Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2023 10:57

pilgrim my už příští rok plánujeme, že pomalu přesedlá na beany 20, starší syn to tak měl, pak už byl na 16 jak vosa na bonbónu. Ty kola u nás vybíral muž, ale já jsem nakonec ráda, že to beany vypadá jako "normální" kolo, když ho necháme někde na kraji hřiště nebo před obchodem, třeba ten woom poznáš na dálku.

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 19. října 2023 14:11

Funguje vám prosím na Vinted Zásilkovna? Mně už to asi měsíc nabízí při nákupu jen DPD a Balíkovnu, tak jsem teď koukala do nastavení účtu a Zásilkovna je tam deaktivovaná a upravit to nejde.

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 19. října 2023 14:19

Zina mne jo, naopak mi nejde vypnout 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 19. října 2023 14:19

Zina mem funguje normálně. Mám naopak deaktivivaný ostatní, ale záměrně. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2023 14:25

Zina já tam mám dpd i Zásilkovnu, přičemž Zásilkovna nejde vypnout, balíkovnu mám schválně vyplou, ale můžu si jí vybrat pro příjem.

V souvislosti s tím mně zase naštvala pošta. Objednávala jsem něco z Lidlu, tam nejde přepravce zvolit. Říkám si, že kdyžtak si to dám do boxu. Takže dneska zpráva, že balík nebylo možné doručit aniž by někdo zavolal, do boxu to nejde, jen na poštu nebo do balíkovny, obojí mám daleko

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2023 14:27

Zina koukám, že píšeš při nákupu. To si určuje prodejce, ale mně Zásilkovna nejde zrušit (nevadí mi to). Při nákupu si pak vybíráš z toho, co tam má on.

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 19. října 2023 14:28

Potrefenáhusa Evaeva MPLee Díky, jsme trubka. Takže upravuji, mám ji zaplou, deaktivovat nekde, ale při nákupu ji to poslední měsíc vůbec nenabízí. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2023 14:31

Zina při nákupu to nemůžeš ovlivnit, já mám schválně vyplou balíkovnu, protože tu není podací místo, ale normálně objednávám do boxu balíkovny, kterých tu mám naopak několik.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2023 14:33

Zina a když nakupuješ, máš tam vedle dopravy - balíkovna ještě takovou šipku? Když jí rozkliknu, tak tam mám mapu, kde jsou všichni dopravci.

Edit: tak ne šipku, ale tužku

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 19. října 2023 15:06

Evaeva Jo, tužku mám, ale když to rozkliknu, tak sice je tam asi 20 možností, ale vše jen DPD a Balíkovna. Původně jsem myslela, že náhodou není žádná Zásilkovna volná, ale dokupovala jsem docela dost věcí kvůli školce a nenabízí mi ji to už víc než měsíc. A sedímv Berouně, kde je těch jejích výdejních míst skoro 30.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2023 15:33

Zina aha, tak to je fakt divný, jestli to bylo od různých prodejců. Ona teď balíkovna vychází levněji, ale předpokládám, že jí asi nemáš v dosahu, když chceš Zásilkovnu. Tak leda napsat na vinted.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 19. října 2023 15:43

Evaeva tyjo, to tam máš na ilustraci něco z Polska? Mě klasicky zásilkovna stojí 56 korun nebo tak něco. Balíkovnu po tom, co mi ztratili několikvinted balíků, bojkotuju. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2023 15:47

MPLee zrovna tohle je z Polska, 115 Zásilkovna , 99 balíkovna, tady ten rozdíl není až takový, po Čechách je větší. Já mám s balíkovnou dobrou zkušenost, teda jen s boxy, nemám tu kde podávat, pro příjem jí dokonce preferuju, protože ji mám blíž.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2023 15:50

MPLee po Čechách mám balíkovnu 54 a Zásilkovnu 65. Ale hlavní je u mě ta blízkost, balíkovnu mám před barákem, Zásilkovny "až" na metru.

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 19. října 2023 16:05

Evaeva Jo, je to od 6 různých prodejců. Zásilkovna ještě v létě vycházela trochu líp, hlavně ale má pro mě hned dvě ideální výdejny. Hledala jsem nějaký kontakt, kam napsat, ale buďto jsem slepá, nebo je hodně dobře schovaný.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2023 16:52

Zina hm, to je naprd.

Offline Samart
148 příspěvků moje polička 19. října 2023 19:08

dostala jsem od snachy úkol koupit vnoučkovi kombinézu z merina, myšleno na tělo, pod oblečení. Nyní má 2 měsíce, tak bud kupovat velikost tak na 4 měsíce. Prosím o radu, kde koupit, aby to byl jemný neškrabavý materiál. Případně pokud tu někdo z vás prodává již použitou. Díky moc. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 19. října 2023 20:17

Samart jemné, neškrábavé má třeba polran o pyret, hust&claire, name it, joha, lambio... :-) spíš  jediné merino co mě zatím zklamalo bylo z H&M. 

Offline Myrtila
5230 příspěvků moje polička 19. října 2023 20:31

Samart Konkrétně se můžeš podívat na minimol, kdyžtak se jim dá i napsat a poradí. Pokud by to opravdu nemělo kousat, tak je dobré merino podpletené bambusem. Ale nemám přehled, jestli se dělají i takové overaly, vím jenom o body a trikách, měli jsme a máme od hust and claire. 

Offline Vari
2204 příspěvků moje polička 19. října 2023 21:03

Prosim ktera knizka k albi tuzce vase deti zaujala? Zatim mame dopravu, pisnicky, zoo, pohadkoby uceni a basnicky a chci jim koupit nejakou novou, ale naslepo se mi to kupovat moc nechce a v obchodech jsem narazila jen na zabaleny.