dzizisketa Ještě včera předpovídali Norové pro Prahu na příští pátek 39,5°
V současnosti je to sníženo na "pouhých" 37,5 ![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Vy me desite, vzdyt uz tento tyden bylo vedro, kdyz pritom to mel byt jako chladny tyden. Jdu se podivat na predpoved pro nasi vyhen. Tak cely tyden 32-34 uz v predpovedi, coz u nas je obvykle tak o 3-5 stupnu vic v realite, no to je vyborne.
Chcípnu! Abych si o víkendu teda konečně koupila plavky
dzizisketa Stav se u nas, klimu mame :)
AA máte rybník? A mohla bych ho vidět? ![]()
dzizisketa To ma jeden muj kamos, tri. Tam je I v petatricet absolutne jine klima, to je hned jiny leto....
monica!

dzizisketa ty uz mas jizvu beztak zahojenou ale co mam rikat ja!
umru
dzizisketa Tak to leda, ze ze bych te vzala k nasim do MB, tam mame oboji ![]()
Bára dobrý ![]()

vanilka to vypada na ty jedny cos saty co se mi tam moc libi...![]()
Má i COS kabelku.
Fakt jo, pro jednou... A stačilo se učesat ![]()
Do Varů přiletěla Julianne Moore - jí nekriticky oblibuju, takže i ten overal se mi líbí.
Do Varů přiletěla Julianne Moore - jí nekriticky oblibuju, takže i ten overal se mi líbí.
přesně! taky mi přijde krásná i takhle.
Koukám na tiskovku s Julianne M. - má krásnej makeup a úplně nádhernou rtěnku ![]()
Jj, sluší jí to moc, mám ji ráda jako herečku, líbí se mi jako žena...
Když jsme v tomhle vlákně... Bartoška tu byl stokrát, a já jsem vždyky mezi prvními, co ho sem strkají - zamlada, v současnosti... pořád charisma až na půdu.
No a vždycky když přijdou Vary, a jak tam doprovází celebrity, předává ceny... pokaždý mám radost že to je zrovna on, ta tvář festivalu (vedle ostatních samozřejmě, v čele s Evou Zaoralovou, ten tým je skvělý). Fakt radost velkou. ![]()

Souhlasím, tady není snad takovej druhej... světák nebo jak to říct... vtipnej a s nadhledem a k tomu se umí chovat, o rozhledu v profesi ani nemluvě. A ještě vypadá dobře i jako starší pán ![]()
Když tak vidím vedle Marka Ebena - ten taky není úplně marnej v mnoha zmíněnejch ohledech, ale rozhodně se o něm nedá říct, že by byl i sexy ![]()
barbucha dneska byl v TV v Zazracich přírody a fakt to charisma lezlo i z televize. Frajer i ve dvaasedmdesáti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje