Sweet Potato to me zaujalo
mumie a zombie
Vše o těhotenství a dětech
Kamaradka vymyslela jmeno pro chlapce, ale tatinek je spanel, zatim ziji tady, ale kdo vi. Takze potrebovala jmeno, aby mohlo byt tady i tam. Partner se k vyberu nemel dokud mu nepohrozila, ze jinak da bezna, oblibena, tradicni ceska jmena a to Chrudoš nebo Štáhlav:-)))) Pak to bylo rychly, tatinek zapnul a maji doma Dominika.
Karja zde se priklanim k Mutziputzi dat stejne jmeno neni dobry napad ![]()
Uz jsem to sem asi psala, prosadila jsem si pro syna stejne jmeno jako ma manzel, protoze to jmeno jsem chtela dat od malicka, jmenovaly se tak vsechny moje panenky. Pak prisla karticka pojistence od VZP a ja se ptam muze, proc zmenil pojistovnu, on ze nezmenil. Ten moment to zacalo a nekonci to. Volam: "Lumire (neni to Lumir), pojd sem!" (sundavam v loznici tezkou krabici) a pribehne mlade :))
Nasla jsem Kalendar katolickeho studentstva z roku 1947/1948 a vsem zrovnatehotnym jsem vybrala par tipu na jmena budoucich potomku.
Zde jsou, nemate zac! Jiljí, Faust, Melchior, Prot, Cyprian, Placid, Brunon, Voršila, Josafat, Odon, Balba, Severin, Tekla, Prob, Polykarp, Perpetua, Kvirin, Mechtilda, Athanáš, Mamert, Marcelin, Praxeda.
No, u takého Josafata aby sa rodičia modlili, aby bol z neho modrooký blonďák...
Ignis Šmarjá, že se to může přenést i do oblékání, to mě zatím vůbec nenapadlo
![]()
Zatím je mu úplně jedno, co má na sobě, hlavně, když oblékání netrvá moc dlouho, tak doufám, že to takhle ještě chvíli bude.
continuity To je zajímavé a zní to rozumně. Dobře tedy, přestanu nad ním lomit rukama a začnu ho chválit za správný vývoj!
Pri zháňaní botičiek úplne tých istých, len o číslo väčších ešte nie ste, že
?
Dite si napsalo Jeziskovi o Monster High panenku. Koukam na ne. To jsou postavicky z nejakeho serialu? Nebo jen strasidelne Barbiny? Vubec nevim, jakou vybrat?
![]()
To bola snáď jediná bábika, ktorú som fakt zatrhla...načo ju doniesol nadšený tatík:))).
tv No, kromě Tekly bych asi nedávala ani Mamerta.
Isca tam se nabízí nepříjemné zkrácení, člověk polkne E a je to![]()
slniecko Ja zatim zatrhla jen Cryola waschimals. Nemam rada tyhle hracky, ktere se jen tvari, ze rozvijeji kreativitu a stoji balik.
Potrebujem darček pre 5 ročného chlapca, nepoznám ho takže netuším čo má rád. Máte tipy na nejaké tutovky čo bavia každého 5 ročného chlapca? :) A pokiaľ je žena v pokročilom štádiu tehotenstva tak čo by sa tak hodilo? Mám kúpiť rovno niečo aj pre to malé? Pardon za hlúpe otázky ale ja vo svojom okolí nemám žiadne tehotné ani deti tak v tomto sa veľmi neorientujem.
Lamicka U nás teda byla nejpopulárnější Draculaura.
Jinak ten jejich původní příběh byla variace na stokrát omleté: high school, nová studentka vysmívaná dvěma nejbohatšími, nejobdivovanějšími. Postupně si svou dobrou duší získá synpatie všech, dobro vítězí.
paktofonika U nás frčí dřevěná kuličková dráha, různé tvoření od Djeca, mašiny a autíčka všeho druhu (nikdy jsem nechápala ty klučičí pokoje narvané autama, ale ono se to posbírá tak nějak samo:), hra Duch, Lego je jistota... my treba nechceme deti ani byt zavalit velkym mnoztsvim hracek, takze Lego je idealni darek, jen to pak prisypeme do krabice. Jo a vsechny deti od skolky po zakladku jsou nadsene ze slizu, je to teda blbost neskutecna, ale staci jedno pidi baleni a radost z toho obrovska :)
Pro male bych nekupovala, to se dava az po narozeni.
Sweet Potato Draculauru jsem ted nasla zakrouskovanou v katalogu hracek, ktery dostali ve skole :)
Lamicka "blbosti" nezakazujem, aj keď sa snažím vysvetľovať...a už si ich aj zriedka pýtajú, keD zistili, že mama má vždy pravdu
....ale toto mi prišlo morbídne...no a manželovi to naopak prišlo vtipné, no.
paktofonika keĎ fakt neviem, do čoho idem, tak lego, alebo niečo z z hračkérstiev typu Vnímavé hračky, trebárs taký kaleidoskop má pomerne málo detí a bývajú ním nadšené. Záleží aj o to, ako veľký darček chceš.
Ako ale ani autíčkom neurazíš, ono napríklad môjho syna autíčka nudili, ale vždy ich vytiahol pri kamošoch, keď prišli, asi sa oni chceli hrať tak, alebo potreboval ukázať, že tiež má.
Hej, tehotným väčšinou donesiem nejakú drobnosť pre bábo a nejaké bezpečné keksy pre ne.
Lamicka No nad Djeco som rozmýšľala keďže ich tu všetci tak chvália, ale akosi som vzhľadom na to množstvo nevedela čo vybrať, zájdem na predajňu a nechám si poradiť. Lego je dobrý nápad! Ja sa hlavne bojím, aby už na ten darček nebol veľký alebo ešte malý :)
slniecko Pozriem tie hračky Djeco alebo Lego, to už musím niečo vybrať. Autíčko, resp Auto dostane od niekoho iného.
slniecko Bezpečné keksy sú prosím aké?
Lamicka Tak to je jasný, to je totiž ta hlavní hrdinka. Mně se bohužel nejvíc líbila hlavní záporačka (asi Clea?)![]()
paktofonika Lego mi na tohle prijde idealni. Ja ho kupuju vzdy, kdyz dite neznam (skolni oslavy narozenin). Beru ty mensi krabicky, ty jsou myslim tak do 500 Kc? Jak pise slniecko, tak kaleidoskop ma syn taky rad.
Karja Taky jsem se orientovala podle těch odkazů, co dávala Garfie, a ještě jsem měla knížku...kterou teď nemůžu najít, myslím, že se jmenuje Krmení kojenců a malých dětí...Ty rady z těchto zdrojů si v některých věcech protiřečily
tak jsem z toho udělala takový kompromis. Já jsem napřed vůbec netušila, jak to s těmi příkrmy dělat, ale když začneš, tak už to pak nějak postupuje přirozeně samo...
paktofonika pre dieta v tom veku zatial netusim, ale mna ako tehotnu potesila kamoska so specialnymi cajmi na podprou kojenia a lahky porod, to bolo mile. A potom pripadne nieco ba jedenie, uz podla toho, ci zije/nezije zdravo, dakco sladke alebo zmes orieskov a podobne :) A na nenarodene babo by som asi nekupovala nic, bude toho mat asi kopu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje