Vtipy
continuity to gesto Maláčové - tohle kdysi přineslo dítě ze základky, prý jak se řekne ... kosočtverec ...ve znakové řeči?
Brecime tady s mužem smichy, diskuze k Babisove sbírce Projev
recitace pak tady
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158682529912863&id=525742862
Andrej v klidu: Tato vláda narozdíl od tradičných politických stran zvýšila důchody a platy učitělom. Stavíme stadion pro Jágra, vysazujeme sysly, raky, perlorodky, motýle. Tento rok my dáváme na boj s kůrovcom 7 miliard
Andrej v mírném stresu: Tato vláda ňarozdíl od tradičných politických stran zvýšila důchody a plate učitělom. Stavíme stadion pro Jágra, vysazujeme sysle, rake, perlorodky, motýle. Tento rok my dáváme na kůrovec 7 miliard
Andrej v pokročilém stresu: Tato vláda ňarozdíl od ťradičných politických stran důchody zvýšila a učitělom platy. Jágr pro nás staví štadion, vysazujeme sysle, rake, perlorodke, motýle. Těnto rok my dáváme kůrovcovi 7 miliard
Andrej v brutálním stresu: Narozdíl oď kůrovců tato vláda tradičných politických stran zvýšila učitěly platom. Jágr pro nás štadionuje stavbu, vyšazujeme sysle, rake, perlorodke, motýle. Těnto rok nám důchodec ďává 7 miliard.
Andrej cca za rok: ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇeˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇeˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe ˇe
to je tak výstižné, až je to vlastně smutné
RoSa umírám smíchy, díky![]()
RoSa přesně :D
RoSa Já si moc moc přeju, aby mi mohlo být za rok úplně jedno, co bude Andrej mektat.
Sweet Potato Já doufám, že ho tohle vyčerpá a už ani nebude chtít pokračovat. On chce být miss sympatie, ale přestalo se to dařit a takovouhle hrůzu a nenávist si nepředstavoval.

vanilka když tomu se nedá smát!![]()
viktorka_od splavu To máš pravdu. Je to dost hrozný, protože pravdivý. Furt vidím v tom obrovským kontrastu Zuzanu Čaputovou
.
tohle taky není vtipný, nýbrž pravdivý.. prelomovy-projev-pana-prezidenta/
Tak schválně! Říká se, že pokud na obrázku najdete 7 lidí a KOČKU, váš mozek je v nejlepší kondici. 6 je dobrý výsledek, 2 nebo 3 nalezení lidé, znamená, že byste svůj mozek měli začít trénovat. Jak jste na tom?

Dadoo mám všechny, musela jsem si to teda trochu zvětšit a kočka mi trvala nejdyl ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje