Kokoska Moc pěkný. Boty se mi taky nelíbí a ty rukávy, resp. délka..no divný a asi nepohodlný, stejně je musela furt vykasábat, ale celkově je to krásný.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
stes Řekla bych, že s těmi rukávy je to záměr, i když to asi nebude moc pohodlné na nošení. Je to už několikátý outfit z poslední doby, kde jsem ty dlouhé rukávy zaznamenala.
nerolix no to asi je určitě, ale já jsem praktik, no :-). Když si vezmu, jak si furt popotahuju všechny svetr apod.
Kokoska tyjo, to je krásný, nevadí mi ani boty..!
...boty Terezy Pergnerové jsou od Maison Margiela typ Tobi,
čili designový kousek...
andulka01 myslíš že i hřbety rukou? Zápěstí mozna jo...
stes no je to možné, nijak mě to neuráží ani neudivuje. Dlouhé rukávy přetažené až přes prsty má vždy. Moc jí fandím a obdivuju z jakých s...k se dokázala dostat a zase fungovat.
andulka01 mě taky ne, ja ji nesleduju, takze jestli to ma furt,tak je to jasny. A souhlas, vyhrabala se z toho parádně
Miru mne by se ty boty libily k jinemu outfitu, je to zajimavy kousek.
...mně osobně se teda tento typ bot nelíbí, byť je od návrháře a z kvalitního materiálu. Ale velmi oceňuji jednoduchý, elegantní a právě těmi botami šmrncoví/rebelský(což se k ní hodí) outfit.
Dlouhé rukávy zbožňuju u všeho(košile, trika, bundy), krátký nesnáším, musí přesahovat zápěstí aspoň.
A jinak - málokterý model za něco stál. Když byly šaty dobrý, tak vlasy k ničemu nebo mi to neladilo s něčím jiným. No, já jsem takový "vrták"...
![]()
Kokoska to je dobrý a hlavně ta Terezina sukně je boží. Sice to asi není úplně plesová róba, ale já mám pro Terezu už od devadesátek slabost a tohle je mockrát lepší než ty všudypřítomný výstřihy a rozparky
Pergnerová se mi líbí moc, akorát bych si vzala košili bez kapsičky na prsou.
A to je Tereza Pergnerová? Připomínala mi ji, ale ta oblast kolem očí a tak, prostě mi ten obličej přišel nějaké mnohem starší dámy...ale může to být líčením, fotkou, protože jindy vypadá dobře.
Karja jo, je.
Ale černé rukavice se mi o tomu nelíbí

Karja Mně tady naopak připadá, že vypadá velmi dobře! Já ji letmo znám osobně, z doby cca před patnácti lety a už tehdy vypadala dost staře, myslím, že ta životospráva se na ní podepsala dost. Souhlas s andulka01, je neuvěřitelná, z čeho se dokázala vyhrabat! Myslím, že ten tvůj dojem vyvolává spíš to, jak chodí běžně oblékaná.
Tak Betty Ovečka Shaun ![]()
Tak jsem se v bulváru zahleděla na fotky hvězdného páru Blake Lively a Ryana Reynoldse a musím říct, že mi přijdou nádherní, kam se vrtnou

Ginevra Jo, jsou krásní a souměrní, to bývá málo který pár.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje