slniecko
jj mi to pripada legracni takhle naaranzovany. jinak doma mame 90 vm varnou desku a je to super, uzila bych klido i vetsi:-)
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Miru Jo, je to vtipný, mě zase zaujal ten padající horizont
Jako sporák boží, ona hezká....ale až v druhým řádu, horizont vede!
Garfie
Asi umění.
Mutziputzi to si uplne rika o reakci Celeste Barber ![]()
Tulipe
pošli jí tip.
Mutziputzi Když ji vidím, tak jsem si vzpomnela na víkendovou místní debatu, který Bond je sexy. Když jsem šla z kina z bondovky Dnes neumírej, kde s ní hrál Brosnan, tak mi segra říkala: “Kdybych si měla vybrat mezi ním a Halle, beru ji...:-).
999 Brosnan je nejhorší Bond, všichni ty salónní stáli za prd![]()
Mutziputzi já jsem zadnyho Bonda nikdy nevidela, jen úryvky, takže v obecný rovině muzu rict, ze mám rada Timothy Daltona, ale jakej byl Bond, netusim.
Potrefenáhusa Já mam Craiga na prvnim místě, pak dlouho nic a pak Connery, Dalton taky nic extra
Potrefenáhusa Mutziputzi ale Timonty pred dvaceti lety byl peknej ne? 
Potrefenáhusa Já mam Craiga na prvnim místě, pak dlouho nic a pak Connery, Dalton taky nic extra
Přesně tak. A ten libovej Brosnan byl příšernej, ostatně jako vždy.
Omlouvam se za megaobraz.. Asi je az tolik peknej![]()
barbucha souhlas Bros. mně vzdycky prisel jak panak bez kapky šmrncu
stes ďolík v bradě je u mě konečná, to ne
Mutziputzi detailistko
barbucha souhlas Bros. mně vzdycky prisel jak panak bez kapky šmrncu
Jo, odjakživa. Mně se teda nikdy nelíbili ti vyslovení hezouni, ani Delona jsem nemohla vystát... mam pocit že takovej musí nejdřív zestárnout, aby za něco stál.
Vlastně i ten Connery se mi - jako chlap - začal líbit až jako starší.
stes Dalton se mi taky líbil jako mužskej, ale je podle mě spíš romantický typ. Craig je takový napohled studený čumák, tomu ten agent sedí líp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje