Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Myrtila
5128 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 18:09

Potrefenáhusa No, od rodiny se to snasi hur. Hlavne kdyz do me neco huci porad dokola, i kdyz jsme to uz nekolikrat probrali. Ja to beru tak, ze mi radi s nejlepsim umyslem, ale nekdy je to na palici.

edit: Jezis, ta diskuze je uz o hromadu stranek jinde, takhle to vypada, kdyz ma clovek to nespavy dite

Offline Resch
152 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 18:21

DruI já teď mám taky pocit, že je to pro mě vlastně dobrý, ale chvíli mi to trvalo než jsem na to přišla  ono uspávat v deset večer a ráno v šest vstávat do práce, k tomu ještě pár nočních budíčků s mladším je prostě na hlavu a já bych celkem ráda aspoň chvíli klidu s chlapem, ale ono se to časem nesrovná (a nebo to ještě víc rozbourá novorozenec po Vánocích)

Offline Anema
1272 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 18:22
Reakce na Potrefenáhusa:

Zuzuli takže prosím te, když už to máš nastudovany, co je tohle za zvíře? 

​Mangusta žíhaná?

Zajímalo by mě, jaká tam jsou jiná zvířata a jak vypadají :-)

A ještě edit, vlastně mi to nejvíc připomíná vakovlka, maj tam i vyhynulý druhy?:-)

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 18:29

Dekuji za tipy! Zbytek je celkem rozpoznatelna směs 

Offline Anema
1272 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 18:43

Potrefenáhusa díky! hmm, zvláštní, že zbytek je opravdu celkem jasnej... Teď z toho nebudu moct usnout a kdo mě uspí?

Offline Černá kočka
1732 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 18:57

Potrefenáhusa Umělecké pojetí - něco mezi surikatou, už zmiňovanou mangustou a galidií proužkovanou?

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 19:15

Potrefenáhusapanda červená? 

Online Sweet Potato
39743 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 19:17

Dadoo 

"Takže ty bláboly o frustraci dítěte z usínání bez přítomnosti matky jsou úplně mimo."

Tohle mi teda kapánek špičaté přijde.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 19:21

Sweet Potato tak mne to hlavně přijde jako blábol. Generalizujici. 

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 19:26

Dadoo A vidíš to, mně se celou dobu zdá, že nejvíc generalizuješ ty.

Offline Len
2670 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 19:35
Reakce na Anema:

Potrefenáhusa díky! hmm, zvláštní, že zbytek je opravdu celkem jasnej... Teď z toho nebudu moct usnout a kdo mě uspí?

​Žádný uspávání, přece si lehneš a spíš, ne?Hlavně žádný vymýšlení a kdybys měla nedej bože noční můru, hlavně aby tě partner nevzal do náruče!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 19:37

Hmm, tak dnes to dieta vstalo ráno o pol siedmej. Doobeda spala tri hodiny s dvoma zobudeniami, poobede hodinu a teraz ešte stále nespi. Uspavam už dve hodiny. A fakt som si to tak neurobila sama

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 19:38

Potrefenáhusa My taky máme na dětském kolotoči těžko definující zvíře, i jsem to dávala návštěvám pojmenovat. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 19:43

betsey To se jí asi moc spinkat nechce, ne?

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 19:43

betsey Normálně, dej jí dečku do ruky, otoč ji na jeden bok, pak na druhej, musí být ale odrihnuta! Musíš ji vykoupat ale, to ji nemáš vykoupanou to je jasný, že ti nespi, děti musej chodit spát čistý. (to je paní Karjova prosím). 

Promiň, hrozny, co říct, no ona to zvládne a ty taky, neboj;-).

A jako ona ty dvě hodiny brečí nebo co dělá? Ne že by to něco měnilo na věci, jen mě to zajímá. Že malamala právě furt bulela takhle večer a nespala. 

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 19:47

Kan No spíš asi neumí zabrat bych řekla. Některé děti malinké jsou utahane a stejně ne a ne upadnout do toho spánku. Zvláštní. A nemůžou se nechat jen tak vzhůru, že nejsou utahane, to taky nejsou spokojene.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 19:52

Karja vykupana je, aj odgrgnuta

No keď ju nosím, tak neplace, keby som ju len tak položila, začala by plakať alebo aj keď si s nou sadnem, tak plače. Ale podla mňa plače len od únavy, nezdá sa mi, že by ju inak niečo trápilo. Bolieva ju niekedy aj brucho, ale to viem rozoznať. Teraz už teda vytuhla v kocari, kam som ju dala, aby som sa konečne navečerala a kym som jedla, kocarom som jazdila hore dole.

Offline Kokoska
34299 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 19:52

Kan Mensi vnucka (ctyrmesicni) tohle dela, kdyz pres den malo spi a je pretazena, hodne unavena. Ne ze se ji nechce spat. 

Offline dzizisketa
8817 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 19:54

Dadoo

Ale rodiče se přece můžou cítit taky frustrovaně oprávněně, i když se neřídí tvými radami. Některé děti nespí, jiné nejí, další nemluví... A to, že rodič má nějakou hranici, resp. že ví, že dítě nechovat či nekonejšit situaci naopak ještě zhorší neznamená, že si něco zaslouží, že si za to může sám. Klidně můžeš nevěřit, že takové děti existují, pokud s nimi nemáš zkušenost. Ale nemusíš za každou cenu radit, někdy stačí jen říct, že rozumíš, že to musí být strašné. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. listopadu 2021 19:54

Karja Kan no presne, nevie zaspať. Proste je strašne unavená a za tie dve hodiny uspavania zopár krát už vyzerá, že zaspala, ale o minútu je zasa hore, oči klipkaju ale nie a nie zaspať poriadne