Zuzuli my koupili dva melouny
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli u nás na družinové slavnosti vždycky někdo přinesl ovocné špízy. Když to napícháš na špejli, tak to snáz odpočítáš.
Zuzuli podle mě je to celkem jedno, oni jim to prostě rozdělí. Vzala bych jeden meloun a k tomu třeba vaničku vína. Špízy bych nedělala, děti to neumí moc jíst, mi přijde. Aspoň ty moje jsou z toho zaprasený vždycky.
Já bych hroznové víno cizím dětem vůbec nedávala, jedině nakrájené, což bych zas předem nedělala. Párkrát jsme teď zažili dušení rohlíkem a začala jsem se dušení fakt bát. A to ten rohlík jde na rozdíl od vína z krku celkem snadno vyškrábnout
Pinot Noir to jsem teď hodně četla, že ty rohlíky jsou úplně nevhodné pro ty třeba roční mimina v kočárku (všichni jsme tak vyrostli, rohlík v ruce, drobky všude), že právě se přilepí v krku, jak už to není rohlík co býval...
A dušení se teda taky hodně bojím, uvažuju o nějakém dětském záchranném kurzu.
Catherinne Mrkni na kurzy od Michaely Knezkove www.mklife.cz, ma je online i naživo.
Tabea u nas si to ovoce chtej krájet sami ve skolce, předem nakrájený vubec
Catherinne ja jsem se jako mala malem udusila vánočkou, udela to to blato a nejde to vytlouct
Pinot Noir no nekdy myslim v minulem roce se myslim na Slovensku udusilo hroznovým vínem uz docela velky dite, asi pětiletý?
Potrefenáhusa já mám hnusný zážitek s marchmelounem, bylo mi třeba devět. Podle mě se tomu úplně vyhnout nedá.
Evaeva Jj, ono se to stát může vždycky, ale taky už jsem si rikala, ze bych to vino a pidi rajcata mohla přestat krájet...
Catherinne kurz první pomoci je super nápad.
Kdyby se něco dělo, můžeš zapnout autopilota. Spáleniny/opareniny, vyražený zub, dušení, ... a to nejen na vlastním dítěti, ale třeba na ulici nebo u bazénu.
U nás ty kurzy dělají často lidi, co jezdí se záchrankou. A jeden tam jednou povídal, že když se jede k dušení do obchodu, tak je jasný, že to bude preclík. Tady se děti v kočárku krmí preclíky.
My máme do pondělí o zábavu postaráno, dcera má ve škole projekt na kura domácího, a muž nelenil a sehnal 2 kokopipi. Holky jim říkají Žlutička a Černička, já Kosken a Korva, muž Thelma a Louise, podle intenzity, s jakou se snaží opustit klec když jim otevřeme ![]()

Děti šly o půl 1 ven, a od té doby jsem je neviděla, jen proběhlo asi 5 hovoru z hodinek. Začíná mi novej život:D
Anaj ;-)
Pred Veľkou nocou sa dusila žiačka v jedalni, kolega na ňu použil Heimlichov manever, 5-x, kym to zabralo. Najskôr sme si mysleli, že asi sa smiala a zabehlo jej, vysvitlo, že dostala epilepticky zachvat, prvýkrát v živote. Ešteže tam bol dozor.
letfenixa chudák holka! Všichni kolem museli být pěkně v šoku. ![]()
Jako voda...

Holské rybníky jsou vážně moc krásné! I když kluci reklamovali absenci skal
na druhou stranu mimiňák to ušel prakticky celé, protože odrážedlo si brát nebude, když bráchové taky nic nemají a kočár nechce už vůbec. A ve vedlejší vesnici je pěkně vypadající kavárna, akorát zavírá už v pět, takže tu jsme nestihli![]()
Karja
Ať slouží!
Aranel všechno nejlepší!!!![]()
Aranel nevěřím!
Potrefenáhusa taky jsme prozkoušeli ty tašky a závěr žádný
Beckmann jedině ta zipová, seděla teda nejlíp ze všech, ale jak není rostoucí, tak to vidím tak na dva roky, a nedělají vesmírnou. Step mu taky seděla pěkně, ale ty kapsičky nic moc, jen taková mini vnitřní, a měl by stejnou s bráchou (nikomu to teda nevadí). Ergo vypadala podle mě největší, ale muž tvrdí opak. Tak si asi vybere podle designu. Musím teda říct, že v těch Vysočanech byli nápomocnější.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí