Áno! Fakt kúpil tie kasárne
?
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Koupil, založil fond a jedná s vládou. A čelí pořádné kritice včetně hrozeb smrtí.
Hledají se ještě další sponzoři na renovaci, on bude pak spolusponzorovat provoz. Takže ještě běh na dlouhou trať.
Isteže, ale ide o ten počin ako taký.
Já taky![]()
tak už se mu to asi začíná vracet ta snaha něco změnit, vzhledem k dceři, která možná byla v šoku, tipuju, že musel být nejmíň pěkně nasra... a to si mysím že mu jde
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/378585-na-dum-nemeckeho-herce-schweigera-nekdo-zautocil-zrejme-kvuli-uprchlikum.html
Můžu mít jiný názor, ale nesmím kvůli tomu nikoho omezovat nebo ohrožovat - aneb, moje svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhého. Jenomže na tohle je většina lidí moc jednoduchá.
tak teda opustím Pierce... co třeba Caviezel?
Už mu taky táhne na padesátku, ale jako Ježíš byl nepřekonatelný
Tady se shodneme:D
Já se kvůli němu dívala i na Lovce zločinců - strašně se mi líbil v obleku a bílý košili ![]()
Potvrzuji, párkrát jsem to zahlédla (je to teda ko*otina), ale on tam vypadá hezky.
no vidíš,že máš dobrej vkus ![]()
Dejte už pokoj s tím potěrem - tady je to jak v klubu pedofilů! Všechny nás zavřou! ![]()
Zralý muž - to je to, co žena potřebuje! ![]()

Mikael Birkkjaer - k vidění nejen v mém oblíbeném Borgen, ale zrovna teď i na našich obrazovkách ve Zločinu II.!
To souhlasím. Ovšem tenhle už je na můj vkus malinko přezrálej, sorry
, teda na té první fotce. Na té druhé to docela jde, ale marná sláva, Mikkelsonovci to nejsou.
Já teď trochu odbočím od Evropanů a Američanů. Při procházení tohoto vlákna jsem narazila na část, kde Trillian ukazovala asijské herce a uvědomila jsem si, že mám přece jen mezi nimi taky svého oblíbence, který se mi líbí i jako chlap.

Pěkný, Vendulko, toho Ti pochválit musím.
Ještě k barbuše, podle mě zralá žena muže nepotřebuje, pokud už ho nemá.
I já chválím, Ken je príma.
Já nemluvila o zralý ženě, ale o tom, že žena (jakákoliv) potřebuje zralýho muže
No na co mi bude mimino nebo naopak stařec nad hrobem?! ![]()
Jakákoliv ne, jsem stále proti
.
A náplň kategorií - mimino-stařec- se taky mění podle věku dámy. Co by pro mě v 25 bylo mimino, je pro mě dnes zajímavý koloušek (odtud nemůžu vkládat skoro žádné emotikony).
Že snesu, to snáď sranduješ, veď to je krásny chlap, jedna z mojich lások. ![]()
Na Annu a krále se opakovaně dívám hlavně kvůli němu
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje