RoSa A na rozdíl od většiny filmů, čím dál lepší.![]()

RoSa A na rozdíl od většiny filmů, čím dál lepší.![]()

Sweet Potato jezis to je bozi:)
Sweet Potato Super! Naschvál jsem si destinace nečetla podrobně, jen jsem zběžně zaznamenala, že tam nikde není do p..ele. Devítky jsem si vůbec nevšimla![]()
že tam nikde není do p..ele.
Tak přesně tam jsem byla minulý týden na prodlouženém víkendu a za 3 týdny tamtéž pojedu na jarní dovolenou![]()
jerry My teď přijeli kolmo od blízkého rybníka - lehce připálení, ale bez lidského narušitele jsme si plně užili žabí koncert. Kam bys prosím tě jezdila?!? ![]()
Tak hlavně jsem tu dovolenou měla zaplacenou od ledna![]()
Kolo nemám a k rodičům na Vysočinu taky jet nemůžeme (a home office už mě nebaví).
jerry Soucítím, to byl ode mě nemístný humor
Taky bych byla radši na Krétě
Jen se snažím hledat něco pěkného v té shnilé situaci.![]()
Tak přesně tam jsem byla minulý týden na prodlouženém víkendu
že jsme se tam nepotkali?!
OliveOyl Tam se vejde lidí![]()
Ale bylo tam hezky, žejo![]()
jerry a presne tam budu v cervnu, zadne bile noci v Norsku!
Já včera zjistila, že pojedu do Mexika
Dnes, po přečtení diskuse, jsem zjistila, že neumím počítat ![]()
ISON Jsi vítěz!![]()
(Těsně za tebou je moje dcera, která to zkusila třikrát jinak a třikrát jí vyšlo totéž, smolařce
)
Sweet Potato Já uz predevcirem psala do vedlejšího vlákna, proč to tak je. Ať si to v rámci domácího úkolu zkusí odvodit. Potřebuje akorat pravidlo pro dělitelnost devíti. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.