Jiná Realita Ja taky a I ty fousy, je to nechutny, ble ble ble. No aspon se na tom svete o chlapy nepoperem;-)
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Karja no jako být to můj chlap, tak rozhodně i vousy
, když je cizí, ať si je spánebohem má (já vousy fakt nemusím).
ale i když je cizí, tak mi ty jeho vlasy přijdou takový...no že by potřebovaly nějak upravit. vousy má celkem ok.
nebo možná, pokud by neměl vousy, tak by mi vlasy přišly ok, ale jak má obojí, tak je to too much pro mě.
Jiná Realita Prave, pak shodi to sako, nahodi teplaky na venceni psa a je z nej houmles jlne vysitej!
Ty vlasy? V žádným případě
Chlap s dlouhejma vlasama
Na ty jsem zatížená... vlastně stejně takhle byl zarostlej milostpán když jsme se brali (ku slavnostní příležitosti měl ovšem culík) - já byla na ježka ![]()
barbucha já teda nemá ráda ani chlapy s dlouhýma vlasama, ale jak jsem psala, když není můj, ať si je má, a dokonce mi bude třeba i připadat hezkej. ale aby na něj bylo příjemný koukat, tak já bych si sama za sebe prosila, aby je měl prostě ...hezký. vyživené, husté, zastřižené, pak ať je má klidně po pás. ale většinou (a podle mě včetně tohoto pána) je mají takové...suché, divné, krepaté, ucourané. prostě se mi nelíbí jejich konzistence ![]()
já bych mu teda vyrazila to cigáro z tlamy
a jinak ať je klidně zarostlej jak "Ezop"
Samantha proč že s tebou synáček nechce bydlet???
No to já nevím. Ale u chlapa mi cigáro rozhodně vadí.
barbucha Tak se ženskou se nelíbám, že jo ![]()
Šmajrá, tady člověk utrousí názor a už se veze... ![]()
Ale tak se pobavte na můj účet, budete to potřebovat s ohledem na příští tropický týden ![]()
Samantha jakou to má souvislost?
Mela bych vic navstevovat tyhle celebriti vlakna, protoze bych se dneska neztrapnila tim, ze bych se kolegy z rozhlasu ptala: a ta pani Varekova, to je nejaka zoolozka?
Mi pak bylo vysvetleno, ze je to celebrita a velmi uspesna celebrita
A ja z ni byla moc mile prekvapena, protoze byla moc mila a projevovala se inteligentne a se zaujetim pro vec. A jeste vypadala vyborne.
myslím jako, že uvařený lidi už nemaj sílu ani na smích
Samantha aha... tak to jsem v klidu...
Jaký tropický týden? To jako ještě víc, než teď?
dzizisketa asi o 10?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje