andulka01 No jo! Mohly to mít aspoň přehozené přes tu garnyž. ![]()
Vtipy
To není jištění, to je jediná cesta zpátky, zpoplatněná.
andulka01 Nebo je to simulace odporu, kterej musí chudinka kočička překonávat, když se ji její páníček (ehm, teda otrok), pokuší z těch závěsů sundat... Prostě silovej trénink.![]()

Asi je to skôr do omfg ale schuti som sa zasmiala :)

Dalia Nečetla jsem predLozka, ale...... je však víte. fakt jsem pár vterin přemýšlela, zda o tom mám nějak víc přemýšlet, abych pochopila pointu nebo radši ne...Pak jsem si všimla kočičky:-D
Karja Já také![]()
!

Posloupnost.

Bledule Ten je teda. Já už si všimla dřív, že ve většině nemocnic je někde nenápadně vyvěšen reklamní leták na pohřební službu, vizitky a pod.
Tak kolem některých špitálů jsou rovnou strategicky rozmístěny provozovny pohřebních služeb... z našich pokojů je aspoň pěkný výhled na přilehlý hřbitov ![]()
barbucha to z vinohradsky chiry taky, hrbitov a krematorium na dohled. A kdyz prichazis k Bulovce, tak tam jsou cestou ty poutace na pohrebni sluzby dost napadny, i provozovna je dobre na ocich.
To by v tom byl čert, aby se pacient trochu nerozveselil ![]()
Ty pohřební služby jsou podle mě u každé nemocnice, přecejen je to celkem logické.
Evaeva logicky mozna, ale predstav si, ze jdes za nekym ve vaznym stavu a tohle mijis. Muj pripad to nastesti nebyl, ja na Bulovku chodila pracovne, ale i tak to na me nepusobilo uplne dobre.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje