Pinot Noir ach tie vase mesiace, neviem si ich zapamatat, vzdy musim googlit. Co je skoda, lebo sa mi velmi pacia.
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas Chvíli jsem přemýšlela, jestli se vytasit s júnem a júlem ;) Kdy je tvůj den D?
Pinot Noir Mrakoplas gratuluju![]()
Miru Mrakoplas Lamicka viktorka_od splavu Děkuju, ještě je brzo, riskuju ![]()
Pinot Noir no presne rovnaky
prelom juna a jula. Ale syn sa vypytal skor o tri tyzdne, tak neviem ci to mam cakat aj pri druhom (dufam teda, ze nie)
Pinot Noir no ja uz som sa tu minule prezradila pri diskusii o dvojickach, mna to tak vykolajilo a bala som sa, ze to bude prenosne, ze som sa neudrzala
Mrakoplas Pinot Noir Letni deti jsou super! Drzim palce, at vsechno vyjde co nejlip!
Pinot Noir Mrakoplas gratulace
a ano, břicho je u druhého vidět dříve. Kolegyně mi hezky říkala: no, ono to tělo už ví, tak si řekne: jasně, to znám, to takhle musím vyrůst dopředu a ještě a ještě
MaeGandal Pinot Noir mne pri prvom narastlo brucho uz v 2 mesiaci. V tretom som uz nezapla nohavice. A to som nebola zrovna najstihlejsia. Ak raz bude druhy pokus tak budem vyzerat na druhy trimester uz v prvom.![]()
Pinot Noir gratulujem ![]()
Pinot Noir Uf, gratulace, pro mě momentálně nepředstavitelné ![]()
Rovnou prihodim dotaz - spaní na boku a podložena postylka - kdy jste to zrušili? Moje miniatura je teda dost blici, ale přijde mi, ze šikmá postylka je nám úplně k prdu a na zádech spi klidneji (dávám ho na zada přes den). Asi blbost, co?
A oblékání do zimy je peklo peklo peklo! Nesnáším to vrstveni u sebe a teď to musím řešit dvojite!!!
MP Meri Nikdy jsem nedávala spát na bok
S tím oblékáním je to peklo, zapřísáhla jsem se, že druhé dítě bude letní. Vždycky jsem se přemýšlela, jestli obléct první sebe nebo jeho a kdo bude víc zpocený. A to všechno kvůli půlhodině, protože pak už jsem se musela vrátit domů na kojení ![]()
Pinot Noir Mrakoplas gratulujem ![]()
a letné dieťa je paráda, ak by som sa niekedy dokopala k druhému, dúfam, že tiež bude letné. Presne kvôli tomu, že som mohla byť vonku dlhé hodiny a nakojila a prebalila som proste tam, kde sme sa zrovna nachádzali :-) a plus čo so všetkými tými body č. 56 s krátkym rukávom :-)
Už teraz mám nervy na to obliekanie, a to zima ešte len začala
MP Meri ja som dávala spať na bok len chvíľku po kojení, resp. po dokŕmení umelým mliekom, lebo po tom vedela grcať, ale max. tak na pol hodinu po kŕmení, potom už na chrbát. Našťastie vždy sa dovracala buď hneď alebo potom už vôbec. A dávala som tak možno prvých 5-6 týždňov max.
Pinot Noir Supeer! Gratuluju, to je super a o kolik to teda vychazi rozdil?
a ešte k tomu zimného obliekaniu, taká sťažnosť, mala by som ísť asi do sťažností a potom ešte aj do pekla,
ale ako musím byť pokaždé s malou vonku tak 2,5-3 hodiny, tak už neviem, čo by som na seba obliekla. Je mi stále strašná zima, dnes som sa snažila narvať merino legíny pod džinsy, ale je to krajne nepohodlné. Ja asi vytasím oblečenie, ktoré nosievam na zimnú turistiku, a budem za dementa, čo behá po meste v oblečení na hory
Ale dúfam, že si proste len potrebujem zvyknúť, tá zmena počasia prišla celkom náhle, jeseň zasa prakticky neexistovala
Pinot Noir Gratuluji a preji hodne zdravi a sil.
K oblekani do nynejsiho pocasi. Dnes jsem byla na melouchu, takze hlidala tchyne. Nepripravila jsem kopecek s oblecenim, ze jako klasika a ta je v supliku. Mladas prijel uplne splaveny, rval jak tur a byl jak rak. Dole mel: termopuncochace, podsite mansestraky, kombinezu,zimni boty a nahore: body s dlohym, svetrik, mikinu, kombinezu, cepici a kapucu. Sedel v pytli v kocaru. Byl uplne vareny. Doma se ted odmita obleknout a beha tu jak na sabatu.
Dakujem. Ja mam prveho jarneho a to sa mi zda uplne idealne, letneho sa praveze dost desim ked si predstavim to potenie pred a po porode
Ja sa dost prehrievam aj tak, v lete to bude masaker. Plus nebudem mat sancu stihnut schudnut do leta tie tehotenske kila ![]()
MP Meri ja som tak davala spat tiez kvoli blinkaniu. Ale velmi skoro som zistila, ze sa mu najlepsie spi na bruchu a asi od mesiaca-dvoch spaval vyhradne len tak, vratane kocika. Aj ked sa to vobec nedoporucuje. Inak kamoska co zije v Anglicku vravela, ze tam sa odporuca davat babo vyhradne na chrbat, to je vsade inac..
tzaziki tyyjo, pekne... babickam a nekterym tatinkum asi chystat kominek... ![]()
tzaziki uf pri tom popise som sa spotila aj ja
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my