![]()
Ani mně. To její diblikovský pitvoření mi leze na nervy... Jednou mě pobavil nějakej kritik, popsal něco jako "setrvale mrckující SJP" ![]()
![]()
Ani mně. To její diblikovský pitvoření mi leze na nervy... Jednou mě pobavil nějakej kritik, popsal něco jako "setrvale mrckující SJP" ![]()
Lenka22 mne sa Halina páči, aj tie farby
Janulik03 jo, mě se ta kombinace taky líbí, samotnou by mě nenapadla. Hned bych si to koupila.
Lenka22 tiež som v poslednej dobe prehodnotila farby
Lenka22 To je príma. Fakt svítí.
Jo svítí , ale mne se kombinace barev nelíbí .

Batulkova se mi tady líbí , u ní mi snad ani nevadí , že šaty jsou na ramínka . kdysi jsem mela žabičkovy šaty , mini.

Tak Betty ty šaty jí pěkně sedí a sluší.
Tak Betty ona je většinou oblečená moc pěkně. Narozdíl od Marianny.
Kubařová

Až na to peří

ona je fakt krásná

kocoureksuggy Jasně
Tak Betty hodne zhubla, se mi zda. Slusi ji to, ale ma pod tim zase nejaky blby pradlo, na jinych fotkach to bylo dost videt.
Vubec se mi nelibila Petra Nesvacilova, pritom je to taky hezka zenska. A Havlova zase takovy divny model, sundala bych z toho ten sikmy kus a zvolila jiny uces. Jinak az na male vyjimky se mi to libi.
Kokoska jo, na tu Nesvačilovou jsem taky koukala. Divné šaty, ani barva se mi teda nelíbí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.