí je druhá story. Obliekaj dieťa tak, ako je to pre vás a vaše potreby najvhodnejšie. Čo obliekajú iní nech si riešia oni.
slniecko Tywoe puncochace!
Uz vim, na co jsem dnes zapomnela. ![]()
slniecko Vždyť já se tomu spíš musím smát. Myslím naopak, že syn je docela otužilý, oblékám ho víceméně jako sebe, tatínek mívá tak o dvě tři vrstvy víc než syn :-))) Spíš mě baví to virtuální poplácávání se po ramenou, že "to teda naši by se v botách s kožichem teď ještě uvařili, punčocháče bych jim oblíknout nemohla ani náhodou"
Já než se na zimu aklimatizuju, tak mám tendenci oblíkat radši víc. Včera měl syn na sobě dokonce oteplovačky, šli jsme ven až za tmy a on se rád válí na hřišti v písku a plácá si bábovky i teď v mrazu. Sníh se tu nedrží, ale všechno je ledové a mokré. Na hodinové povalování na zemi mi tepláčky i s punčocháčema pod nimi přijdou fakt málo. Tuším, že tak za dva týdny si zvykneme a zas ubereme :)
...jůůů!, gratuluji![]()
Pinot Noir hahaha blahozelam. To sa mi smeje, ze? Som na tom rovnako, v lete pribudne dalsi. Nastastie sono ukazalo len jedno dieta jupii
Este stale predychavam, nejak sme to necakali. A brucho mam ako v stvrtom mesiaci aj napriek tomu, ze mi velmi nechuti jest.
Pinot Noir gratuluji!
Mrakoplas Ano, aby tam bylo jen jedno, byla moje největší starost
Taky jsme to nečekali tak brzo, myslela jsem, že synkovi budou třeba už tři roky, až se to narodí. Ale tak co, asi to mělo být takhle!
Pinot Noir no asi tak, trosku neskor by bolo lepsie ale presne to mi doktorka povedala: asi to tak malo byt! Tak nam drzim palce. Mozem sa opytat na predpokladany termín?
Mrakoplas Přelom června a července.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my