Tak ani tentokrat se ji ten ulovek moc nezdal:-D.
Kapr prosimtě!
Takhle tuleň kdyby byl...
Hele a ihned přestaň skuhrat kvůli karanténě, jste v baráku se zahradou, můžete k rybníku a kdovíkam eště, lidi k vám choděj... 1+1 ve městě na tebe! ![]()
Tak ani tentokrat se ji ten ulovek moc nezdal:-D.
Kapr prosimtě!
Takhle tuleň kdyby byl...
Hele a ihned přestaň skuhrat kvůli karanténě, jste v baráku se zahradou, můžete k rybníku a kdovíkam eště, lidi k vám choděj... 1+1 ve městě na tebe! ![]()
barbucha Na to si nestezuji, my potrebujeme samba umistit do rachoty!
Karja a nepůjde už? U manžela od května už pomalu nabíhají, všichni kompletně teda půjdou až v červnu. Do teď měli v podstatě zákaz tam chodit.
Luna Nádherný děti :-).
Karja Já tu tvoji dceru miluju :-),
tv Jsou super :-),
Karja takový vlasy co rostou jen dopředu má dcera taky, culík nedrží, sponky ani čelenka taky ne, hrůza. Ještě se jí to trochu kroutí, ale hlavně se nenechá učesat
. Půjde nakrátko až otevřou kadeřnictví.
Evaeva Jeste to nevypada, on muze v podstate delat z domu temer porad, takze se na to nespecha.
Evaeva Jeste to nevypada, on muze v podstate delat z domu temer porad, takze se na to nespecha.
tak jste mě přiměly najít oblíbený sourozenecký fotografie
kratochvíle zvaná "krmení kačenek"
a hádej, kdo má narozeniny :-)
moora To muselo být super, mít 4 kousky :-). Nemyslím to ironicky, závidím :-).
moora nejlepsi je ta narozeninova, pocitam ze oslavenec je ten chudacek vzadu v zidli
a jeste ocenuju plinu na ksandy!
Jinak vsechny deti tady jsou super roztomily, ale mne staci jeden slonik:) a navic ja vlastne mam dve...jednoho modryho operenyho a toho druhyho uslintanyho:) pres den se velice pekne doplnujou ve vykrikach:)
moora Kdybych umela rodit, tak bych urcite chtela 3 deti. Mame kamarady se 3 i se 4 a mne ty velke bandy prijdou hrozne fajn.![]()
moora To jsou boží fotky!![]()
Dceři roste zub moudrosti!
Děsně se naparuje (mně nevylezly doteď)
moora chudáček ten nejmenší oslavenec!!!!![]()
Sweet Potato mně taky ne
Potrefenáhusa Doteď mi ani nechyběly, ale teď se to tu na mne vytahuje!![]()
![]()
Karja oni taky můžou, je to IT firma, v práci je akorát recepční:), ale asi už taky mají všichni doma ponorku. Muž už se teda dost těší, já už si zvykla, ale na něm je vidět, že už ho ty děti dost otravujou.
Sweet Potato možná ji to vytahování ještě přejde :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.