Myslim, ze klidne mohla mit saty volnejsiho strihu, kdyby byly z nejake luxusni latky s kontrasnim lemovanim, byla by sik. Neco jako tohle, jen sikovne zvolit material.

Myslim, ze klidne mohla mit saty volnejsiho strihu, kdyby byly z nejake luxusni latky s kontrasnim lemovanim, byla by sik. Neco jako tohle, jen sikovne zvolit material.

Kokoskataky si myslím, že by ji víc slušel výstřih do V.
A hodně nařasené látky udělá objem na každé.
barbucha tyjo, tak sportovní bych řekla, že vůbec. Ten materiál nezmizi, jen se rozpleskne po celým hrudníku. To mi do společenských šatů nepřipadá jako dobrej nápad. Předpokládám, že má nějakou zásadnější velikost než 80E.
Tak já nemyslím takovou co je úplně rozplácne, jen spíš ty prsa tolik nepodpoří a nevyšněruje pod bradu (jako nějaká ta "balkonovka") - vždyť je to při tý velikosti zbytečný.
Mnohem lepší! I ten účes.
Vágnerová se mi taky moc líbila. Nejvíc asi Peštová.
Přes veškeré výhrady vypadá Monika skvěle.

Ano, z dálky. To vypadají dobře i jiné. Ale abych ji nekrivdila, umí být vkusna a pokud neni vidět východní mejkap a kačer, tak dobry.
woman27 mne se to sako nelibi, je to takove tezkopadne. Barva taky nic moc, svetle seda by byla lepsi.
woman27 ty volány na rukávech to mít nemuselo. A lepší podprdu by to chtělo.
Pinot Noir je to preplacane, volany, kapsy, pasek... neco takoveho by se mi libilo vic:

No každopádně na ní je to velmi střídmé a jednoduché. Ale věřím jí, že se předvede v plné sile, Turecko k tomu přímo vybízí.
A je to sako nebo košile? Pod tím zřejmě nic nemá
Divnej střih, divná barva.
woman27 ta strašná věc na krku by teda mohla být subtilnější, ale řekněme na její poměry ucházející. akorat na tvé fotce do toho letadla nastupovala, v tomto stavu vylezla v Turecku.

continuity To byl asi let časem . Nebo je to první photoshop?
Černá kočkajá tomu vůbec nerozumím, mne by třeba muž normálně řekl, ať si vezmu hřeben a učešu se.
Tak "ta věc na krku" je příšerná. Myslela jsem, že je mnohem decentnější.
Ne tak pardon to je taky před odletem. Pak už to nějak k té hlavě přilepila

continuity Mě to první přijde jak nějaká reklamní fotka s dvaceticetou modelkou a ta druhá už je taková reálnější. To s tím účesem by udělal milující muž, jak to mají ti dva mezi sebou kdo ví.
A proč Monika letí s Babišem do Turecka?
Tabeaprotože má pozvánku jako partnerka šéfa delegace a asi se Babišovi nejevilo jako vhodne tahat sebou zrovna do Turecka milenku.![]()
Ono je to fuk, Turci jsou pozorní hostitele, bude se jim věnovat Erdoganova manzelka. Zrovna tohle mi nějak žíly netrhá, ona nebude moc mluvit, dá si oběd a bude.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.