barbucha a za rok bude mít zase +12. Nesleduju ji nijak pečlivě, ale myslím v soutěži o královnu "jo-jo efekt" by měla velkou šanci na vítězství.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Pro mě za mě ať má kolik chce, ale ať není furt v takový křeči ![]()
Jsem si vzpomněla že kdysi v nějakým rozhovoru pravila že jí v Lauře poradili (snad Šůcha) ať to bere pořádně přes sexappeal... ale zapomněli jí zjevně taky říct že by měla bejt kapku přirozená přitom.
Ty příšerný silikóny se k momentální postavě vůbec nehodí. Za mě v pohodě není, vidím to Ozempic a jiné kamarády![]()
Jak se podle fotky pozná užívání Ozempicu?
Má ho takový mužský (prý je to Ozempic). Ale mně je to celkem jedno, ať si každý dělá, co chce.
78 let!

Kokoska Ona je fakt úkaz :-).
Kokoska Nedávno jsem ji viděla naživo (při cestě k zubaři
), seděla, zřejmě s vnoučaty, na lavičce před divadlem SaH a opravdu vypadá úžasně. Byla sportovně/elegantní, působila mile, uvolněně, šmrncovně. Fakt úkaz.
Mam dojem, ze taky nejake upravy priznala, ale vypada porad sobe podobna a celkem prirozene. Holt to umi.
Kokoska Já tedy proti úpravám, které se povedou, nic nemám. Myslím, že pokud to jde a je to ještě ku prospěchu věci, proč ne. Asi každý žena chce vypadat, co nejlépe je možné. A ne každý má geny na přírodno a některé to naopak přepísknou :-D.
Kokoska Já tedy proti úpravám, které se povedou, nic nemám. Myslím, že pokud to jde a je to ještě ku prospěchu věci, proč ne. Asi každý žena chce vypadat, co nejlépe je možné.
Ja souhlasim. Extremy jsou samozrejme jina vec, ale je mi nesympaticky takovy ten postoj, ze kazda zena, ktera se rozhodne k nejakemu zakroku, je automaticky fiflena, ktera ma v hlave tak akorat slamu. A jak je to smesne, kdyz nekdo chce vypadat mladsi.
Ja se tim vubec netajim, ze me vzdycky potesi, kdyz mi nekdo hada min nez mi je. A hodlam udelat vsechno proto, aby to vydrzelo ![]()
Akorat by to asi nemela byt jedina priorita v zivote, a nesmi se to prehnat, no.
MP Marge Souhlas :-).
Kokoska My máme sousedku, která vypadá hodně podobně a prý má čtyři pravnoučata, takže věkem musí být taky podobně. Na recept jsem se zatím neptala
ale jsou takové i mezi běžnými smrtelníky!
Aranel jo, jsou i takove potvory ![]()
Mam dojem, ze taky nejake upravy priznala, ale vypada porad sobe podobna a celkem prirozene. Holt to umi.
Přesně, pořád vypadá jako Švandová a ne jako svoje divná karikatura ![]()
Jedna z Varů. Škoda , že není celá postava.

...za mě vždy nejlepší Aňa Geislerová.
Všechno - účes, šperky, šaty, líčení

...tentokrát se mi Daniela Peštová i líbí
(nehraje si konečně na romantickou vílu... Sice je v super kondici, ale na tyhle akce, když mívala romantické outfity, tak v jejím věku mi to přišlo "tlačení na pilu". Takže tohle je lepší)
Akorát bych změnila barvu kabelky na zlatou či stříbrnou. Ta černá mi k tomu nejde/příliš "tvrdé".

...Lence Vlasákové to také moc sluší

Tak Betty skoda, ze nejsou dlouhe.
...i tohle se mi líbí. Tuto stylizaci by unesl málokdo.
Hana Soukupová ano

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje