Vtipy

20. zaří 2014 15:04
Online dzizisketa
8841 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 14:37
Reakce na Amun:

Ale je to divné, co? Protože takových, jak jsou ty body v seznamu, je valná většina žen, v obráceném gardu i mužů, prostě takoví normální lidé (vynecháme-li teda určitou barvu očí a číslo obuvi).

Offline viktorka_od splavu
49007 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 14:42
Reakce na dzizisketa:

to samozrejme ano. takze zijou v parech ehm.. sobe rovnych. kam se ten exot z fotky proste nedostane no. mohl by mit "normalni" zenskou kdyby neco slevil, napr na toho meho znameho brala jedna rozvedena (samostatna, deti dospele) a von ze dobry ale moc stara:-O (=v jeho veku)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 14:46
Reakce na dzizisketa:

Tak pětina

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 23:46
Reakce na barbucha:

Hele,tp je nejaka sranda,ne?

Není ten člověk,náhodou,ten proflaknuty "Indian"?? Já ho určitě viděla na nějaké TV.. nějaké seznámení hledal. Nějaká reality show. Tutove. Na mobilu to nenajdu. Určitě jsem ho už někdy někde viděla.

JO! Paměť ještě slouží.  Tutově je to on.  Ale se na to vyfesakoval 

https://www.super.cz/9895-tohle-nikdo-necekal-indian-honza-z-televizniho-poradu-farmar-hleda-zenu-se-chysta-do-chomoutu.html

Ha na to nekoukala, přísahám.  Jsem to videla nekde v Blesku. A na kraviny já mam sloní paměť. 

Offline barbucha blogger
35361 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 14:05
Reakce na Dadoo:

No dyk jo, to má bejt protagonista nějaký reality show a jeho požadavky, na jejichž základě by možná byl ochoten pojmout nějakou ženštinu

Online continuity
42136 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 21:43

vzdyt ty pozadavky uz chodily nekde na nejakem pokecu pred 10-12 lety. utkvelo mi to, protoze ten orgazmus, co je schopna dosahovat, to clovek uz nezapomene. treba si to typek vygooglil, neprijde mi jako nekdo, kdo by bych schopen sesmolit takto dlouhy text.

Online continuity
42136 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 21:44

tak som to nasla, prispevok z roku 2009

NihiIo , 23.09.2009, 19:49

toto som nasiel na nete: "Som uplne normalny chlap a hladam uplne normalne dievca. Je tu taka, ktora splna vacsinu tychto kriterii a chce konecne nieco trvale vedla seba? Rocnik 1977 - 1981, aspon 1 surodenec, dobre vztahy s vlastnou rodinou, slobodna, bezdetna, nezavisla na rodicoch,ochotna zit aj mimo BA, VS (dokoncena - nie studentka) nie odbory ako SJ, estetika, vytvarne umenie alebo podobne financne traumy buducnosti, aspon 1 svetovy jazyk, minimalna prax - proste vie, co je to zamestnanie, vie hrat na nejakom hudobnom nastroji aspon nieco zakladne (nie hreben, nie triangel), vie varit, schopna viest aj spolocenske rozhovory, karieru a vlastnu pracu povazuje za dolezitu, ale tehotenstvu sa vyrazne nebrani, ma vyssie ambicie ako robit obsluhu v copycentre, aj ked mozno nic nevlastni, ale citi, ze ma perspektivu, zdravo sebavedoma, dokaze kritizovat, povedat otvorene vlastny nazor, nie je naladova (!), nedokaze sa odut, nezakomplexovana, pohodova, dokaze svojimi romantickymi crtami eliminovat pragmatizmus,neminie 70% vyplaty v MNG alebo na ine handry, ci kozmetiku,rozozna zehlicku od pracky, tolerantna, skromna, rodinne zalozena, vesela, s optimistickym pohladom na zivot (to je veeeelmi dolezite), nepotrebuje sa vela malovat, lebo je prirodzene pekna, katolicky duch, ale nie fanaticka, zaujem o sport, kino, divadlo,rada cestuje (Bibione vsak nie je jej sen...), chce (a moze) mat deti,vyska 167 - 174, tmavomodre oci, nie kratke vlasy, velkost nohy max. 6 (ziadne lyze!), nie orli alebo inak zakriveny nos, pekne ruky, ale vie ocistit zemiaky, pekne zuby, stihla, ziadne pneumatiky na bruchu alebo velky zadok, ma prsia, jednoducho je pekna, suhru v posteli povazuje za velmi dolezitu, spi iba s tym, koho lubi, v harmonickom vztahu chce sex pravidelne kazdy (druhy) den, vie, co je to orgazmus, je schopna ho pravidelne dosahovat, netrpi vaznejsimi zdravotnymi problemami, nema piercing, nefajci, ma normalny cyklus."

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 07:42
Reakce na continuity:

Nejlepší je ten katolický duch... od chlapa, co byl čtyřikrát ženatej...  

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 04. října 2017 21:10

nieco na rozveselenie

Online slniecko admin
19438 příspěvků moje polička 04. října 2017 21:29
Reakce na eless:

by som sa pototo od strachu...

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 05. října 2017 08:14
Reakce na slniecko:

az bude moj maly satan takto o rok chodit a zozeniem svetielka tak to skusim

Offline Ounz
20391 příspěvků moje polička 05. října 2017 09:44
Reakce na eless:

Já myslím, že v tom videu je to na psovi?

edit: ale asi ne, jak na to koukám…

Online slniecko admin
19438 příspěvků moje polička 05. října 2017 10:49
Reakce na eless:

potom podaj hlásenie :-D

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 05. října 2017 14:34
Reakce na slniecko:

mas na mysli pocet sposobenych infarktov?

Online slniecko admin
19438 příspěvků moje polička 05. října 2017 15:22
Reakce na eless:

Offline Lilly_Ku
4468 příspěvků moje polička 05. října 2017 15:35

neni to vtip, ale pobavilo me to.

Na novinkach vcelku rozumny clanek o hysterii kolem masla, ktery na konci zabil osloveny ekonom tim, ze prepocitava narust ceny na lahvace, ktery by si za ty penize clove mohl koupit 

https://www.novinky.cz/ekonomika/451028-chcete-levnejsi-maslo-tak-ho-hystericky-nekupujte-radi-ekonomove.html