Vtipy

20. zaří 2014 15:04
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 29. května 2017 09:27

Kraftmaga je super!

Online viktorka_od splavu
49011 příspěvků moje polička 29. května 2017 09:44
Reakce na Mutziputzi:

Online slniecko admin
19442 příspěvků moje polička 29. května 2017 12:07
Reakce na Mutziputzi:

U Vás sú povolené nejaké psychotropné látky?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. května 2017 12:09
Reakce na slniecko:

asi jo, volíme babiše, zemana a dolejše, na to musí jeden hulit silnej matroš...

Online slniecko admin
19442 příspěvků moje polička 29. května 2017 12:51
Reakce na Jiná Realita:

No, čo sa volieb týka, tak to zas aj tu mávame kolektívne zatmenie....

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 29. května 2017 22:10

Online continuity
42136 příspěvků moje polička 31. května 2017 21:49

omlouvam se, ze je to dlouhe, v divnem jazyce... a navic to ani neni vtip

- Hello! Gordon's pizza?

- No sir it's Google's pizza.

- So it's a wrong number?

- No sir, Google bought it.

- OK. Take my order please ..

- Well sir, you want the usual?

- The usual? You know me?

- According to our caller ID, in the last 12 times, you ordered pizza with cheeses, sausage, thick crust - OK! This is it

- May I suggest to you this time ricotta, arugula with dry tomato?

- No, I hate vegetables

- But your cholesterol is not good

- How do you know?

- Through the subscribers guide. We have the result of your blood tests for the last 7 years

- Okay, but I do not want this pizza, I already take medicine

- You have not taken the medicine regularly, 4 months ago, you only purchased a box with 30 tablets at Drugsale Network

- I bought more from another drugstore

- It's not showing on your credit card

- I paid in cash

- But you did not withdraw that much cash according to your bank statement

- I have other source of cash

- This is not showing as per you last Tax form unless you got it from undeclared income source

-WHAT THE HELL? Enough! I'm sick of Google, Facebook, twitter, WhatsApp. I'm going to an Island without internet, where there is no cell phone line and no one to spy on me

- I understand sir, but you need to renew your passport as it has expired 5 weeks ago..

49011 příspěvků moje polička 31. května 2017 21:57
Reakce na continuity:

jo, to fakt neni vtip...:P

Offline Lilly_Ku
4468 příspěvků moje polička 31. května 2017 23:57
Reakce na continuity:

pro me jako pro laika neni dulezite ani tak zachovani nejakeho iluzorniho soukromi, jako spis to, jak prakticky zit s tim, ze vlastne uz zadne soukromi nemam. jak omezit negativni dopady a vyuzit vyhod, ktery z toho plynou.

49011 příspěvků moje polička 01. června 2017 08:36
Reakce na Lilly_Ku:

no

a mas nejake tipy? krom takovych tech obecne znamych?

20970 příspěvků moje polička 01. června 2017 09:00

Mě by naopak zajímalo, co na tom kdo spatřuje tak nebezpečnýho a ohrožujícího. Tady se z jedný strany nadává, že úřady nemaj propojený registry a tohle, kde je kumulace dat dovedená k dokonalosti zas vzbuzuje obavy. Já bych se klidně nechala čipovat, mobil by už taky mohli vymyslet integrovanej a nazdar, vyhazuju doklady, karty, všechno.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. června 2017 09:03
Reakce na Mutziputzi:

vy málo koukáte na thrillery 

49011 příspěvků moje polička 01. června 2017 09:04
Reakce na Mutziputzi:

mno.. asi mam pocit ze to ohrozuje mou individualitu. a ze sber informaci je prvni krok, pak prijde ovladnuti a kompletni rizeni. aspon zdani vlastni vule bych si chtela ponechat. chapu ze ne kazdy to ma stejne 

Offline Lilly_Ku
4468 příspěvků moje polička 01. června 2017 09:05

jako nejaka studnice doporuceni nejsem :) spis mi slo o vseoabecnej pristup. kdyz mam treba chytry telefon, tak se muzu rozcilovat nad tim, ze google zaznamenava muj pohyb, nebo si to proste muzu uvedomit a pocitat s tim. a uvedomit si, ze mi to prinasi i vyhody (treba u googlu zaznamenavani navstevnosti ruznych mist, takze vidim, kdy je tam nejvic lidi). v budoucnosti stejne bude vsechno jeste propojenejsi, cely vyvoj k tomu smeruje. 

ja si treba koupila novy bryle potom, co mi facebook vytrvale nabizel reklamu na bryle tak dlouho, az i mne doslo, ze bryle, co mam aktualne na nose, uz jsou desne nemoderni. jako jasne, reklama me donutila konzumovat, ale zase diky ni mam pekny darjovsky bryle, jsem spokojena a vypadam dobre  

20970 příspěvků moje polička 01. června 2017 09:11

Hele strachovat se o individualitu a soukromí na veřejnym fóru, kde všichni víme jak se jmenuje tvoje teta z osmýho kolene a co máš dneska na sebe je ztráta času ne?

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 01. června 2017 09:28

Je legracni, ze se bojis sbirani informaci a pritom tu mas fotky, vsichni vime kde zijes, vime vse o tve rodine od povahy tveho byvaleho po to co ma rad nejmladsi syn k jidlu  to vse na min. dvou diskuznich forech, kde si to muzou precist stovky tisic lidi?

49011 příspěvků moje polička 01. června 2017 09:44
Reakce na ice:

mne ale nejde o drby, ty byly vzdycky:-)

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 01. června 2017 09:55

No drby...ja jsem to asi moc shrnula, nejen ty, ale i jiny tu o sobe pisou skoro vsechno a rozhodne bych to nenazvala drby. Ale tak kazdy dle sveho uvazeni 

20970 příspěvků moje polička 01. června 2017 10:05
Reakce na ice:

Ač jsem reagovala v podobném duchu, tak zas tohle bych až tak nesrovnávala. Rovina zneužití citlivých osobních dat není postavená na hadrech a povaze nebožtíka manžela, z toho se moc vyvařit nedá.

49011 příspěvků moje polička 01. června 2017 10:08
Reakce na ice:

já chápu jak to myslíš, a máš samozřejmě pravdu. šlo mi ale o jiný typ informací, které jsou víceméně takto nezveřejnitelné, třeba e-banking, údaje o pohybu, data ze zaměstnání/školy, konkrétní údaje o příbuzných osobách ala matrika, toto vše bylo je a bude, akorát dřív nebylo možný to nějakým způsobem vše propojit. jestli si tu někdo ventiluje že ho štve manžel tak to samozřejmě může být problém, kdyby se mu něco nepěkného stalo (viz debata o odstranění mrtvoly;-)) no tak ale to jsou věci co snad ví každý. nebo znám člověka, který přišel o zaměstnání, jelikož si pouštěl pusu, teda klávesnici na špacír o svém zaměstnavateli na webu, jehož majitel to pak tomu zaměstnavateli nabonzoval... s tím prostě musíš počítat, to je normálka.