Mutziputzi No nahodou nejdriv docela jo, ale pak jsem si uvedomila, kde jsem je mela naposled a fakt rok 2016, kdyz mi umrel deda Jarin (zde si odpustim rehtajiciho se smajlika).
Vše o těhotenství a dětech
Jo u nás jeden Polykarp byl. Polykarp Čuřík.
Mutziputzi znám od zakaznice rodinu Marií.
Marie, Maruška, Majka, Mája, Marunka, pár let mi trvalo než jsem se zozientovala...
Catherinne No přesně, pak je ve famílii X Mařen a takovejch zbytečnejch slov musí padnout, aby se vědělo o který je řeč![]()
Dite si napsalo Jeziskovi o Monster High panenku. Koukam na ne. To jsou postavicky z nejakeho serialu? Nebo jen strasidelne Barbiny? Vubec nevim, jakou vybrat?
Lamicka Jé, to ještě frčí?
Radši se jí vyptej, jakou konkrétně. Byly to i knížky a seriál, já jsem tenkrát (cca sedm let zpátky) koupila čistě náhodně, že se mi v rámci možností líbila, a trefila jsem zrovna nějakou nesympatickou záporačku![]()
Mate niekto Magformers? Stoji to za tie prachy? Dcera ma este sice len 2 roky ale je taka stavitelka, tak myslim ze by ju to bavilo, len neviem ci to nie je tak.na 3 dni hracka, resp. kolko toho treba nazhromazdit aby to malo zmyael?
Sweet Potato Asi jo :) pry to maji vsechny holcicky ve tride, uz jsem trochu sondovala pred psanim dopisu. Ja si to snad po obede pustim na youtube :) diky :)
Lamicka A pak bacha, vím, že jim upadávaly (a ztrácely se) končetiny.. Jako, ony mají být strašidelný, ale zas tak moc, aby mely amputace snad nee..![]()
Pavlena jako v tom serialu nebo panenkam?
Kdyz si dcera zacala hrat s barbinama, tak jsem vytahla svoje stare a to byla teprve hruza. Plesate, bez rukou... ja si je pritom pamatovala krasne :)
Mutziputzi Ja chci dat druhy dite po sobe nebo po tatinkovi:-D. Aspon se nebude muset uz nic vymejslet!
Nemate nekdo odkaz na nejakou super stranku nebo informace o prikrmech? Jake potraviny, kdy? Ty letaky od pediatra, me teda nebavi, info dejte mrkev a pak sklenicku(zalezi jakej vyrobce to tiskl, ze), a zensky na mimibazaru maj taky celkem mezery a odkazujou na nejakou tabulku, co koukam vytvorila jedna z nich.
Karja no presne! liny rodice
ani s tim jmenem si nedaji praci;-)
Karja To nedělej jestli to už neni tradice...ani jí nezakládej jestli neni...nebo se pak aspoň do SMS nepodepisujte Kačenky nebo Marušky![]()
Mutziputzi Jo, tradice to je u tech muzskejch. U zenskych ne. Ale zacina se mi to moje jmeno libit! Jako, ze bych se podepisovala s jednou dcerou a tu prvni vynechavala, jo?:-D.
Karja Stáhni si ty dva odkazy na této stránce, hodně mi pomohly.
Karja Tak prostě Marušky a Věruška nepiš no![]()
Mutziputzi ty vago, a komu bych mela za celou rodinu psat? Za pul roku jsem tak tusim napsala jen strejdovi a ja se nezdrobnuji.
Garfie Dekuji
Karja Já jenom preventuju, ty "moje" to měly i na zvonku!
Pavlena Bane, některé je měly upadávací schválně. Jestli ta mumie? Nebo zombie? Můžu se případně poptat dětí, ty si to budou pamatovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje