Potrefenáhusa Mne prijdou I nudny, ale asi jim nerozumim!
Mutziputzi Chce to neco zivocisnejsiho, ne tyhle unyly a tisickrat obskakany paprdy.
Potrefenáhusa Mne prijdou I nudny, ale asi jim nerozumim!
Mutziputzi Chce to neco zivocisnejsiho, ne tyhle unyly a tisickrat obskakany paprdy.
Karja jako vomluvila bych ti tohle u Pitta, ale Di Caprio je teda top strop
Mutziputzi Jak rikam, nuda, vsak ma nejakou dvacitku, protoze zadny rozumny pekny zensky uz ho nechtely!
Mutziputzi ja Pitta beriem, Di Capria si nechaj ![]()
Tak Di Caprio a Pitt jsou dobrý, čím starší tím lepší, stejně libé pocity ve mně vzbuzuje i Ryan Gosling a J. Pheonix....a ještě se mi líbí ten zrzavej herec, co nevim jak se jmenuje, a co hrál v jednom seriálu, co taky nevím jak se jmenuje;)....Sága rodu xy
A po shlédnutí True detective ještě M. McConaughey a C. Farell.
onetwoone jo, ty už jsou taky dobře jetý, zamlada byli děsný. Je to nespravedlivý, že těch chlapům ta oprejskanost většinou fakt sluší (některým)
svatba podle mého gusta

taky bych brala oba ![]()
onetwoone Forsytů? Damian Lewis
Ty košilový minišaty jsou perfektní... ![]()
Jako dobrej tip, jak usetrit na satech. Ja prave zadnej typ nemam, zadny zahranicni maniky nesleduju:-/. Jsem vzdycky taky lacna, co tu nahazite;-)
za mě moc pěkné, Šárka i ohoz ![]()

Mutziputzi ti jsou
, zrají jako víno![]()
Mutziputzi kdopak že to vlastně je ten pár?
vanilka predpokladam ten svetebni
nejaka stylistka z Vogue
vanilka tuhle jsem ji viděla v nějakém top staru či co a nepoznala jsem ji, překvapilo mě, jak zkrásněla!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.