barbucha se přiznam že ten rozdíl mezi vypuknutejma slevama v COSu a zdejším honem a Pandorou taky úplně nevidim...nebo teda bych asi seděla, mlčela a šoupala nohama než to glosovala![]()
Vtipy
Mutziputzi citim drobnej rozdil v tom, ze Pandora jsou predrazeny laciny smuky a Cos jsou docela fajn hadry celkem ojedinele ve sve cenove hladine..?
A to vodtamtud mam celkem asi 3 kousky.
Pavlena Nemyslim, že Pandora produkuje lacinej šmuk
Hele Pavlena ti to vysvětlila přesně... navíc nevim jak ty, ale já jsem u cosáků čekala někdy jen na kabinky, tam se před obchodem žádnej had lidí nikdy nevine!
Mutziputzi Ok, ale predrazenej je urcite.
edit: lacinej byl myslen nevkusnej.
Pavlena Nemyslim, že Pandora produkuje lacinej šmuk
Máš pravdu, laciný to neni ![]()
barbucha je... Netusila jsem co jeden nevinnej vtipek vyvola a jak se to tu vyprofiluje
Mutziputzi no tady je akorat drobny rozdil v tom, ze jsou tam vyslani ti muzi. A dloooouha vanocni fronta odevzdanych smutnych muzu pred Pandorou je trochu vtipna. :) A nestoji tam v obdobi slev.
Mutziputzi Nic z COSu nemám. Může se mi fronta před Pandorou zdát vtipná?
Pinot Noir může
Pinot Noir fronta pred Pandorou muze pobavit jen osobu, ktera v ni NIKDY nestala!
hodinu a pul...![]()
Mutziputzi Určite ![]()
Lamicka
Promiň. To ale obdarovanou musíš mít opravdu hodně ráda!
stes A proč by ne
Mutziputzi
Hele Pavlena ti to vysvětlila přesně... navíc nevim jak ty, ale já jsem u cosáků čekala někdy jen na kabinky, tam se před obchodem žádnej had lidí nikdy nevine!
Jedinej důvod je ten, že COS má eshop
Tak ten boom stejně pomalu končí - u nás teda samozřejmě vydrží vo fous dýl... ale mně osobně se zvlášť ty jejich náramky zdaj dost nevkusný a nedivim se, že je lidi pomalu přestávaj kupovat. Eště když to má každá druhá...
Navíc mam pocit, že - jak to všecko vyráběj v Thajsku a v Číně, že to nebylo vždycky tak nějak fair trade a bylo kolem toho nějaký mrzení ohledně pracovních podmínek místních zaměstnanců, což úspěšnosti (zvlášť v civilizovaným světě) nijak nepřidá.
Lamicka Proč se stojí fronty před obchodem, který má eshop?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje