Kokoska presne, romanticky a jemny, ale vypadal dobre. Na te fotce se mi libi.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Mutziputzi dalton s důlkem ee, a slováček jo?![]()
Kokoska Je pravda, ze Dalton se hodil na ty romanticky rozervance ala Heathcliff, i když nejlepsi Heathcliff ever je Ralph Fiennes ![]()

Nejhorsi Bond byl ocividne Lazenby, na kteryho si tu nikdo nevzpomnel![]()
viktorka_od splavu se vyjadruju toliko ke vzhledu![]()
Potrefenáhusa ooo
a vetrna hurka vubec!
Potrefenáhusa dalton je the best
ten důlek. nevím proč, ale chlapi s důlkem se mi líbí často. doufám, že na to není nějaké freudovské vysvětlení ![]()
Nejhorsi Bond byl ocividne Lazenby, na kteryho si tu nikdo nevzpomnel
lazenby byl naprosto, ale strašně strašnej. ta obří brada (a jeho důlek, který vypadal jako ehm...pozadí, se mi teda fakt nelíbil!) a celkově vypadal jak panák z gumy a navíc nosil tohle ![]()

Jiná Realita mne taky, ale my měli s dulkem na základce učitele přírodopisu, do kteryho jsem byla platonicky v 5.tride zamilovaná...
a ten timothy dalton mi přijde porad k světu, třeba v penny dreadful (a má krasnej hlas), a to mě dedkove vetsinou spis neberou
Jiná Realita aaaaaa... o dulku v brade mi ani nemluv! Jsem na ne taky zatizena. Znam jednoho s dulkem, kterymu je asi pade, si vzdycky musim v duchu nafackovat, kdyz by me jen napadla hrisna myslenka
jedinej, u koho jsem na dulek imunni, je vrata mynar![]()
Kokoska mně přišlo, že dalton mě na bonda možná moc veselé oči, nebo prostě takové moc "hodné", ale fakt mi to nevadilo, pěknej chlap.
Mutziputzi mě teda ty důlky taky spíš odpuzují, ale daltona bych snesla - a též se vyjadřuju pouze ke vzhledu:-) toto - nikdy![]()

viktorka_od splavu jezis fuj, ja vladtne nevedela, jak felix vypadal zamlada... jak moucnej cerv, koukam
razorblade taky jsem pozapomněla, tak jsem ho musela najít. no neměla jsem to dělat..:D
Daltona jsem taky jako Bonda nebrala, ale jako rozervany romanticky hrdina byl dokonalý. Třeba v seriálu Scarlett ..
Dadoo
toho bych se nebála..rekvizita![]()
Kterou pánev myslíš?
Potrefenáhusa stes jo, Rhet Buttler, chlapec z dobré rodiny, byť postupem času světoběžník a falešný hráč, nebo pan Rochester, to je Dalton. Ale Heathclif ne, na toho je málo drsnej.
halle berry telo skvele, fotka priserne klise
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje