Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 24. dubna 2026 16:08

Zuzuli my koupili dva melouny 

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 24. dubna 2026 16:11

Zuzuli u nás na družinové slavnosti vždycky někdo přinesl ovocné špízy. Když to napícháš na špejli, tak to snáz odpočítáš. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2026 16:41

Zuzuli podle mě je to celkem jedno, oni jim to prostě rozdělí. Vzala bych jeden meloun a k tomu třeba vaničku vína. Špízy bych nedělala, děti to neumí moc jíst, mi přijde. Aspoň ty moje jsou z toho zaprasený vždycky.

Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 24. dubna 2026 23:24

Já bych hroznové víno cizím dětem vůbec nedávala, jedině nakrájené, což bych zas předem nedělala. Párkrát jsme teď zažili dušení rohlíkem a začala jsem se dušení fakt bát. A to ten rohlík jde na rozdíl od vína z krku celkem snadno vyškrábnout 

Offline Catherinne
10873 příspěvků moje polička 25. dubna 2026 09:05

Pinot Noir to jsem teď hodně četla, že ty rohlíky jsou úplně nevhodné pro ty třeba roční mimina v kočárku (všichni jsme tak vyrostli, rohlík v ruce, drobky všude), že právě se přilepí v krku, jak už to není rohlík co býval...

A dušení se teda taky hodně bojím, uvažuju o nějakém dětském záchranném kurzu. 

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 25. dubna 2026 09:13

Catherinne Mrkni na kurzy od Michaely Knezkove www.mklife.cz, ma je online i naživo.

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 25. dubna 2026 09:22

Tabea u nas si to ovoce chtej krájet sami ve skolce, předem nakrájený vubec 

Catherinne ja jsem se jako mala malem udusila vánočkou, udela to to blato a nejde to vytlouct 

Pinot Noir no nekdy myslim v minulem roce se myslim na Slovensku udusilo hroznovým vínem uz docela velky dite, asi pětiletý? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2026 09:38

Potrefenáhusa já mám hnusný zážitek s marchmelounem, bylo mi třeba devět. Podle mě se tomu úplně vyhnout nedá.

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 25. dubna 2026 09:45

Evaeva Jj, ono se to stát může vždycky, ale taky už jsem si rikala, ze bych to vino a pidi rajcata mohla přestat krájet...

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 25. dubna 2026 09:52

Catherinne kurz první pomoci je super nápad.  Kdyby se něco dělo, můžeš zapnout autopilota. Spáleniny/opareniny, vyražený zub, dušení, ... a to nejen na vlastním dítěti, ale třeba na ulici nebo u bazénu. 
U nás ty kurzy dělají často lidi, co jezdí se záchrankou. A jeden tam jednou povídal, že když se jede k dušení do obchodu, tak je jasný, že to bude preclík. Tady se děti v kočárku krmí preclíky.  

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 25. dubna 2026 09:52

My máme do pondělí o zábavu postaráno, dcera má ve škole projekt na kura domácího, a muž nelenil a sehnal 2 kokopipi. Holky jim říkají Žlutička a Černička, já Kosken a Korva, muž Thelma a Louise, podle intenzity, s jakou se snaží opustit klec když jim otevřeme

Offline Karja
44805 příspěvků moje polička 25. dubna 2026 17:51

Děti šly o půl 1 ven, a od té doby jsem je neviděla, jen proběhlo asi 5 hovoru z hodinek. Začíná mi novej život:D

Anaj ;-)

Offline letfenixa
10921 příspěvků moje polička 25. dubna 2026 18:38

Pred Veľkou nocou sa dusila žiačka v jedalni, kolega na ňu použil Heimlichov manever, 5-x, kym to zabralo. Najskôr sme si mysleli, že asi sa smiala a zabehlo jej, vysvitlo, že dostala epilepticky zachvat, prvýkrát v živote. Ešteže tam bol dozor.

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 25. dubna 2026 19:03

letfenixa chudák holka! Všichni kolem museli být pěkně v šoku.

Offline Aranel
6654 příspěvků moje polička 25. dubna 2026 20:32

Jako voda...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2026 20:34

Holské rybníky jsou vážně moc krásné! I když kluci reklamovali absenci skalna druhou stranu mimiňák to ušel prakticky celé, protože odrážedlo si brát nebude, když bráchové taky nic nemají a kočár nechce už vůbec. A ve vedlejší vesnici je pěkně vypadající kavárna, akorát zavírá už v pět, takže tu jsme nestihli

Offline Anaj
236 příspěvků moje polička 25. dubna 2026 20:47

Karja Ať slouží!

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 25. dubna 2026 20:47

Aranel všechno nejlepší!!!

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 25. dubna 2026 21:02

Aranel nevěřím!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2026 21:38

Potrefenáhusa taky jsme prozkoušeli ty tašky a závěr žádný Beckmann jedině ta zipová, seděla teda nejlíp ze všech, ale jak není rostoucí, tak to vidím tak na dva roky, a nedělají vesmírnou. Step mu taky seděla pěkně, ale ty kapsičky nic moc, jen taková mini vnitřní, a měl by stejnou s bráchou (nikomu to teda nevadí). Ergo vypadala podle mě největší, ale muž tvrdí opak. Tak si asi vybere podle designu. Musím teda říct, že v těch Vysočanech byli nápomocnější.