tak.
Vtipy
Takze ti nevadi, ze te nekdo tady pozna treba v pratelich pratel na fb (ktery mas zcela dobrovolne), zjisti tak kde pracujes, kdy a kam jezdis na dovolenou a pres kamose v bance zjisti kolik beres? Ze pani na uklid tohle muze zjistit i bez internetu. Vadi jen, ze nekdo sbira data pro statistiky a urady maji dtb tve potencialne zneuzitelne udaje, ktere ale nikdo nezneuzije protoze pro ne nejsi nijak zajimava (stejne jalo my vsichni zde)?
Když to zveřejňuje, zřejmě jí to nevadí, co je to za dotaz? Kámoši v bance sdělují kdo kolik bere? To si lajznou leda ty, co jim na fleku nezáleží. Paní na úklid zjistí co??
Jinak tedy nejde samozřejmě o úřady, ale o bankovní účet, zneužitelné lékařské údaje a podobně, i tvůj nezajímavý bankovní účet zajímá spoustu lidí, věř mi ![]()
Nj, znam lidi z bank, zjistujou si navzajem platy potencialnich partneru, kamosu i odberatelu. Stale jeste jsou na svych peknych mistech. Jedna znama si providelne nechavala zasila prtscr vypisu z uctu sveho milence.
a jak vis ze mam facebook kecko?:-))
ale kdyz jsme u toho... jaky mate nazor na Rodiče hledají odpověď, proč dcera zemřela. Přístup k jejímu Facebooku soud zakázal
Nevim. Me totiz zadny informace o tobe nezajimaj.
Nj, znam lidi z bank, zjistujou si navzajem platy potencialnich partneru, kamosu i odberatelu. Stale jeste jsou na svych peknych mistech. Jedna znama si providelne nechavala zasila prtscr vypisu z uctu sveho milence.
Taky znam, nikdo z nich neni takovej chudak, zrejme proto nedrepi za prepazkou a nenudi se.
Tak oni za prepazkou nesedi. Jestli jsou to chudaci nevim. Mozna jo. Ja znam ruzny lidi a mezi nima adi i par chudaku no
Co já vím, je v náhledech na cizí účty zanechaná datová stopa, ví se kdo a kdy tam koukal a kdo tam neměl co strkat nos, jestli to někomu stojí za to...
Jj to mas pravdu, jenze tech dotazu je tolik, ze pokud nema podezreni klient, nic se nezkouma.
A hlavne pokud ty informace neposles dal, muzes se podivat v podstate na kohokoliv, to neni zakazany.
to budou lidi, který nezajímá že za sebou nechávají tu datovou stopu![]()
Já jenom krs to paušalizování co nesnášim, tak bych z jednoho pitomce/chudáka co sedí ve Spořce na recepci nedělala "nj, lidi z banky" co šmírujou lidem účty.
Ale ale, dotazů je tolik, o jakém mluvíš roce?)))
Coze? Dotazu do internich elektronickych bankovnictvi? Kolik bylo v jakym roce? To se pteej na oddelenich security v bankach, ne mne.
Často v bance vídám zástupy lidí, co se jdou zeptat kolik maj na účtě, pravda.
Tak na osobni i firemni ucty se divaj behem ruznych obdobi ruzni zamestnanci banky. Muze to byt kvuli otockam, kvuli auditu, kvuli schvaleni uveru, kvuli setreni podvodu a mnoho dalsich duvodu. Pres tyto system se ani klient nedozvi, ze se na nej nekdo dival a pokud nema klient podezreni, ze se info o jeho pohybech na uctu dostavaji z banky ven, nikdo vubec nezjistuje zadny datovy stopy, proc taky?
Jistě a protože se na to nepřijde, tak to "lidi z banky" všude dělaj a ještě si to vzájemně sdělujou, ještě to neprodávaj? Ne, fakt tohle normální lidi nedělaj.
Ja netvrdim, ze to tak delaj vsichni zamestnanci bank, jen ze znam takovy lidi. V bankovnicrvi jsem roky pracovala a nikdy se na nikoho nedivala. Proste me to nezajimalo, bohuzel ale spoustu lidi jo a delali to a i vyposteli informace ven.
Dneska jsem objevila na streamu jeden pořad. Vlastně ani nevím, jestli mi to přijde vtipné, nebo se jen projevuje extrémní prokrastinace, nicméně prohlášení: "Je hezké, když vašeho prezidenta musí krotit Vladimír Putin, prezident země, kde se vraždí tolik novinářů, že si to vysloužilo vlastní heslo na wikipedii." Mě rozsekala, takže se tu směju a zároveň pláču bezmocí, už asi deset minut.
https://www.stream.cz/porad-ludka-stanka/10017525-novinarum-kulku-kajinkovi-svobodu-od-neskodneho-jezevce-z-vysociny-k-pomstychtivemu-likvidatorovi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje