Isca Li = Li, Litva = Lithuania
Poradila mi to moje ucitelka anglictiny, taky jsem si to porad pletla.
Isca Li = Li, Litva = Lithuania
Poradila mi to moje ucitelka anglictiny, taky jsem si to porad pletla.
Black balsam doporučuju, je to moc dobrý!
Len Co to teda je?
Už to tu někdo psal, alkohol, kterej se vyrábí v Rize
Edit: jo a nejvíc doporučuju černorybízovej
Kokoska ja si to pamatuju, ze je to obracene nez bych cekala:D jakoze kratky ke kratkymu a dlouhy k dlouhymu a ono je to naopak...no neni to uplne dobra pomucka, ale diky tomu se trefim![]()
711990 mám stejnou pomůcku![]()
coralline souhlasim
. Privest balzam z Rigy jako suvenyr je asi povinnost, ale dlouho zabiral misto v baru lahvi neceho pitelnejsiho.
Makara jj, taký alkohol z kategórie "pasca na nič netušiace návštevy", niečo ako salmiaková vodka alebo argentínska whisky ![]()
Wanda von Dunajew presne! Kazdy ochutna, ale o doliti si nerekne
.
Ted se snazim "zlikvidovat" Goldwasser, ktery vozi manzel z kazde sluzebky z Polska, ze pry vodka se zlatinkami. Doted jsem tu lahev vzdycky nekomu posunula. Tu posledni jsem otevrela a namichala si dzusem, kdyz vodka. Cha, cha. Je to jakysi sladunky liker. A jak ted moc navstevy nemame, tak nevim, jak dlouho bude vysychat?
Len Nojo, nepozorně čtu. Akorát mě napadlo, že větší počet lahví tvrdého alkoholu nemusí být dobrá měřicí pomůcka, ono se to po pár lahvích asi začne plíst..ale zase možná, co jsem si o tom pak našla, třeba se toho i Covid lekne ![]()
Makara jj, taký alkohol z kategórie "pasca na nič netušiace návštevy", niečo ako salmiaková vodka alebo argentínska whisky
Aneb zkusíme, co uffendi vydrží
Wanda von Dunajew taky jsme black balsam používali jako past na návštěvy ![]()
Len ochutnala ![]()
Tohle je výborný!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.