VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Online continuity
41545 příspěvků moje polička 15. března 2026 14:42

Mně šaty většinou přijdou dobrý, někdy je to trochu neurazí nenadchne, ale ty účesy-neúčesy jsou na podobnou akci hrozné. 

Offline Brutální_Nikita
85 příspěvků moje polička 15. března 2026 16:32

continuity Přesně, mně se třeba Plodková líbí moc, ale ten účes mě upřímně rozesmál, protože úplně stejný mám, když se mi ráno nepovede vlasy vyfoukat ... takže jsem vlastně in!

Online slniecko admin
19333 příspěvků moje polička 15. března 2026 17:20

Hej, tie obojky frčia. Ako podľa mňa ta tých štíhlych krkoch mladých kočiek vyzerajú celkom roztomilo a hlavne...keď si predstavím, čo všetko je schopné byť v móde, vďakabohu za obojky....

Offline Sweet Potato
39596 příspěvků moje polička 15. března 2026 17:31

slniecko Dítě si zrovna vyrobilo něco jako obojek na maturitní ples. Se skautskou lilií.

Online slniecko admin
19333 příspěvků moje polička 15. března 2026 18:51
Offline Archivářka
příspěvků moje polička 16. března 2026 05:05

Sweet Potato dcera, maturitní ročník, nosí oboječek taky. Oblíká se většinou jak hippies. Obojek je kožený s vypalováním. Prošel by asi i u Desenskýho.

Offline barbucha blogger
35100 příspěvků moje polička 16. března 2026 12:02
Reakce na continuity:

Mně šaty většinou přijdou dobrý, někdy je to trochu neurazí nenadchne, ale ty účesy-neúčesy jsou na podobnou akci hrozné. 

​Přesně tak!

Zrovna koukám na oscarový róby... jednak při srovnání s našimi "lvími" je to nebe a dudy: v nejlepším případě u nás neurazí/nenadchne, v horším to nositelce ani moc nesedí - to tady nikdo neumí ušít příčetný padnoucí šaty (čest těm pár výjimkám, zejména těm několika černým a taky tý Havlový)?!

Ale velkej díl tý hrůzy padá právě na blbý vlasy - a taky i na blbej makeup! Vlasy nekvalitní, neudržovaný, blbě učesaný... makeup podomácku, mizernej... no bída to je.

Najdi rozdíl

Offline Karja
43675 příspěvků moje polička 16. března 2026 12:31

barbucha Jako pravdu máš, některé ty učesy mě také dosti zaskočily, měla jsem z toho pocit, že dámy chtěly ukázat prostě dlouhé vlasy...Na druhou stranu tuhle jsem viděla nějaké video z červeného koberce v USA a oni tomu focení dávají hrozně velkou duležitost, jak tam pozují a tak, je to velice profesionální, až takové umělé, afektované... nejde pak ten výsledek srovnávat s fotkou tady na dlažbě mezi dveřma. 

Offline barbucha blogger
35100 příspěvků moje polička 16. března 2026 12:47

Karja 

Profesionální a afektovaný (hlavně ty ksichty který vždycky nahoděj), to máš pravdu - ale je to akce (tam i u nás) jednou za rok a poměrně zásadní: důležitá pro sebeprezentaci, tak proč tomu nedat všecko

Offline Kokoska
34079 příspěvků moje polička 16. března 2026 13:23

barbucha ono se na Oskarech a na afterparty taky vsechno nepovedlo. Ale umej to prece jen lip, to jo.

Offline Tabea
7593 příspěvků moje polička 16. března 2026 14:55

barbucha teda ta třetí paní dole, to není moc dobrý, ten stín, co jí to tam dole háže

Offline Kokoska
34079 příspěvků moje polička 16. března 2026 17:00

Tady šaty z Oscarů. Ne všechny se mi líbí, leccos by klidně mohlo jít do zjevů. 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 16. března 2026 17:26

Kokoska - súhlasím , až ma to prekvapilo .

Online continuity
41545 příspěvků moje polička 16. března 2026 17:27

barbucha a to si ještě vybrala takové, které nějaký účes mají