andulka01 Ten dinosaurus v pozadí ![]()
Vtipy

Jakože se drze tváří asi :)
Generátor nekonečného bordelu s nechápavým výrazem, pokud na něj poukážu..?? Přesně to teď zažívám doma (necelých 13
).
Pavlena bordel jsem vykázala, do jejich pokoje a dál řeším jenom omezeně. Jsou dvě, ten výtlak není dvojnásobný, ale na druhou.
Dnes nastal nechápavý výraz po informaci, že je zcela normální se do školy denně připravovat. ( Učitelka dala, ó hrúzo, neavizovanou písemku). Navíc 25. listopad, takto termín odevzdání čtenářského denníku, se připlížil úplně nečekaně a navíc zákeřně už na konci listopadu.
Pavlena Taky to mám doma :) Bordelář šílený, naše kočky mi oproti tomu přijdou úplně zlatý! Na nic mě nepřipravily :)

Jeden aktuální.

Kamarádka nabízí koťata, pro mě jsou ale dvě kočky maximum. A pak jsem narazila na toto :) Ne, že by to změnilo můj názor teda.
moonlight já mám akorát rybičky, ale rozveselilo mě to strašně. I js m to dávala do chlupatého vlákna.
![]()
continuity No jo, už to tam vidím :) Jsem tam dlouho nebyla. Spousta místa máme vlastně!
Představuji si, jak to jedna moje kamarádka říká manželovi.
Zatím mají jen tři.
moonlight Takovému nátlaku čelíme doma pořád. Jen je to druhově trochu pestřejší.![]()
Uz mame zase lockdown

Sweet Potato Opráskama jsi mě "přeposlala" ne jejich e-shop, tak dík
! A tenhle mě rozsekal moc ![]()
andulka01 Z těch čísel z honů mi zas a znova zůstává rozum stát.
Sweet Potato Přesně, Konopiště mi nahání trochu hrůzu. Byť jinak tu lokalitu i zámek mám moc ráda.
Sweet Potato Mně s těma kočkama přijde nebezpečný mít jiný druhy zvířat :) Anebo hodně dobře hlídat. Měli jsme kanárka, který skončil ve spárech našeho kocoura. A ten teda ani není žádnej velkej lovec.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje