No tos mi toho řekla
Skutečně se prodává jen v tom hotelu?
Jazykové přestupky
Ne
, já jsem si ji dovezla z Milána. Ale mají ji i na Aus Liebe zum Duft. Myslím, že tobě by se mohla taky líbit.![]()
Vypadá pěkně hutně ![]()
"biskup pták Garuda", "který leží na lužku s šafránu a pikantně-sladkých tonu alkoholického rumu"....to si človek normálne predstaví...![]()
Dneska se mi v obchodě povedl přežblebt: "hladkosrstá petržel - nať" ![]()
Asi před dvěma týdny jsem si všimla, že Royal Egoist Parfums mají nově některé vůně od Keiko Mecheri a Jovoy. A jejich internetové stránky jsou skutečně vděčným zdrojem pro toto vlákno.
Jenom namátkou z jejich popisu u čistého parfému Sombres Dessins:
"Sombres Dessins od Jovoy- originální, vyzývavý, téměř hypnotizující dřevitý parfém pro muže a ženy, ukázaný světu v roce 2015. Tento horký a sladký kokon, plný opojného koření a sametových květin. Pro vytvoření tohoto parfému posloužila inspirace výletu do Indie pro návštěvu fabriky, kde dělají oleje ze známého na celým světě majsurského sandálu."![]()
![]()
Fuj, co to sem dáváte ........
i když .......... jsem dostala z Indie pravej Mysorskej santal se slonem na obalu a ten taky smrdí jako bolavá noha. Stačí ho dát dva střiky na kotníky, protože vejš si ho netroufnu a vím, že mě bude celý okolý proklínat. Jenže občas ho musím vyzkoušet a provětrat.
Ano, tak nějak jsem to myslela, že k sandálu bych čichala nerada. A k tomuhle teda obzvlášť ne
.
Myslím, že leckterá evropská nožka zavřená v botě, je na tom s odérem podstatně hůř
.
Tyjo, mne se povedlo vlozit fotku z mobilu :-) Krive, ale prece :-)

![]()
Dorazilo mi dnes mailem:
Globalizace nemilosrdně boří tradice ústní lidové slovesnosti na Ostravsku. Následující plakát SKUTEČNĚ visí v prostorách nedávno otevřené ostravské pobočky továrny taiwanské firmy ASUS.

Sice to asi je podvrh, ale pobavil ![]()
(na stránce Audi Clubu to visí již 8 let)
To je schválně blbě? ![]()
Zatímco Martin cvičí, Ewa si čte... Bibly?!
http://www.expres.cz/foto.aspx?r=dx-celebrity&c=A151109_154058_dx-celebrity_kp

![]()
![]()
Já myslela, že Ewa mele maso. Fakt jsem to četla. No je pátek večer a týden stál za starou ... holt ta hlava
Nejroztodivnější pozdravy se řešily už na začátku tohoto vlákna, ale je to neustálý nešvar, s nímž se setkávám poměrně pravidelně. Zrovna dnes mně adresovaná SZ na vedlejším fóru začínala "Ahojík" - uch
, málem se mi z toho samy srolovaly ponožky
.
Odkud se tyhle paskvily pořád berou? Od maminek z e-mimina nebo je to zastydlá puberta
?
Ruměnec... jakože tvářenka... to slovo jsem už hodně dlouho neslyšela.
Dánové jsou staromilci ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje