Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline slniecko admin
19401 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 22:05
Reakce na eless:

mam novinky. celkom dobre asi. skolska psychologicka nas odkazala totiz na vysetrenie u specialneho pedagoga aby dali blizsie info mne aj skolke ako s tym dietatom pracovat. ked som tam volala tak sa ukazalo ze svitla nadej ze sa syn dostane od septembra do specialnej skolky. beru len 6 deti do triedy a otvaraju ich 3. potrebuje este vysetrenie u specialneho pedagoga a robia to prave u nich v skolke. tj jedno a to iste vysetrenie bude dobre aj pre beznu ms a aj pre tu specialnu. blbe je ze im cele oddelenie lahlo covidom a do konca roka tam nikto nebude. som na cakacke s terminom a maju sa mi ozvat v januari. predpokladany termin vysetrenia je az na april ale to uz je drobnost. uz som si zvykla na dlhe cakanie. tym ze som mu prihlasku podala este v septembri tak sme na prvych prieckach a taketo vysetrenie je povinne predtym aby si overili ci tam naozaj patri.

​držím palce!!!

Offline Karja
43940 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 22:16

Potrefenáhusa Ten vozík máme a to je docela nicemny, to moc chodítko simulovat nebude;-). A na hrani boží, vozily si to hodně. 

rasaNori Hehehe, nechtěla jsem plevelit stězovaci vlakno, ale včera si velkamala ve školce strhla takovou scénu. Hrůza, hrůza hrůza. Bylo tam snad vše kromě počurani se, takže dobrý. Domu jsem ji musela odnést a to mě ještě kousala, ještěze jsem měla rukavice a zimní bundu! A hlavně, ještěze to máme tak 100 metrů!  Všechny rodiče to dost zaujalo,přišlo mi, že mají takovou jakousi radost. Celá ta krásná událost trvala přes 20 minut a ještě dnes o tom sambovi ostatní rodiče vyprávěli. To bylo, vzala jsem ji, ona mi začala rvát vlasy, kousat a řvát ,,nepudu domů,, pak jsem ji někde položila, vrátila se dvacet metrů pro úplne zkamenelou maloumalou a takhle jsem došly domu. Vlastně jsem měla velké štěstí, že neutíkala, to vůbec nevím, jak bych udělala:-D:-D

Offline continuity
42033 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 22:36

Karja tak víš co. Nic tak nepotěší bídného rodiče, jako poznání že všude je to úplně stejný!

Offline Karja
43940 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 22:37

continuity Jj to víš že jo, já jim to nemám za zlé! 

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 22:38

Karja já mám taky radost, když vidím, že vyvádí cizí děti. Nebo že rodičům prasknou nervy. Ne škodolibou radost, ale že se necítím sama
Takhle na etapy jsem nesla děti před rokem a půl na plavání. Bylo to celkem daleko a syn ještě utíkal pryč. Řvali oba jak na lesy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. prosince 2021 22:42

Tabea taky z toho mívám radostpo třítýdenním výpadku jsem syna na plavání taky prakticky dovlekla, původní nápad nechat kočár doma jsem naštěstí zavrhla. Řval celou cestu, celé převlékání, sprchu a během pěti minut v bázenu přešel z toho hysteráku do nadšení. Co si mysleli ostatní, ani nechci vědět

Offline continuity
42033 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 22:43

Karja jinak mi to připomnělo historku, která si starší umanula, že v lékárně ji musím koupit lízátko. Bylo to v létě,měly jsme sebou kočár s mladší. Kdybych věděla, co bude následovat, koupím ji těch bonbonu pět!

Měla jsem metající se dítě, kočár s mladší a ještě v tom tuším účinkoval nějaký neskladny předmět, asi odrážedlo.

A tak jsme seděly na lavičce před tou lékárnou, protože dál jsem prostě nezvládla dojít a pokaždé, když se to dítě trochu uklidnilo, zvedlo zrak a přes otevřené dveře uvidělo ta nešťastná lízátka. A jeli jsme nanovo. takto to šlo krasnych několik desítek minut. No úplně jsem se opotila a to už je to nejmíň 10 let. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 22:57

continuity Karjaked si spomeniem ako som ako bezdetna odsudzovala rodicov deti, ktore sa hadzali o zem . Syn k tomu nastastie nema velmi sklony, ale stalo sa mi zo dva razy v lete, ze sa mi hodil o zem, lebo nechcel ist z ihriska domov a k tomu hystericky reval. No jednak som ho nedokazala z tej zeme dvihnut, lebo bol ako handrova babika, uplne tekuty a jednak ten vreskoy, to bolo nieco strasne. Odvtedy to nespravil (a vlastne ani dovtedy), tak dufam, ze uz s tym ani nezacne. A dufam, ze si to jevynahradim pri druhom .

Offline Isca
4881 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 22:58

Potrefenáhusa Jestli stojí, tak je to na dobrý cestě. Holky byly taky jak surikaty, uprostřed ničeho se vztyčily, koukly kolem, spustily na čtyři a lezly dál. Chodit začaly až za tři měsíce potom, jedna náhodou, pila z lahvičky a zřejmě měla pocit, že se něčeho drží, tak udělala pár kroků, a během dne chodila. Druhá se inspirovala za týden potom. 

Offline continuity
42033 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 22:59

DrowRanger

Druhá bola dieťa za odmenu, ale tie hysteraky mala teda výživné. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. prosince 2021 23:03

DrowRanger u nás má výživnější hysteráky mladší, ale pořád je to slabý odvar toho, co tu někdo občas píše. Starší byl takový rozumný či co, vůbec nechápu, že jsem v současném věku mladšího měla ještě mimino. Když řval, tak docela vydatně, ale pořád dělal, co se po něm chtělo, nikdy se nezhroutil na chodník, že bych ho musela nést. Když bylo potřeba, počkal chvilku u kočárku... No nechápu to

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 23:17

Evaeva to zní jako sen,  si to říkám pořád, ať se vzteka, brečí , srší síru,  nebo prostě co potřebuje ale ať u toho aspoň občas udělá co po ní chci

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. prosince 2021 23:26

Sairon jo, bylo to dobré. Ne že bych ho nemusela navléct do oblečení třeba, ale když jsme někam šli nebo tak, tak sice řval, ale šel. 

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 00:41

Som dnes synovi objavila dve skryse vsetkeho, vdaka ktorym som si myslela, ze ako pekne upratuje

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 07:23
Offline continuity
42033 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 07:40

letfenixa ber to pozitívne. Upracete spolu dve miesta a je to. U nás bordel neustále preteká do celého bytu. Co ja by som dala za tajnú skrýšu, ktorú by som nevidela.

Offline ziginka
725 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 08:50

Nejste v tom sami. Scenu 5-leteho synacka, ktery nechtel odejit z koupaliste, utikal mi a kousal, si budu pamatovat dlouho. A vzteklych odchodu ze skolky uz ma taky par na konte (vcetne bouchani dverma, utikani do silnice atd.)

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 09:13

continuity ten pretekajuci bordel máme,  ale ten vidím a musí SA upratovať.  Toto bolo neviditelne. 

Offline Karja
43940 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 09:25

ziginka Já jsem takhle byla u podobné scény, kdy dítě asi tříleté, matku hodně pokousalo, prostě amok, kousání, rev. To ještě velkamala nekousala, ale v cajku, já jsem taková, že neřeším, ale podívám se jako ostatní:-D spíš jak ty matky reaguji, že se třeba něco přiucim....nicméně kamarádka ta z toho byla hotová, že to přece nejde aby dítě takhle kousalo mámu, jak je to příšerny, že u nich to je tohle naprosto nepřípustný,a že to snad není možný aby takovéhle dítě vzali do skolky......a tradaaa, tejden se s tejden sešel a její tříleté děcko si lehlo v Zoo a udělalo to stejný:-D:-D. Boží mlýny 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 09:26

continuityasi je to u tých detí vždy niečím vyvážené. Syn nemal hysterické záchvaty, ale zato separačku ako hrom a nespal prvé dva roky. Teraz už má len separačku a sem tam zápchy . Evaeva môj je v tomto taký istý, plače, chvíľu si pokričí, ale dá sa s ním manipulovať, nekope, len musím pohotovo utierať slzy a sople. Ak sa sekne vonku, maximálne chvíľu trvá, kým sa pohne. Zásluhu na tom nemám absolútne žiadnu, podľa mňa sa to ani nedá žiadnym spôsobom ovplyvniť. Kamarátkin syn je podobný - má riadny hysterák, počuť ho na pol parkoviska ako reve a protestuje, ale zároveň kráča za ňou. A zas ďalšie dve deti kamarátov (jedno je chlapec, druhé dievča) mávali tie hysteráky výžoivné, vrátane hádzania sa o zem a útokov na rodičov.