Domáce spotrebiče

13. ledna 2018 14:47
Offline Lama_z_Lana
6721 příspěvků moje polička 13. března 2020 09:58

paktofonikajj, ten ecover mam na seznamu, az dojedu ten Y&B, uz jsem ho ocuchala a super

Na barevny, kteryho mam malo, mi to uplne vystaci. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. března 2020 10:11

Lama_z_Lana Ten na cierne majú v Bioo, je fakt super, pekne perie, ten si na zoznam prihoď tiez.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 22:41

možná to tu je, ale po přečtení deseti stran nemám sil pokračovat :)

máte někdo úzkou pračku? potřebuju nějakou, která projde mezi sprchovým koutem a umyvadlem, takže musí mít hloubku pod 50 cm. nikdy jsem ji neměla, takže ocením jakékolo srovnání.

a ještě by mě zajímalo, jaký si myslí, že je u pračky rozumný vztah cena/výkon, protože cenové rozptyly jsou docela významné. já jsem pračku kupovala před milionem let a vůbec netuším, ani koli stála tehdy.

potřebuju, aby měla krátký program a možnost přihodit ještě něco po zahájení programu a program na hedvábí (pokud to není standardní funkce). přední plnění, klasika.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 22:54

Jiná Realita Ja mela uzkou pracku indesit a byla bezvadna. Hrozne me mrzelo, ze se s ni musim rozloucit, vymenila jsem ji za pracku se susickou, ktera me hrozne stve. Ale dali jsme ji do najemniho bytu a slouzi bez opravy uz 4-5 let asi?. Pokusim se ti zitra najit v poste najit presny typ. Byla dost levna tusim 5-6 tisic tehdy?, 5kg pradla, kratke a celkove mnohem sikovnejsi programy nez mam ted u toho trikrat drazsiho kramu, prihozeni pradla teda asi ne, na to musi byt bud vrchni plneni ci ta specialni dvirka ne? To nemela.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 22:57

Karja já mám pračku s předním plněním, kde rozjedeš program, a třeba to zastavíš, aby se prádlo odmočilo, a do určité fáze programu tě to pustí dvířka otevřít a něco vyndat nebo přidat. jinou pračku jsem neměla, tak nevím, jestli to je normální funkce.

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 22:58

Jiná Realita Já takovou mám bosch a je super, myslím má hloubku, abych nekecala, kolem 40? 
voni ty bubny delaj dneska velký 

Ale teda mám s předním plněním, ty chces asi s vrchním? (To nemám rada). Na zbytek neumim odpovědět, stala asi 13? Jiná se nevešla. A jestli se do ni dá přihazovat ani nevim, nikdy jsem to nevyužila - spis ne

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 22:59

Jiná Realita mama má už tretiu slim práčku, keďže sa im do kúpeľne iná nezmestí, mala Zanussi, potom neviem, teraz Candy. Všetky jej zle zdimali väčšie kusy, napr. obliečky perie po jednej perine/plachte, niekedy jej to vyzdima až na tretí pokus, nemôže tam prať ani viac kusov oblečenia, tak max 5. Tá prvá práčka bola na 3,5 kg, táto posledná je az na 5 kg, ale všetky prali so spomenutými problémami.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 22:59

Jiná Realita Tak to nevim, ja jsem takovej univerzalni antitalent. Mne tempomat v aute objevila az po dvou letech kamaradka. Natoz pracka, jsem prala dvema programy.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 23:01

letfenixa já jsem se koukala na alze, a tam mají i třeba 7 kg. jsem teda zatím zvyklá prát povlečení z celé postele najednou, to by bylo nemilé.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 23:02

Jiná Realita Tahle indesit to byla

jako nacpala jsem doni hodne kusu. Meli jsme ji, kdyz jsme byli jeste dva a myslim, ze jsem tydne prala jen tri pracky. Povleceni nejsem si jista, zda jsem tam nacpala vsechno, nebo jsem davala prosteradla zvlast. Fakt nevim. Ale neshledala jsem na ni nikdy zadnou vadu oproti te, co mam ted.

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 23:02

letfenixa No já mám zkušenost, ze pracka zdime blbě, když je toho v ni naopak málo, když se to přilepí k bubnu

Tenhle problém neznám 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 23:02

Potrefenáhusa nene, právě chci s předním plněním, s vrchním se mi ani nelíbí a hlavně mi to přijde blbý.

Offline RoSa
10061 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 23:04

Jiná Realita já měla kdysi minipračku s přednim plněním zn. Candy a byla dobrá, měla jsem ji dlouho - ono moc výrobců ty slimpračky nedělá asi...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 23:04

Karja díky za megaodkaz

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 23:04

Jiná Realita povleceni z postele se do ty my úplně normalne vejde, je myslím na 6 kilo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2020 23:29

Já mám tu co karja. Vadí mi akorát, že není možnost dát víc cyklů máchání rovnou, musím počkat, až dopere a potom dát ještě jedno máchání. Povlečení peru jen na jednu postel + pár menších kusů, když se to do sebe nenamotá, tak se to vyždíme dobře, to se stane tak v 50% případů. Přihodit můžu, nevím, jestli je to funkce, ale když něco zapomenu, dám pauzu a za chvíli se otevřou dvířka. Mám ji asi 5 let a v pohodě ji používám pro čtyřčlennou rodinu. Akorát nějaké fakt velké kusy tam nenarveš, teď mě napadá akorát potah na matraci na dvoulůžko, to se dá řešit čistírnou/prádelnou nebo mamkou

Offline Myrtila
5190 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 08:09

Jiná Realita Mela jsem 9 let slim pracku Bosch, vymenila jsem ji prave ted o vikendu za neslim model, ale je stale uplne funkcni a putuje k dalsimu majiteli. Je na 5 kg pradla, prala jsem v ni bezne povleceni na dvouluzko. Programu mela dostatek, i na hedvabi, navic vetsina programu se dala libovolne donastavit (intenzita zdimani, pridat machani, upravit teplotu, pridat program snadne zehleni). Byla jsem s ni moc spokojena, i proto jsem sla zase do Bosch, jen na 8 kg. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 08:40

Jiná Realita Já mám úzkou pračku s předním plněním Samsung kupovanou cca před rokem, na kolik je přesně kilo (= 6 kg) jsem zjistila až teď, když jsem si googlila, kolik má přesně hloubku (= 40 cm), já se řídím tím, jestli se do ní prádlo vleze/nevleze, a povlečení z dvoulůžka se teda vleze. Ale já jsem ohledně praček dost takovej nekomplikovanej uživatel, programy pravidelně využívám z těch devíti dva a ani se neobtěžuju je nějak překonfigurovávat, hlavně, když to pere. A nejzásadnější konkurenční výhoda pro mě je, že pračka po doprání hraje skladbu Pstruh od Franze Schuberta, kterou ti šikovnější můžou doprovázet na své hudební nástroje, jak je k vidění třeba tady nebo tady. :D

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 08:43

Karoleena  tak to je super doporučení

jinak radu Jiná Realita nemám, kdysi jsem měla boschku s předním plněním, kde dohazovat během praní šlo, protože dvířka byla menší a voda přes ně nedosahovala, jen při máchání. od té doby už to nešlo u žádné, tak jsem si holt odvykla:P asi už se nedělá a i kdyby, tak nebyla slim:-/

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 08:52

Karoleena to je skvělý.