Já myslím, že úplně na lačno to být nemusí, jen tam byla pravidla, co se nemá jíst nějaký čas před a po tabletě. Blbě mi bylo stejně. Ale když to musí být...
Vše o těhotenství a dětech
tv kdyz ma barbouch obvod hlavy 49, tak asii rovnou 52, vid? Mam strach ze ta 50 by ji byla za chvili mala![]()
MP Meri Ja mam dobrou zkusenost s merino kuklami z fleru (prodejce U ovci babicky).
rasaNori Gratulujem!!!
tv kdyz ma barbouch obvod hlavy 49, tak asii rovnou 52, vid? Mam strach ze ta 50 by ji byla za chvili mala
Ja myslim, ze 52 uz by byla moc velka. Tady pisou-Nedoporučujeme kupovat kuklu s příliš velkým nadměrkem. Nesedí pak, tak jak má a přetáčí se, že dítě nevidí. Př. Má-li dítě obvod hlavy 46,5, kupujte kukličku vel. 48.
Hlava tak rychle neroste. Pokud si nejsi jista, napis primo vyrobci.
Kdo máte ty zhruba dvouleťáky, taky se vám z nich staly takové konzervy, co nechtějí nic nového zkusit? Jedl vždycky jak vrabec, ale aspoň všechno ochutnal a nic neodmítal předem. Teď chce jen známé věci, odmítá se dokonce napít z lahvičky jiné barvy, babička napekla perníčky, jako první snědl rybu a pak odmítal jíst jiné než "bibu". Tak už mám vykrajovátko a zítra peču samé biby
Mám už čtyřletého, ale ano asi tak ve dvou letech začal být strašná konzerva. V jídle taky, i když ne tolik, aby vyžadoval stejný tvar
, ale obléct ho do něčeho nového byl nadlidský úkol. Jednou jsem mu ukazovala na fotkách, že to tričko už jednou měl a muže si ho teda obléct znova
jindy zase si musel vzít košili i manžel, aby si ji vzal i malej. I tak to dalo dost práce ho přesvědčit.
Ale kolem třetího roku se to začalo lepšit a teď už celkem v pohodě. Občas se u něčeho zasekne (jako před 14 dny u nový bundy, protože "babička říkala..." ), ale nakonec se nechal přesvědčit. ![]()
MP Meri ja mam od zmatla, objednavala som myslim na sashe.sk a kupovala som zimnu dvojitu a potom na jar a jesen z jednej vrstvy. Merino vlna, farby maju pekne,robota vyzera kvalitne a siper sedia. Kupovala som aj merino overal do nosica a spokojnost. Hreje, sedi a uz s ho aj prala a vsetko ok. A teda este aj zhotovili a dodali expresne rychlo, myslim, ze 5 dni od objednania a zaplatenia som to mala doma (a to som si kombinovala vlastne farby a olemovanie, nepredpokladam, ze by to teda mali nasite vopred).
Kdo máte ty zhruba dvouleťáky, taky se vám z nich staly takové konzervy, co nechtějí nic nového zkusit? Jedl vždycky jak vrabec, ale aspoň všechno ochutnal a nic neodmítal předem.
je to evolucni vec, zhruba v tomto veku se dite zacne vzdalovat od matky a v praveku bylo vyhodne, kdyz jedlo jenom veci, ktere znalo z drivejska - a ano i tvarem. mlade, ktere prilis experimentovalo se obykle necim otravilo, takze se ta experimentalni crta prilis nepredavala dalsim generacim. ![]()
nekde jsem cetla, ze temto batolatum je potreba nove jidlo nabidnout klidne 10-20x, nez si na nej zvyknou
Zkusim to tady: Potrebuju doporucit nejakou pohadku/film pro deti, neco kde je hodne snehu, minimum vrazd, zato roztomila fantasy zviratka nebo postavicky. Neco jako Narnie, ale pro jeste trochu mensi deti.![]()
Luna jak velke?
Luna Co třeba Anabela:vánoční přání?
Osobně jsem to ale neviděla, takže kvalitu nemohu posoudit. Nicméně kritéria to možná splňuje...
continuity oba predskolaci
Me fakt nejak nic nenapada. Ale chtela bych jim usporadat adventni kino![]()
Luna ja vim, ze tady to moc nefrci, ale medvidek Pu Krasny novy rok. zviratka si tam vypraveji pribehy (nektere moc hezke), takze kdyz to budu chtit koukat popate pred spanim, da se to utnout i v pulce.
Luna existuje pohadka vanocni expres, ale to uz je podle mne pro starsi.
ted byl v kinech jeste Yeti, ale to jsem nevidela.
MP Meri osobně máme vyzkousenou kuklu od manymonths a dupeto, obě moc hezky sedí, dobře kryjí i čelo. Manymonths šije merino jednu i dvvě vrstvy, dupeto má tu dvouvrstvou v kombinaci s bavlnou. Ale teplá je dost, i loni v těch velkých mrazech hlava v teple.
Nasla jsem Kalendar katolickeho studentstva z roku 1947/1948 a vsem zrovnatehotnym jsem vybrala par tipu na jmena budoucich potomku.
Zde jsou, nemate zac! Jiljí, Faust, Melchior, Prot, Cyprian, Placid, Brunon, Voršila, Josafat, Odon, Balba, Severin, Tekla, Prob, Polykarp, Perpetua, Kvirin, Mechtilda, Athanáš, Mamert, Marcelin, Praxeda.
tv jako třeba polykarp a praxeda to zní dost dobře!![]()
![]()
tv my sme mali v praci kalendare kde na poslednych stranach bol zoznam neobvyklych (resp akor archaickych) mien s datumom kedy maju meniny. No, stravili sme tym nejednu hodinu co sme si mena pre deti vyberali a boli tam este vacsie perly ako hento :)
Inak ja som jedneho Jiljiho v Cechach (alebo skor na Morave) poznala, myslela som, ze je to zname ceske meno aj ked teraz uz malo používané. A paci sa mi! Take neobvykle a jeho nositeľ bol velmi mily pan s vynikajucimi vínami :)
tv viktorka_od splavu Polykarpa, Kalistrata a Domenta vytahoval jeden můj kamarád, když byl tazan, s tím, ze dítě se má odmalička otuzovat, a co je vhodnější než šikana už na základní škole!
(Nakonec byl velmi konzervativní a dítě je 7.v rade obvykleho českého jména :-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje