Mutziputzi Světlem to fakt není. Tady je to vidět lépe, že mu vlasy skutečně drobátko prořídly. To, co Williamovi, mu ale určitě nehrozí.

Kdyby je zkrátil, jak navrhuje jinx, tak by nikdo nepoznal vůbec nic. Ale souhlasím, že cajk je i takhle.
Mutziputzi Světlem to fakt není. Tady je to vidět lépe, že mu vlasy skutečně drobátko prořídly. To, co Williamovi, mu ale určitě nehrozí.

Kdyby je zkrátil, jak navrhuje jinx, tak by nikdo nepoznal vůbec nic. Ale souhlasím, že cajk je i takhle.
Mutziputzi Světlem to nebude, už na té zásnubní fotce je to řídnutí znát.

https://www.royal.uk/his-royal-highness-prince-harry-and-ms-meghan-markle-are-engaged-be-married
Tak aspoň už je jasný, proč se žení. Musí, než mu to sleze, pak by ho žádná nechtěla.
Karja Myslím, že i tady by se našlo dost, co by ho braly i bez vlasů ![]()
brrr Však já si z toho dělám legraci:-D. Aspoň jde vidět, že ani ke žvanícím chlapům na koupališti nesmíme být tak přísné, ženský jsou to samý!
Tak aspoň už je jasný, proč se žení. Musí, než mu to sleze, pak by ho žádná nechtěla.
![]()
Vendule to tedy sekne.:-)

Zarinya vypadá úžasně, krásná postava, líčení, šaty (ta barva
). Kazí mi to jen ta kérka, ta je fakt nepěkná.
vanilka tu ja delam,ze nevidim.:-)
Zarinya Vendula je skvela i kdyby vypadala sebehur, kerka k ni pasuje, ja ji mam rada![]()
Vendula je jedna z mála, která má schopnýho vizážistu (nebo je sama tak šikovná). Většina našich VIP vypadá, jako že se líčila narychlo a potmě...
Kérka se mi akorát moc nelíbí k těmhle šatům a náhrdelníku.
Mutziputzi barbucha tak me se Vendula libi,jinak bych ji nedavala do vip,na ktere se prijemne kouka.:-)
Ale kerky ja nemusim na nikom.
Zarinya Ja mam a uvazuju o dalsich, ja jsem milovnik tetovani, samozrejme vkusnyho
Mutziputzi vsak to je tvoje vec ja ji nikomu nevymlouvam,jen se mi to nelibi.![]()
Zarinya Tam nechapu to univerzalne nelibi, proc?
Mutziputzi ?? proc by se mi to muselo libit?
Ale kdyz uz se ptas, tak na muzich mi nevadi na zenach jo.
Zarinya tak je tetovani nevkusny a vkusny, esteticky az umelecky treba..jestli na chlapovi nebo na zensky nevidim rozdil. Je to navic strasne individualni, tetovani ala Beckham na originalu nebo na white trash loserovi je neco jinyho. Ja vnimam tetovani stejne jako vulgarni slovnik, nekdo muze a porad je to clovek rekneme na urovni, u druhyho to je znamkou upadku, nuance proste![]()
Mutziputzi no a já to vnímám tak, že lidské tělo je dokonalé samo o sobě a není potřeba ho poškozovat, resp. tím se určitě nevylepší:-) netvrdím že nutně každé tetování je nepěkné, jsou i hezká/hodící se k nositeli (poškozenému:P ale obecně se mi to spíš nelíbí.
viktorka_od splavu Nausnice mas, vlasy si barvis, nehty lakujes, make- up, cvicis? Question of estetika![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.