andulka01 to pobavilo :D
Vtipy
Ten je skvělej... ![]()
ROZMOHL SE NÁM TADY TAKOVÝ NEŠVAR...

andulka01
asi ve zpravach zapomneli rict, ze "tohle doma sami nezkousejte"
andulka01 mám to za sebou
. To si tahle plujeme po kanálu, a že přirazíme ke břehu, abychom se pokochali po okolí. No, přiražení ke břehu bylo trochu tupé. Jaksi nebylo vidět, že se sesunul kousek břehu. Tak jsme houpali, plný plyn, a nic. To ve Francii neděli odpoledne chceš! Naštěstí hotline byl funkční, naštěstí to bylo kousek od silnice a podél kanálu vedla původní cesta pro koňské potahy, takže nás vyprostil technik půjčovny Renaultem Clio
. Tedy poté, co nám řekl, že máme houpat a plný plyn, a pak když mu manžel našel hák na zapřažení. Nakonec dobrý, neplánovaná tříhodinová siesta. Už jsem počítali, že tam zůstaneme viset do pondělka. Zásoby jídla a vína byly, takže pohoda.
PS: tedy mi jsme kanál nezablokovali, tak velkou loď jsme neměli.
Makara asi jako kdyz stryc na jachte pocital podle hloubkomeru kolik je pod kylem... No taky jsme zadrhli. Nastesti v pisku:D
Makara Ehm, taky umím... napříč plavební komorou ![]()
andulka01 v komoře jsme pro změnu naklonili loď, protože ten před náma se vyvázal na prostřední pacholata a my zůstali moc vzadu. Jak na potvoru to byla kaskáda, takže obsluha byla kus od nás. No museli jsme spustit výrazné indiánské tance, aby si nás všimla a znovu to napustila. Docela nám lepilo, jak spustilo čerpadlo a motor zněl divně. Ale jsou na to zařízení, asi se s tím počítá - pod kormidlem a šroubem je traverza
.
Makara
mazec
keď sme pri tých optických klamoch :)

Dalia Ne ne ![]()
Dalia tak toto ovsem ![]()

Dnešní mapy :-))

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje