LadyMary a já taky vím :-)
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Tak Betty JJ, myslím místní Parfu krásku :-)
LadyMary Tahle ale nemá takové oči.
LadyMary Luna?
Magráta Možná malinko taky, ale myslela jsem na někoho jiného.
Lilly_Ku Bingo :-)
Vy mi fandíte! Je znát, že jste mě neviděly zblízka ani z profilu. Ještě, že jsem aspoň jakoby chytrá ![]()
LadyMary jasně, že M.!![]()
LadyMary jo, máš pravdu! :-)
marieu ale prestaň. Videla som Ťa v lete a si kočka. A ešte aj šikovná a múdra :)
999 mě se teda líbil už za mlada, ale furt dobrý. Možná ještě lepší.
A jak tu byla ta debata o věkovém rozdílu partnerů a vedle zas jede debata o vypadání mladší/starší/lépe na fotkách, tak musím nahodit Rudy Linku. Na fotkách věkem odpovídá, ale viděla jsem ho na Jazz festu a naživo dělá dojem o dost mladšího člověka, za mě ani řízek nepotřebuje.
Rudy u me byl jednou i s kamosema na obede a parili jsme celej vikend, super to bylo!
999 kolik je Ledeckymu, vypada fakt dobre.
0zero7 Bylo mu myslím šedesát :-).
Pěkná!
Mě teda zaujalo to tetování... jednak ho má zjevně (podle dalších fotek) skutečný, permanentní... a pak taky proto, že jsem nedávno koukala na jeden dánskej seriál, odehrávající se z velký části v Grónsku - a tam si zrovna jedna z hlavních hrdinek nechala udělat prakticky to samý, jakože grónskou klasiku. Tak jsem původně myslela, že ta modelka je taky odtamtud, ale není. Zajímavej pozůstatek z dob, kdy se ještě dalo přejít z Kanady suchou nohou... se hodně dlouho udržel teda!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje