VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Online stes
9038 příspěvků moje polička 11. července 2022 01:23
Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 11. července 2022 11:26

Garfie Mne to prijde promysleny, jakoze ma mit "korunu", i kdyz provedeni by slo vylepsit.

Offline andulka01
12764 příspěvků moje polička 11. července 2022 11:53

Mirka Právě odrůstám do šedin a moc se na to těším, ale žádná "vnitřní žena" mě teda nenapadla prostě jsem jen zvědavá.

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 11. července 2022 12:16
Reakce na Mirka:

barbucha já si šedivé vlasy nikdy neobarvila. Ale to, co se kolem toho teď dělá (viz. stříbrovlásky) je mi tak protivné jako kecy typu "cyklická žena" nebo "vnitřní dítě". Šedivím, no a?

​Já už je tak nosím bezmála dvacet let, a čerta starýho mi záleželo jestli je to "in" nebo neni. Pro mě cajk, o to jde...

Vono se poslední dobou dělá povyk kolem každýho prdu, anžto úplně všichni jsou krásný (protože na to mají právo)

Koukala jsem na ty stříbrovlásky (fakt děsný slovo ) páč mě zajímá, jak se s tim kdo popasuje když je to teď tak v kurzu (a kolikrát se mladší i odbarvujou aniž by šediny měly) - taková T. Hofová je fakt krásná, to má razorblade pravdu. 

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 11. července 2022 13:05

Luna Jo, možná jo. Ono to v tom prostoru asi ani nejde udělat jinak. Ale ty useknutý šaty mě mrzí, myslím zboku. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 11. července 2022 13:06

barbucha Tebe bych určitě nepodezírala, že k tomu potřebuješ nějaké "osvícené cinty". Mě překvapila kolegyně, která je zcela radikálně proti nebarvení. Vlastně se tu nebarvím jen já a jedna o 15 let mladší.

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 12. července 2022 09:32

Mirka 

No jo, u nás se barvěj taky všechny tetiny, a všechny v pravidelnejch intervalech skuhraj nad odrostama... který jsou samozřejmě ihned vidět - vo to hůř.

Moje matka (která se teda barvila furt) mě kdysi pochválila, že jako dobrý páč mam mladej ksicht a můžu si tu šedivou dovolit - ale to bylo před těma dvaceti lety takže jak to působí teď je nabíledni ale nemam pocit že by někomu barva, většinou dost blbě zvolená navíc, nějak zvlášť prospěla resp. ubírala roky. Znám tak jednu-dvě, kterejm to barvení sedí, víc ne.

Offline Marbuša
1398 příspěvků moje polička 12. července 2022 10:49

barbucha A já myslím, že každá ženská, která si šediny barví, není tetina a myslím, že spoustě z nich barva pomůže. Včetně mě. Já chodím s krátkými vlasy každých 5 týdnů stejně na ostříhání, tak to vezmu i s barvou.

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 12. července 2022 11:13

Marbuša totiz kdyby se nebarvil nikdo, bylo by normalni ze tricetilety zensky jsou sedivy, tak v pohode. ovsem vetsina se barvi a tim padem sedivou automaticky pohledem zaradis k sedmdesatnicim, a o to fakt nestojim. asi jako s licenim, kdyby to nedelala skoro kazda, tak se na to taky vys... ale byt jedina vyblita v zastupu vymalovanych krasek, na to teda nemam

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 12. července 2022 11:54

Marbuša 

A já myslím, že si to bereš zbytečně moc osobně.

Když jsem mluvila o tetinách, myslela jsem ty v práci ("u nás"), o kterejch ty víš prd.

Offline Marbuša
1398 příspěvků moje polička 12. července 2022 12:03

barbucha já si to nebrala osobně. Za tetinu se nepovažuju Já myslela, že Ty myslíš tetiny obecně - všechny, co nosí šediny.

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 12. července 2022 14:23

Stříbrovlásky, cyklická žena, žena bohyně a vnitřní dítě jsou fakt peklo. Taky jsem se přestala barvit- od doby, co mám děti. Jednak jsem se v té době zbavila spousty konveční kosmetické i drogistické chemie, ale hlavně mě přestalo bavit bejt otrok toho dobarvování. Zjistila jsem, že mám jen pár stříbrných nitek spíš na temeni, který moje okolí skoro neregistruje, a pak jsem objevila, že mám pěknou přirozenou barvu. Tak si myslím, že to teď ještě nějakou dobu vydržím a pak se uvidí. Dovolím si k Tereze Hofové přidat ještě Lenku Požárovou, které pepř a sůl taky moc sluší. 

Online stes
9038 příspěvků moje polička 12. července 2022 15:54

marieu LP je dokonce o moc hezčí v tech šedivých

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. července 2022 15:56

marieu A „napojení se na sebe, dítě, manžela..."

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 12. července 2022 18:25

stes to máš pravdu! Vybavuju si nějakou její fotku, měla šátek ve vlasech, rudou rtěnku a vypadala naprosto skvěle.

Kan brrr, ale to už mi běhá mráz po zádech.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 12. července 2022 18:34

viktorka_od splavu už nějakou dobu to řeším, mám pořád blíž k 30 než 40, ale i tak mi hlava šediví, bohužel hlavně na místech, která jsou vidět. Barvit se nechci, jednak nechci být otrokem dobarvování a také se moc neztotožnuji s nějakým vylepšováním vzhledu. Jenže se ani nemaluji a nosím jen barefooty, tak mám strach abych nakonec nevypadala jak nějaká lesana

49114 příspěvků moje polička 12. července 2022 19:36

Sairon pokud mas pekny vlasy a precizni strih, tak to muze byt fajn, ale jestli jsi zastankyne prirodniho vzhledu, tak se s tou lesanou asi smir, jina cesta neni

49114 příspěvků moje polička 12. července 2022 19:43

stes ja tu pozarovou vubec nesleduju, z fotek mi ale prijde, ze nekdy pred 10 lety se barvila dost neumetelsky a nepekne a ta zmena ji hlavne barevne uzasne prospela-ovsem jak vypada poranu to asi nebude takova hitparada. jeste predtim jsem nasla foto a ona byla jako mlada fakt uzasne krasna a ten cas ji zjevne moc neuskodil

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 12. července 2022 21:02

viktorka_od splavu Mně s ní seznamovala švagrová, jsou kámošky. Naživo mi přišla hodně lesanoidní. A trochu nafrněná

Online Karja
44228 příspěvků moje polička 12. července 2022 21:20

Sairon Mně to dobarvování nepřijde zase tak otrocké. Dost často se to zvládne mezi dvěma návštěvama kadeřnice i doma, nestojí to moc času. Uvidíš, jak ti to sedne.