U starýho dubu?
Čeština - chrám i tvrz
pozde ale prece. ve slovenstine je TA panda a TA koala. medvedik koala neexistuje, spravne je koala medvedikovita.
Jeste pozdeji;-), psala jsem a pamatuju si uplne presne, z cekarny u zubare 28eho pred polednem ;-)
Nám táta. Nejste náhodou moje sestřenice? :-D
ne, já mám jen bratrance ![]()
My říkáváme taky policjatům švestky, ale proč to fakt necvím, ale zajímalo by mě to.
ma to byt ta barva uniformy, ale ja se v sarzich a mundurech nevyznam, kdy meli svestkovy:-) google ale par tipu vyplivne
Jo a na základě vedlejšího vlákna by mě zajímalo, co vlastně znamená vousatý vtip? Já myslela, že vousatý vtip znamená nějakou sprosťárnu ale on je to asi starý vtip, že?
viktorka_od splavu Chytrý holky. Ta barva se mi teda líbí, brala bych něco švestkovýho..
ja to asi slysela v obou vyznamech, ale chapu to jako "tak stary ze uz mu narostly taaakovy vousy":-)
Ne to tak nebylo. To asi skrz to, že vždycky když někdo vtip vousatým, vylezla z toho nějaká sprosťárna a říkala jsem si aháá, to jako, že se to brblá pod vousy, když je to takhle přisprostlé.:-D
Beru zpět, vypadá to, že jsi nakonec slušné děvče ![]()
Ooo, na první pohled jsem četla oduševnělé děvče, ale slušné taky beru:-D
A nebyl ten vtip chlupatý? Vousatý - starý, chlupatý - sprostý. ![]()
![]()
A nebyl ten vtip chlupatý? Vousatý - starý, chlupatý - sprostý. ![]()
Houby s voctem! Sprostý=košilatý, přece!!
Já teda taky měla vždycky asociaci vousatý vtip = sprosťárna. Nikdy mě teda nenapadlo se nad tím hlouběji zamýšlet, ale takhle zpětně bych řekla, že to bylo buď proto, že byl určen pro společnost starších mužů (= vousy, dámy a děti excluded) nebo že je vyprávěli oplzlý dědci (kteří nosili vousy). To už jsou teorie hodné Videostopu
.
U nás se rozhodně neříká "má košilaté vtipy", ale "má chlupaté vtipy".
Ostrava je region razovity. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje