já jsem včera posklízela dovnitř oleandry a nasypala ptákům do krmítka ![]()
Vtipy
U nás je momentálně jasno, svítí zapadající sluníčko... a fouká ledový vítr, který z těch +4°, co jsou na teploměru, dělá pocitově něco k nule.
u nás teď krmítko frčí jak snad celou zimu ne
U nás taky. Manžel ráno nakoupil zase 5 kilo slunečnice a prodavačka mu hlásila, že sotva otevřela, je už asi pátý. V krmítku narváno, dokonce i oba veverčáci se přišli nacpat.
To mě teda nenapadlo, sypat do krmítka. Asi proto, že denně vidím ptactvo lovící něco z trávníku. Ale faktem je, že toho hmyzu v chladném počasí asi ubyde. A taky se mi zdá, že zobáci řvou nějak míň než před tím ochlazením.
My už taky nesypali. Ale ted, jak se u nás střídají sněhové vánice s krupobitími, jsme zase začali. A odezva byla obrovská ![]()
Aha, tak u nás zatím jen leje. Já jsem poslední zrní dosypala někdy začátkem března než jsme jeli na hory a už mě pak ani nenapadlo kupovat další. Ale mám tam myslím ještě asi 2 lojové kuličky, tak když bude nejhůř, zavěsím.

Zlatý Lasocki!
Ačkoliv...tak už si sundej tu debilitu ![]()

Příspěvek na Chudák logika..
"Měli jse jednou králíčka, ale chcípnul, tak si myslím, že to bude podobné"
tak, kto požičia
?
Mozna Zlutasek?
nemate nekdo nejaky vtip na Babise, uz to nemuzu cist a na socialni site nechodim, tak mne to miji.
Já vím, že celkově je to spíš k pláči, ale tenhle Jurečkův tweet mě dostal: "snídaně koaliční rady. Dostali jsme koblihy, tak nevím..."
Kosmodisk - jediná funkční verze

Už základní verze má i akupunkturní nástavce!
Mozna Zlutasek?
No jako prrrrr, uplakanka nedáme ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje