Vtipy

20. zaří 2014 15:04
Offline viktorka_od splavu
49008 příspěvků moje polička 01. června 2017 10:09
Reakce na Mutziputzi:

tak.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 01. června 2017 10:44

Takze ti nevadi, ze te nekdo tady pozna treba v pratelich pratel na fb (ktery mas zcela dobrovolne), zjisti tak kde pracujes, kdy a kam jezdis na dovolenou a pres kamose v bance zjisti kolik beres?  Ze pani na uklid tohle muze zjistit i bez internetu. Vadi jen, ze nekdo sbira data pro statistiky a urady maji dtb tve potencialne zneuzitelne udaje, ktere ale nikdo nezneuzije protoze pro ne nejsi nijak zajimava (stejne jalo my vsichni zde)? 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. června 2017 10:52
Reakce na ice:

Když to zveřejňuje, zřejmě jí to nevadí, co je to za dotaz? Kámoši v bance sdělují kdo kolik bere? To si lajznou leda ty, co jim na fleku nezáleží. Paní na úklid zjistí co??

Jinak tedy nejde samozřejmě o úřady, ale o bankovní účet, zneužitelné lékařské údaje a podobně, i tvůj nezajímavý bankovní účet zajímá spoustu lidí, věř mi 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 01. června 2017 11:10
Reakce na Mutziputzi:

Nj, znam lidi z bank, zjistujou si navzajem platy potencialnich partneru, kamosu i odberatelu. Stale jeste jsou na svych peknych mistech. Jedna znama si providelne nechavala zasila prtscr vypisu z uctu sveho milence. 

49008 příspěvků moje polička 01. června 2017 11:12
Reakce na ice:

a jak vis ze mam facebook kecko?:-))

49008 příspěvků moje polička 01. června 2017 11:22
Offline ice
1933 příspěvků moje polička 01. června 2017 11:27

Nevim. Me totiz zadny informace o tobe nezajimaj. 

20970 příspěvků moje polička 01. června 2017 11:34
Reakce na ice:

Nj, znam lidi z bank, zjistujou si navzajem platy potencialnich partneru, kamosu i odberatelu. Stale jeste jsou na svych peknych mistech. Jedna znama si providelne nechavala zasila prtscr vypisu z uctu sveho milence. 

Taky znam, nikdo z nich neni takovej chudak, zrejme proto nedrepi za prepazkou a nenudi se.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 01. června 2017 11:39
Reakce na Mutziputzi:

Tak oni za prepazkou nesedi. Jestli jsou to chudaci nevim. Mozna jo. Ja znam ruzny lidi a mezi nima adi i par chudaku no  

20970 příspěvků moje polička 01. června 2017 11:46
Reakce na ice:

Co já vím, je v náhledech na cizí účty zanechaná datová stopa, ví se kdo a kdy tam koukal a kdo tam neměl co strkat nos, jestli to někomu stojí za to...

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 01. června 2017 11:48
Reakce na Mutziputzi:

Jj to mas pravdu, jenze tech dotazu je tolik, ze pokud nema podezreni klient, nic se nezkouma. 

A hlavne pokud ty informace neposles dal, muzes se podivat v podstate na kohokoliv, to neni zakazany.

49008 příspěvků moje polička 01. června 2017 11:49
Reakce na Mutziputzi:

to budou lidi, který nezajímá že za sebou nechávají tu datovou stopu

20970 příspěvků moje polička 01. června 2017 11:51

Já jenom krs to paušalizování co nesnášim, tak bych z jednoho pitomce/chudáka co sedí ve Spořce na recepci nedělala "nj, lidi z banky" co šmírujou lidem účty.

20970 příspěvků moje polička 01. června 2017 11:52
Reakce na ice:

Ale ale, dotazů je tolik, o jakém mluvíš roce?)))

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 01. června 2017 11:55
Reakce na Mutziputzi:

Coze? Dotazu do internich elektronickych bankovnictvi? Kolik bylo v jakym roce? To se pteej na oddelenich security v bankach, ne mne. 

20970 příspěvků moje polička 01. června 2017 11:59
Reakce na ice:

Často v bance vídám zástupy lidí, co se jdou zeptat kolik maj na účtě, pravda. 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 01. června 2017 12:03
Reakce na Mutziputzi:

Tak na osobni i firemni ucty se divaj behem ruznych obdobi ruzni zamestnanci banky. Muze to byt kvuli otockam, kvuli auditu, kvuli schvaleni uveru, kvuli setreni podvodu a mnoho dalsich duvodu. Pres tyto system se ani klient nedozvi, ze se na nej nekdo dival a pokud nema klient podezreni, ze se info o jeho pohybech na uctu dostavaji z banky ven, nikdo vubec nezjistuje zadny datovy stopy, proc taky? 

20970 příspěvků moje polička 01. června 2017 12:09
Reakce na ice:

Jistě a protože se na to nepřijde, tak to "lidi z banky" všude dělaj a ještě si to vzájemně sdělujou, ještě to neprodávaj? Ne, fakt tohle normální lidi nedělaj.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 01. června 2017 12:13
Reakce na Mutziputzi:

Ja netvrdim, ze to tak delaj vsichni zamestnanci bank, jen ze znam takovy lidi. V bankovnicrvi jsem roky pracovala a nikdy se na nikoho nedivala. Proste me to nezajimalo, bohuzel ale spoustu lidi jo a delali to a i vyposteli informace ven. 

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 01. června 2017 17:06

Dneska jsem objevila na streamu jeden pořad. Vlastně ani nevím, jestli mi to přijde vtipné, nebo se jen projevuje extrémní prokrastinace, nicméně prohlášení: "Je hezké, když vašeho prezidenta musí krotit Vladimír Putin, prezident země, kde se vraždí tolik novinářů, že si to vysloužilo vlastní heslo na wikipedii." Mě rozsekala, takže se tu směju a zároveň pláču bezmocí, už asi deset minut.

https://www.stream.cz/porad-ludka-stanka/10017525-novinarum-kulku-kajinkovi-svobodu-od-neskodneho-jezevce-z-vysociny-k-pomstychtivemu-likvidatorovi