žluťásek CERVA jsou pracovní oděvy. Zrovna minulý týden jsem v práci vytáhla nové gumové rukavice a ejhle, bylo to tam. ![]()
Takže si představuji, jak si ten chlápek v reklamě natahuje ty rukavice a slečna ve skříňce říká tím smyslným hláskem Cerva. ![]()
žluťásek CERVA jsou pracovní oděvy. Zrovna minulý týden jsem v práci vytáhla nové gumové rukavice a ejhle, bylo to tam. ![]()
Takže si představuji, jak si ten chlápek v reklamě natahuje ty rukavice a slečna ve skříňce říká tím smyslným hláskem Cerva. ![]()
Bledule a on otvira tu skrinku a slecnu rukama v tech rukavicich popadne za krk...
A přes ten nápis CERVA běží taková čárka, která vypadá jako stylizovaný háček, takže nakonec mi z toho vychází ČERVA ... ![]()
Samantha je to Červa. Tak se jmenuje ten majitel a jeho firma.
Dadoo Hmm, nomen omen... (taková slizká reklama)
Trochu Google translator.

Bledule Ta rčení i Kryštofa Haranta znám, ale Peter Handsfree pobavil ![]()
![]()
![]()

tv kam to chodíš?!?!
tv ze je to fake?
tv Přiznej se, co jsi hledala! ![]()
tv Kališnice
a jenom jeden komentář?
tv kam to chodíš?!?!
Ja k tomu prichazim jak slepy k houslim od svych kamaradek jako!![]()
Candance Netusim, ale proverim! Uz jsem proverila a ta skupina na fcb opravdu existuje.
Pinot Noir Nic! Jen to u me pristalo.![]()
RoSa Tak zvazuju, ze se pridam do skupiny a zjistim, jak se to vyvijelo..![]()
tv já jsem o týhle podivný libůstce četla už dávno, považovala jsem ji dosud za nějaký výmysl těch nejulítlejších lesan. Až zjistíš víc, jsem zvědavá.
O skupině vím, ale ten název je tak strašný, že se přes něj nedovedu přenést. Jo ale bacha. Prý tam směňují a prodávají použité kalíšky, tak to taky nechci, aby mi vyskakovalo na fb na zdi ![]()
žluťásek smenovani pouzitych kalisku? nee!![]()
Jiz jsem odeslala zadost s vyplnenym dotaznickem, toz jsem zvedava. Ocividne nemam co na praci, kdyz se bavim takovyma kravinama..![]()
tv já jsem tyhle obskurnosti nikdy nevydržela sledovat dlouho, docela rychle mě začalo drtit, jak jsou některý lidi blbý, neumí napsat příspěvěk s hlavou a patou a bez strašných hrubek
tv no az z toho zacnes blbnout, treba slniecko nebo Marge poskytnou prvni pomoc.
tv Obědvám![]()
edit ale proti kalíšku nic nemám, byť to mám z druhé ruky ... z druhých rukou ... z druhých ehm?
žiš, zkušenosti myslím, ne kalíšek
, jdu pryč.
Proč by je směňovaly, když je přece potřebují? Asi jen řečnická. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.