Kaiser i Plodkova super
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Berta teeda ohoz dost dobrej! ale ty vlasy ble
Mně ti k němu sedl i ten culík...je to prostě exot, ale unese to :-)
Berta ja kaisera zeru odjakziva, ale tady ty ridky dlouhy chupy na chlapech fakt nerada
Kaiser dobrej, akorát ty boty mi přijdou už moc na sílu, Plodková, jak jí jinak moc nemusim, super!
Berta Plodková je krásná, Kaiser taky dobrý.

škoda, nikdo není dokonalý
Berta Kaiser se mi líbí. Už jsem ho párkrát viděla dobře oblečeného. By mě zajímalo, jestli se obléká sám. Si ho nedovedu představit se stylistou.
zlatahouba Co máš? Výborný oba!
Mutziputzi Tipuju, že o oblečení tady nejde, ale o Harryho vlasy. Na té první je vidět, že začíná plešatět úplně stejně jako William. Zatímco zepředu je to pořád dokonalý
. Ale to se ví už docela dlouho, že ani jemu se to nevyhnulo.
Njn, geny po tatínkovi.
EDIT: Tak jsem to pochopila dobře.
Mutziputzi Nemám nic, škoda jen, že se Harry nevyhnul rodovému úbytku vlasů, jinak jsou úžasný.
Edit wendulka byla rychlejší ![]()
zlatahouba To je to poslední, co by mi na chlapovi vadilo...
Berta Kaiser super!![]()
zlatahouba Jo tak, v mobilu jsem videla prd, u Harryho mi to neva, ten si u me stoji vysoko![]()
Ja doufam, ze harry se vlasu “zbavi” rychle.. pak si necha vousy a bude prisny! ... hmmm jo! ![]()
Stejne na to koukam a podle me je to svetlem, Harry neni typ po Charlesovi, by mel i vysoky celo ala William, nema...Harry je v my top 3 jednoznacne proste!
Mutziputzi no vony sou takový dva druhy pleše nebo jak to říct, kolo vzadu ‘na mnicha’ - Harry a ‘vysoký čelo’ který sahá až dozadu,kde se později spojí s kolem
- William. Vzhledem k tomu, že to má spousta chlapů tak mi t9 neva. Pokud se stím nepopasujou jako Donald, tak je to ok. Jak píše jinx může to bejt i dost dobrý
asi tam ještě Harry nemá pleš, ale ty vlasy řídnou a časem bude, no...who cares
osobně takový ty převlasatělý typy moc nemusím
Ounz Bych s tebou souhlasila, ale nedavno jsem zahlidla Aquamana a vim ze vlasy neva![]()
Mutziputzi a kterej je aquaman?
Ounz Justice League no ![]()

Mutziputzi aha chápu a děkuji nedám si,radši knihu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje