sadlo z obchodu je pro me nepozivatelny (i kdyz jsem se kdysi davno setkala s rodinou kde si ho na ten chleba vazne mazali) a co jsem parkrat udelala zkusenost ze po rozehrati neskutecne smrdelo uz ho nekupuju ani na vareni. to je teda proti maslu znacny rozdil.
Vtipy
No, já mám (měla sem vlastně) babičku na vesnici, prase králíci a tak, že jo, takže my vždycky měli doma sádlo domácí, máma ho milovala na chlebu s cibulí. Já tohle nikdy nemusela, ani nevyžaduju smažení na sádle ( spíš naopak), ale ten rozdíl poznám taky teda (sádlo už kupujem, ale snažím se na trhu nebo od malovýrobce)
Zkus zajít na ten trh fakt, já vím, že ty farmtrhy maj svý hranice a někdo to i zneužívá, ale dá se tam sehnat i něco dobrýho a to sádlo od malovýrobce je použitelný..(já ho dávám i do kynutýho někdy půl na půl s máslem totiž, ono to změní úplně tu konzistenci a nadýchanost toho těsta)
Hele to ja obvykle nedelam, cili si to uziju, nechcete uz jit s maslem do haje?![]()
Šli dva a prostřední upad…haha. Stačí, ne?
psalas ze se snadno kazi. to je pro me trvanlivost ve dnech a ne v tydnech. ale ok, chapu.
tak jeste jednou, pokud mluvime o vanocich, tak objektivne jde o trvanlivost v radu tydnu, takze nechapu, proc to ted na ty svatky nakupujou, kdyz z toho do te doby bude fujka. Ale nic jdu ven na vikendovy obed.
ja mela prave taky furt domaci zdroje a uz nemam.. jj musim se poohlidnout
No domácích zdrojů je čím dál míň..
No oni to nakoupí a nacpou do mrazáku, vyndaj až na pečení. Jinak máslo do tý doby od teď nevydrží ani omylem podle mě.
A jinak dobrou chuť :)
Mne jo, jsem si jenom chtela zamoderovat
Já myslím, už je konec, my sme jen s viktorka_od splavu potřebovaly dořešit to sádlo..
Sadlo mi evokuje hubnuti, a to ja tady nesmim nikde uz
Mňo..viktorka shání nějakej domácí zdroj, tak třeba byste se domluvily…
Tak je varianta nechat se vyskvarit...
To sem přesně myslela..dvě mouchy jednou ranou..
Tak ja si du vobjednat drozku do Brna..
Hlavně ale taxika, žádnej uber!
Ale musi me seznamit s Matejem Hollanem za to!
jestli si ho odvezes tak beru;-)
Se nějak domluvte, já myslím, že to půjde..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje