Karja no ona hlavne furt koji, ne? to sou ty prsa proste takovy zilnaty, no:D
VIP, na které je příjemné koukat;-)
711990 No právě! Sice si zahrávam s nějakým flamem, ale nebylo to dobrý no!
Karja taky me to moc neoslovilo:D
711990 :-D:-D
brrr
určitě je, na některých fotkách to bylo hodně zřetelné
Mrakoplas razorblade to vypadá na spodničku

SunEclipse a nebo fakt kalhotky. Ale vypada to hezky i zezadu. Fakt zajimavy saty
razorblade ee, kalhotky nemyslim si ze by mela tak vysoky, a byl by na boku videt i spodni kraj. Navic ta sukne ma jednolitou barvu po delce.
To je Marika Šoposká!
A mně se líbila i Denisa Barešová, co jsem viděla na Instagramu.
razorblade ee, kalhotky nemyslim si ze by mela tak vysoky, a byl by na boku videt i spodni kraj. Navic ta sukne ma jednolitou barvu po delce.
Já tam ten spodní kraj teda vidím. Ale šaty moc pěkný. Ta kombinace tělové a žluté tady nebo u Bartoškové mi přijde zajímavá.
SunEclipse Proč si myslíš, že by neměla tak vysoký?
SunEclipse vidím rýsující se gaťky zepředu i zezadu.
Taky myslím, že to jsou kalhotky.
Ale moc krásně šaty.
Ještě k těm kalhotkám. Ono to naživo vůbec nemuselo být vidět. Foťák někdy vytáhne i neviditelné věci - znám z vlastní zkušenosti.
Dadoo tak tuhle pani jsem prave dala do vip zjevu. ja chapu, ze asi chtela byt sexy, ale myslim, ze to jde i sofistikovanejsim zpusobem. Jinak jak jsem prolitla fotky, tak nejvic se mi libila tahle pani, i pres ten uces "prave jsem vylezla ze sprchy", prijde mi, ze se to k tem satum i celkem hodi. a na rozdil od tve pani mi prijde i prirozene krasna, takova ani nema potrebu ukazovat prsa.
Naprosto souhlasím. Nechápu ten trend, kdy musej lízt prsa (a ještě díkybohu, když jsou to jen prsa) všema dírama ven... je to laciný. Vždyť i normální šaty můžou ukázat, že má dotyčná pěknou figuru.
A nakonec šaty Bartoškový mě letos taky moc neuchvátily, ta žlutá se mi nelíbí (ačkoliv se ještě lehce opakuje dole), myslím že kdyby byly jednobarevný, vypadaly by líp. Nějak v tom nevidím žádný vylepšení, ani smysl...
Z pochopitelných důvodů
mě zaujal jeden článek... no, ne všechny tetiny na těch fotkách jsou za nějaký zářící hvězdy (a ty řeči kolem taky nic moc), ale na ty košilový šaty se teda rozhodně jdu za týden podívat!

barbucha super! ja taky nechavam odrustat melir, tak uvidime :)
barbucha Náhodně jsem otevřela, vždyť to na ní praskne!
https://www.annajanska.com/damy-saty/anemone-dlouhe-kosilove-saty-tmave-modra-jemna-kvetina/#
Tak záleží, jakou velikost vezmeš - ty tetiny v článku nejsou žádný twiggy, a nic na nich nepraská (což mě naplňuje jistou nadějí
).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje