barbucha ja jsem si prave rikala, ze ma figuru dobrou ![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
barbucha Ona ale pas neměla nikdy, měla vždycky takovou tu postavu bez zadku
Zato Pořízková je furt krásná. Trochu mi připomíná Vanessu Redgrave, ta byla v šedesáti taky velice pohledná.

Na druhou stranu Holubová, to je neštěstí. Oblíknout se neumí, ale hlavně že je za dámu s těma věčnejma perlama. Seděj k ní asi jako k těm ostatním domovnicím a la Dostálová ![]()

barbucha - ta posledná fotka s Holubovou - smutné, smutné !
barbucha to je ale krute srovnani! Porizkova byla vzdy nadpozemsky krasna, nevybavim si nasi hezci modelku. Je videt, ze ma skvelou postavu, vysportovanou, je vysoka, ma krasne vlasy a jiste se o sebe hodne stara (byt bez botoxu). Holubova uz ve 30 vypadala na 60, ale za to asi nemuze. Ten habit je desny ale neco vic na telo, by bylo asi jen a jen horsi ![]()
barbucha oba Holubica je stále rovnaká, taká obyčajná a v porovnaní s modelkou mi to nepríde fér. To že má šaty voľné zas nie je až tak zlé, možno lepšie ako nie o iné, obávam sa, že je presne ten typ, kedy veľmi ťažko bude vyzerať elegantne, nech si dá čokoľvek. Aj keď niektoré jej modely sú na zamyslenie.
Blanka mne to zas tak smutné nepríde.
Já budu lehce proti, mě na Pořízkové pořád něco nesedí, nějak se mi nelíbí "cosi" i když všecky součásti jsou v pořádku.. Nemůže to být blbý odstín vlasů, já vím, že se nebarví, ale jak je opálená, nebylo by lepší stáhnout odstín víc do stříbrna (když už..)? ![]()
barbucha nejsou to filmové kostýmy? Točí spolu film Bardotky.
Mrs.Robinson to je možné
Pavlena ja myslim, ze vlasy ma dobry, ale vubec ji nesedi ta barva satu. Ja jsem podobny barevny typ a v tomhle bych vypadala jak mrtvola i bez sedych vlasu.

Pavlena Já s ní mám podobný problém no;-). Ale nevím, jestli je to odstín vlasů, nějak mi tam vadí něco víc a nevím co...:D
Mně se tohle postupný sediveni nelíbí. Přijde mi to takový. ...necisty.
stes Ono to bohužel nejde udělat přes noc. ![]()
Aranel to chápu,ale ona to ma takhle několik let. Takže asi cíleně by to šlo. Beru,že asi nechce chemii, ale mně se tohle proste nelibi. Něco jako Menzlova.
stes tys na to asi kapla, Menzelova to stejny, takovy cuchtoidni to je...![]()
Pinot Noir ano, popsala jsi to úplně přesně.
Tak ja se teda priznam, ze se mi vlasy Porizkove hrozne libi a jsou to moje vysneny vlasy, az budu v jejim veku. No i kdyz tim tempem co mi po 30tce pribyva sedin to bude asi o dost driv nez u ni...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje