Isca tak to je v pořádku:-)
Vtipy
23 005. Ale že bych si pamatovala ty důležitý věci... ![]()
![]()
Pavlena Jj, ja chodila taky po obede volat dom. Jenze s kamaradkou, volaly jsme ruznym znamym a do sluchatka pak zapiskaly moncicakem. A k sousedum jsme videli do okna k telefonu, tak to byla hodne vdecna zabava - cekat az pobezej a tesne nez to vezmou tak to polozit:-D.
Aranel Ty jo, ale ty ses asi stejne stara a my meli uz sestimistny:-(
Ve světle telefonní diskuze si připadám mladá. My měli telefonní číslo dokonce sedmimístné (7983237 ;o)
Telefonní budka byla hodně oblíbená. Pod tím dřevěným roštem bejvávaly zakutálený nejdřív pětadvacetníky, pozdějc padesátníky a to už bylo na eskymo.
A pak ten tlustej telefonní seznam. Nevyčerpatelný zdroj zábavy. Zavolali jsme pana Němce a zeptali se, jestli je doma Božena. Volali jsme panu Zelenýmu, že chceme mluvit s paní Modrou. A tak dále... a pak jsme zavěsili, váleli se v budce smíchy a připadali si jak mistři světa amoleta.
Jestli už to nebyla taky kyberšikana? ![]()
Jennyfor my jsme v obci neměli budku, cítím se ochuzena, moje dětství nebylo úplné!
Kokoska No to teda ![]()
ale teď mi došlo, v tom seznamu byli všichni majitelé telefonní linky, hezky podle abecedy, plným jménem i s adresou. To bylo panečku GDPR ![]()
Sweet Potato Ano, program kin!
Bývala i písnička, jedna, měnila se už nevím po kolika dnech. Ale to je strašně dávno.
Manželovo 3835
Naše nevím, asi jsem málo volala domů![]()
Jennyfor jooo v budce jsem travila cast detsvi i ja. Listovali sme umastenejma zlatejma strankama a volali cizim lidem![]()
rasaNori to nastesti ne![]()
Jennyfor To jsme dělaly s kamarádkou taky, ale od nás z domu!! ![]()
rasaNori I na zvonky jsem zvonila, sakra, já byla asi pěkný číslo, doufám, že se děti nepomamí ![]()
(i když jejich otec se jako dítě pokusil podpálit rodné město, "naštěstí" to odnesla jen nová bunda jeho sestry...tak nevím, které geny vybrat).
tak teď si připadám jako ultrariziková skupina. nejen, že vím, jak funguje ten telefon z vtipu, ale nepamatuju si jediný starý ani současný číslo (teda jedno jo, k rodičům...)
moora Hele, možná právě naopak, s těmi čísly. My, co je sice všechny vysypene z rukávu (43 23 77 do deseti let, po stěhování 46 19 011, později...radši už nic), ale nevíme, proč jsme šli do toho špajzu, asi nejsme úplně ve výhodě.
14.den karantény.
Žena začala se zahradními pracemi, ale nechce mi říct, co bude pěstovat.

Když jsme tak u těch telefonů... (jestli jsem to ještě nedávala?) To byl určitě eště ten přes spojovatelku, nevidim žádnej číselník! ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje