tzaziki Uf, to je síla, je mi vedro, jen to čtu. Ríša nosí punčocháče už nějaký čas, ale proto, že nemá žádné zateplené kalhoty, ale jen obyčejné tenké tepláky. A ten vlhký písek byl po ránu dost studený už před dvěma týdny. Příště budeš muset fakt nachystat komínek ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karja Díky, syn bude mít v té době 2 a necelých 8 měsíců. Zatím to vypadá, že budu přebalovat oba ![]()
MP Meri ja som maleho davala na bok dost dlho. Po kazdom krmeni na opacny a aspon nemal prelezanu hlavicku. Asi az kym sa sam nepretacal.
Pinot Noir dieta mam jarne. Mala som jeden plysovy chlpaty vrchny odev: nohavice a kosielku na chladnejsie dni. Nebolo treba obliekat nejak vela vrstiev ani vtedy a tepla deka bola samozrejmostou. Kratko na to bolo leto a to bolo ohladom ne/obliekania uplne najlepsie. Dokonca som ho nechavala v tenuckom tricku/ body a plienke a v ponozkach. Stretavala som maminky co mali tie deti naobliekane a zakryte aj ked bolo 35 stupnov.
Pinot Noir gratuluju moc!!!!;)
betsey Mi povidej,je mi taky zima, takze zaroven chci byt vzdycky z prochazky uz doma, zaroven ale chci aby spala, no fakt vnitrni konflikt! Doma mi spi 40 minut max.
Takze ted shanim nejake kalhotky jakoze boxerky pro zensky, proste s poradnou nohavici, nevite, kde se to da koupit? Trpim na zanety u kycli, tak to potrebuje do teplicka!
Pinot Noir Ja si to nemyslim;-), risa na sobe sam makne;-). Tak to je super!
Mrakoplas Sakryš, to že poporodní kila nepůjdou v létě skrýt, mi došlo až teď
![]()
Dakujem. Ja mam prveho jarneho a to sa mi zda uplne idealne, letneho sa praveze dost desim ked si predstavim to potenie pred a po porode
Ja sa dost prehrievam aj tak, v lete to bude masaker.
Neopomínala bych ani masakr při porodu v létě. ![]()
Já mám dítko srpnové a jestli bude nějaké další tak rozhodně ne prázdninové. Jak byla ta vedra, tak mi přišlo že mám tak o 20kg víc, v podstatě jsem jen ležela a snažila se nezdechnout (a to jsem měla nabraných jen cca 14kg)... ten rozdíl jak jsem se cítila když se třeba na pár dnů trochu ochladilo byl neuvěřitelný. Rodit v místnosti kde bylo přes 30°C byl taky dost záhul a jako bonus se pak minimálně 6 týdnů po porodu nedá jít ani vykoupat aby se člověk trochu ochladil. No fuj, otřepávám se jen si na to vzpomenu.
A navíc, to už teda u druhého asi nehrozí, ale citím jak mi nedělá dobře na psychiku ta kombinace toho že se prodlužuje doba, kdy jsem "zavřená doma" a zároveň začíná být víc a víc tma a hnusně, takže sotva je dítko dostatečně velké abych se ho už nebála tahat celý den po venku,tak je v 4 tma a nějaké sezení na zahrádce nebo s mužem po práci vypadnout na pár hodin do lesa nehrozí. ![]()
betsey A to mimino oblikas jak ted? Jako do kocarku, ja nenosim;-)
Sairon Ze jo, chtelo by to rodit tak v listopadu, kdy je clovek rad doma. Mne prave hodne neudelalo dobre, jak bylo leto a ja musela tvrdnout s tim malym miminkem doma. No mne to vubec neudelalo nejak cely dobre, jsem vzdycky chtela deti tri, no to nedam. Jedine, ze bych si ty dalsi dve udelala s nejakym jinym chlapem, jehoz rodice by mi hodne pomahali. Ale asi to neni objektivni duvod k rozchodu....:-D
Karja Díky, syn bude mít v té době 2 a necelých 8 měsíců. Zatím to vypadá, že budu přebalovat oba
no toto bola.moja predstava, ze prva sa musi odplienkovat kym sa druhy narodi..no a maly uz ma pomaly pol roka a plienky samozrejme stale nosi :( a ani sa netvari ze sa to niekedy zmeni :). A gratulujem, ja som to mala tiez tak vymyslene ze ked bude mat prva dcerka dva roly tak otehotniem..ale panboh meni :) myslim, ze budes mat uplne idealny vekovy rozdiel.
Pinot Noir gratuluji, zrovna jsem na tebe myslela, jestli nebude druhe :) zcela iracionalne, ake mam z toho radost...
druhe jsem rodila,v lete a byla,to pohoda. Telo vi, com na delat, kojeni slo samo, starsi byla dost velka, aby se s ni dalo domluvit a aby delala animacni program pro malou a neublizila ji a pritom to mimino nepocitovala ukorne, ze ji brani v nejakych aktivitach. Mam 2roky a 2 mesice. To bude fajn. A ted je to nejlepsi, protoze si spolu vyhraji.
Karja dnes som prvýkrát vytiahla zimný fusak z merino vlny, a inak má na sebe pančuchy, body s dlhým rukávom, a na tom zateplený overal plus čiapka a do fusaka. Mám pocit, že by jej v tom malo byť tak akurát, nebola ani spotená ani zmrnutá a spala dobre dve a pol hodiny. ale u nás je celý deň okolo nuly a nepríjemný studený vietor
betsey ja som zistila,ze teplo mi bolo az v 3 vrstvach - pancuchy,leginy,mencestraky. Ja teda rifle v podstate nenosim, v zime vobec.
Karja kup si zaplene boty neco alespon ty ovci vlozky do bot, i kdyz mas pocit, ze od nohou to neni. Termoleginy jsou dost tluste, v MS maji merinove puncochace, jestli je zvladnes. Boxerky pro damy delaji outdoorove znacky, zkus patrat timto smerem. A pak dziny jsou pitomy odev do zimy, kdyz uz jsou lepsi mencestraky. A vlneny svetr. Kasmiru je plno na mimibazaru, pokud uplne neresis barvu tak si vyberes. Az budes stat se sankama pod kopcem, jako kdybys nasla :D
Mrakoplas Pinot Noir Gratulujem! Syncek je na konci jula a bolo to dobre pre vsetkych, si myslim.
betsey ono se to nezda, ale v tom kocaru si to celkem zadychaji. Je tam asi ako ve stanu a tam je tak o 5-10 stupnu vic, nez venku. Ja pro ne mela od pozdima perove spacaky, ale v tomto pocasi tam sly zhruba v tom, v cem byly i doma.
Sairon ten porod ma tiez napadol, ked si predstavim tie nase nemocnice bez klimy.. Uf. Ale este potom tie prve stavy pri kojeni kedy zo mna tieklo tak, ze som si po 5 minutach musela koselu prezliekat a to bolo vonku asi 15 stupnov.. Druhe uf.. Leto sa mi na porod vobec nepaci, este aj krvacanie som mala po prvom dost velke takze v nejakych letnych satickach sa teda citit dobre nebudem.. A este zase zmeskam Pohodu ach jaj, dufam, ze tento rok nebude pre mna dobry program!
No, moj plan bolo jesenne dieta, tak nic no.. Lepsie teraz ako nikdy
Pinot Noir nasi budu rozdiel 2 roky a 3 mesiace, syn zatial o nocniku nechce ani pocut, o odplienkovani ani nedufam..
letfenixa dakujem, prosim hodte nejake pozitiva toho letneho porodu, mna nic nenapada ![]()
Inac obliekanie babatiek v zime mi vobec nevadilo, na body s gatmi som hodila hruby overal a sup do fusaku. Bolo to raz dva. Zato teraz s tymto zbojnikom co mi stale uteka a vrieska pri obliekani kazdej jednej vrstvy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025